![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Radio Neptun FM 95.9
Last Updated: Nov 29 2019 15:52, Started by
DjMute
, Sep 08 2009 11:51
·
0

Posted 03 February 2019 - 14:45

Posted 15 November 2019 - 09:47

Sa nu reapara fix cand nu se mai asteapta nimeni, cazuri au mai fost, dau un exemplu M PLUS Piatra Neamt.
|
Posted 29 November 2019 - 15:52

Nu cred , am un coleg de serviciu care soția lui prezenta știrile la radio neptun, intre timp s-a mutat la cfm și prezintă știrile acolo. L-am întrebat dacă mai știe ceva de la soția lui despre radio neptun și a confirmat că e istorie. Nu mai este și nu se mai ocupa nimeni de respectivul post de radio, se încearcă vinderea lui împreună cu Mamaia dar datoriile sunt prea mari la cele doua posturi plus tv neptun care și ăsta emite pe avarie, fără prezentatori de știri.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users