![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Nu gasesc melodia asta nicaieri, need HELP
Last Updated: Sep 09 2009 18:42, Started by
Hyperion_CS
, Sep 08 2009 14:44
·
0

Posted 08 September 2009 - 14:44

Deci este vorba despre un soundtrack din Van Wilder 3, am toate detaliile despre melodie, cum se numeste, cine o interpreteaza, dar nu o gasesc, poate ma puteti ajuta
![]() "Light Up The Sky" Written by Stuart Stone (as Stuart Eisenstein), Alisan Porter and Joseph Reiver Performed by Alisan Porter Courtesy of Stu Stone |
Posted 08 September 2009 - 15:16

Deci este vorba despre un soundtrack din Van Wilder 3, am toate detaliile despre melodie, cum se numeste, cine o interpreteaza, dar nu o gasesc, poate ma puteti ajuta ![]() "Light Up The Sky" daca o gasesti pe youtube da-mi link si ti-o iau eu Edited by choul, 08 September 2009 - 15:18. |
Posted 08 September 2009 - 15:31

Problema este ca nici pe YouTube nu este, nu o gasesc nicaieri. Cred ca este unreleased :-<
|
Posted 08 September 2009 - 15:44

n-am vazut filmul, dar poti sa incerci sa iei melodia chiar din film, daca e completa si curata
|
Posted 08 September 2009 - 15:49

Nu pot, melodia curata este doar 10 - 15 secunde, zice tipa "Light up the sky...with u're eyes" ...si pe urma incep ei sa vorbeasca, iar melodia se aude incet pe fundal. E prima oara cand chiar nu gasesc o melodie pe care o vreau :-L
|
Posted 09 September 2009 - 18:42

Nu e asta melodia, asta e rock, eu caut una blues. Oricum, ms pentru intentie
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users