Licente soft pt firma de webdesign
Last Updated: May 17 2005 11:23, Started by
Cracku
, May 10 2005 02:59
·
0

Posted 10 May 2005 - 02:59

Am shi eu o nelamurire. Problema mea e ca sediul social al firmei este locuinta unuia dintre asociati shi ma intreb daca avem separat un PC cu soft licentiat pe el, un eventual control s-ar rezuma la acest calculator sau va controla shi calcualtorul asociatului respectiv? Presupun ca nu cauta prin casa calculatoarele...
Cum se desfasoara un asemenea control, stie cineva? |
Posted 15 May 2005 - 15:41

Cracku, on May 10 2005, 02:59, said: Am shi eu o nelamurire. Problema mea e ca sediul social al firmei este locuinta unuia dintre asociati shi ma intreb daca avem separat un PC cu soft licentiat pe el, un eventual control s-ar rezuma la acest calculator sau va controla shi calcualtorul asociatului respectiv? Presupun ca nu cauta prin casa calculatoarele... Cum se desfasoara un asemenea control, stie cineva? in Romania inca nu este bine facut acest lucru. o parte din controluri fac softcontrolorii si o parte de la finante pt. firma. licenta pt programe difera. fiecare program are diferita licenta... pt. windows xp stiu ca pe fiecare calculator trebuie cumparat separat, sau macar licenta sa fie cumparat. deci primesti un cd cu windows si de ex. 5 coduri de licente... despre control... daca 'cineva' nu trimite finantele sau soft controlorii atunci rar te controleaza. ps. controlorii fac control la sediul firmei. daca ai o locuinta privata, sau un calculator dar nu esti persoana juridica atunci n-ai probleme. |
Posted 17 May 2005 - 11:23

sansele cresc daca calculatoarele sunt cumparate pe firma... parerea mea
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users