DigiMobil a lansat serviciul de „roaming international“ international
Last Updated: Jun 03 2018 14:27, Started by
danutz1
, Aug 31 2009 13:33
·
0

Posted 02 September 2009 - 19:41

Pagina ce prezinta oferta de ROAMING a RDS / " Digi mobil " e vizibila , informatiile se pot citi , e drept ca e greu sa citesti daca ecranul e lucios si iluminarea si contrastul sunt prost setate ! .....in rest monitorul e ok..... ![]() |
Posted 02 September 2009 - 20:12

Am vazut ca a disparut de pe site linkul catre pagina cu detalii despre roaming
|
Posted 03 September 2009 - 12:19

A aparut din nou linkul catre pagina cu informatii despre roaming si s-au corectat si greselile!
![]() http://www.rdstel.ro...ii/roaming.html |
Posted 03 September 2009 - 14:59

Au scos si instructiunile de activare in care iti prindeai urechile in ele.
Acum te trimit la casierii. |
Posted 03 September 2009 - 15:18

Au scos si instructiunile de activare in care iti prindeai urechile in ele. Acum te trimit la casierii. Adevarul e ca e misto solutia de activare in care te pune sa-ti schimbi IMSI-ul. Banuiesc ca te pune sa-ti pui un IMSI de Spania. Asta cu schimbatul de IMSI cand iesi din tara sau cand intri in tara imi aduce aminte de solutia de roaming de la Zapp, numai ca la Zapp n-aveau posibilitati tehnice... |
Posted 03 September 2009 - 15:51

Posted 03 September 2009 - 16:38

Mi se par foarte bune tarifele. O să-mi activez și eu mâine roaming-ul, urmează să plec într-o mică excursie prin Europa. Nici nu credeam că plec cu Digi-ul în vacanță, iar 12 eurocenți/minut pentru apelurile primite mi se pare un tarif foarte bun, mai ales dacă se dovedește adevărată informația de aici și anume că taxarea se face la secundă pentru apelurile primite (mă refer strict la zona UE).
E valabilă chestia asta cu taxarea pentru toate abonamentele Digi? Cu ocazia asta o să-mi activez mâine și apelurile video, sper că nu se uită iar mirată tipa de la casieria de pe Văcărești când o să-i spun... |
Posted 03 September 2009 - 16:48

Mi se par foarte bune tarifele. O să-mi activez și eu mâine roaming-ul, urmează să plec într-o mică excursie prin Europa. Nici nu credeam că plec cu Digi-ul în vacanță, iar 12 eurocenți/minut pentru apelurile primite mi se pare un tarif foarte bun, mai ales dacă se dovedește adevărată informația de aici și anume că taxarea se face la secundă pentru apelurile primite (mă refer strict la zona UE). E valabilă chestia asta cu taxarea pentru toate abonamentele Digi? Cu ocazia asta o să-mi activez mâine și apelurile video, sper că nu se uită iar mirată tipa de la casieria de pe Văcărești când o să-i spun... Da, e valabila pentru toate abonamentele digi! Asa e la toti operatorii incepand din iulie anul acesta! Toti tarifeaza la secunda, din prima secunda apelurile primite in roaming! |
Posted 03 September 2009 - 21:58

Pai fac boacane mari in roaming si ma refer la Vodafone. Probabil din cauza asta tarifeaza la secunda de la initierea apelului.
Daca se intampla ca la Digi sa mearga bine bravo lor. @insidespy asteptam feedback ![]() |
Posted 07 September 2009 - 19:16

0 Euro, fara TVA – taxa de prima activare
![]() http://www.rdstel.ro...ii/roaming.html S-a renuntat la taxa de 1euro la activare. ![]() |
|
Posted 07 September 2009 - 20:47

0 Euro, fara TVA – taxa de prima activare ![]() http://www.rdstel.ro...ii/roaming.html S-a renuntat la taxa de 1euro la activare. ![]() Mult mai bine ! ![]() |
Posted 15 September 2009 - 21:42

A reusit cineva intre timp sa isi activeze serviciul roaming?
Stie cineva care este procedura? Se procedeaza ca si in cazul modificarii de abonament? Ma intereseaza pentru ca am abonament cu minute incluse spre Romtelecom iar daca se procedeaza la fel ca si in cazul unei modificari de abonament, asta ar insemna ca atunci as pierde acele minute spre Romtelecom. |
Posted 16 September 2009 - 00:25

A reusit cineva intre timp sa isi activeze serviciul roaming? Stie cineva care este procedura? Se procedeaza ca si in cazul modificarii de abonament? Ma intereseaza pentru ca am abonament cu minute incluse spre Romtelecom iar daca se procedeaza la fel ca si in cazul unei modificari de abonament, asta ar insemna ca atunci as pierde acele minute spre Romtelecom. Pentru roaming trebuie schimbat simul(este specificat in procedurile lor) si se achita o garantie de 100 ron la activare. |
Posted 16 September 2009 - 00:28

|
Posted 16 September 2009 - 08:43

Pentru roaming trebuie schimbat simul(este specificat in procedurile lor) si se achita o garantie de 100 ron la activare. Da, stiam ca trebuie schimbat simul! Dar ma intreb si daca se face vre-un act aditional anexa la contract pentru ca in cazul acela as pierde minutele spre romtelecom! |
Posted 17 September 2009 - 10:25

Posted 17 September 2009 - 10:46

Daca ne putem lua dupa cei de la RC, garantia aceea va fi pusa pe factura la un moment dat (e un fel de plata anticipata).
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users