Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
google.ro virusat?

Ati castigat vreodata la "con...

HIT FM Zarnesti - Metropolitan Br...

Google Consent Mode V2
 La multi ani @rz!

Placa retea integrata la un ASUS ...

Targ de viniluri - Bucuresti

Achizitionare furca RockRider
 End to end encrypted messenger

BMW E46 320d bari interioare dash...

masina de familie 9000 euro

T-Mobile intenționeaza sa in...
 5G N38 Digi Mobil

Road trip moto Tunisia

De ce au devenit recenziile Googl...

Mail suspect
 

DigiMobil a lansat serviciul de „roaming international“ international

- - - - -
  • Please log in to reply
1386 replies to this topic

#19
mtest

mtest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 13.06.2002

View Postvasilemadalincristian, on 1st September 2009, 17:28, said:

Oricum e posibil sa obtina mai usor acces roaming pe retelele 2G decat pe cele 3G ma gandesc
Acordul de roaming e cu operatorul, nu cu tehnologia de acces; daca operatorul respectiv are ambele tehnologii de acces, va merge pe ambele.
Oricum, atata vreme cat nu ai date in roaming, de ce ai tine telefonul in 3G? Doar ca sa risti call drop...

#20
Iuliux

Iuliux

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 657
  • Înscris: 13.03.2005
Gasesc cateva ciudatenii:
"1 Eurocent/minut, fara TVA – taxa de prima activare"
"activeaza optiunea numai pentru perioada in care esti plecat din tara" dupa care "taxa de activare a serviciului – 100 lei".

#21
vasilemadalincristian

vasilemadalincristian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,389
  • Înscris: 07.12.2006
Daca intr-adevar pentru fiecare serviciu in plus activat (gen: roaming, apel video , date ) va trebuii schimbat Sim-ul, atunci....

#22
mtest

mtest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 13.06.2002

View PostIuliux, on 1st September 2009, 17:32, said:

De ce trebuie schimbata cartela?
"noul SIM, cel al serviciului roaming" merge in tara? Odata facuta schimbarea, sau doar cand sunt in roaming?
Cartela (SIM-ul) are 2 IMSI-uri: unul pentru in tara, unul pentru roaming. Cartela veche o predai, ramai cu una singura si pentru .ro si pentru roaming.
Functionarea celor 2 IMSI-uri este deocamdata exclusiva. Probabil insa ca in viitor cu IMSI-ul de national se va putea intra in roaming in anumite retele, dar nu vor fi prea multe. In situatia respectiva, vor putea intra in roaming in retelele respective si cei care nu si-au schimbat SIM-ul. (nu cred ca e foarte clar, nu-i asa?)

Mai incerc odata: odata pusa in telefon cartela de roaming, nu mai e cazul s-o scoti din telefon. Cand iesi din tara schimbi pe 'roaming' din meniul telefonului, cand intri in tara schimbi pe 'national' tot de acolo. Eu v-as recomanda sa va faceti rost de telefoane, totusi... ca sa iesi din tara cu telefon 3G only, nu e o idee prea desteapta as zice eu.

SIM-ul trebuie schimbat din cauza ca se foloseste o metoda non standard.

Edited by mtest, 01 September 2009 - 16:53.


#23
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005

View Postmtest, on 1st September 2009, 17:51, said:

Eu v-as recomanda sa va faceti rost de telefoane, totusi... ca sa iesi din tara cu telefon 3G only, nu e o idee prea desteapta as zice eu.
Si totusi pentru aventurieri:
http://www.coveragem...m/gsmposter.htm
Hartile cu acoperirea GSM&3G din lume. In afara de vechiul continent nu stiu daca sunt toate in 2100Mhz :)

#24
wfnse

wfnse

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,954
  • Înscris: 12.06.2007
De ce este asa complicat sa ai roaming pe DigiMobil ?! M-am pierdut printre instructiuni, meniuri, stelute, coduri, samd.
La ceilalti operatori este suficient sa iti activezi serviciul Roaming si esti gata sa pleci in "orice colt de pe planeta".

Plus ca nu se mentioneaza ce se intampla cu cei 100lei "taxa de activare". Sunt foarte multe greseli pe siteul respectiv...

Edited by wfnse, 01 September 2009 - 17:35.


#25
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,809
  • Înscris: 18.09.2008
E o porcarie de zapacit telefonul. Ei sunt siguri ca nu se strica chinezariile?

#26
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005
Pentru o retea la baza (W-)CDMA sa zicem mersi ca avem roaming :lol: (soarta i-a suras cand a fost standardizat)
Cred ca e o chestie din moment ce doar la "3" si la Digimobil s-au intalnit cazurile astea, singurele retele "3G only" din cate stiu eu. Ceilalti operatori au retele 2G la baza.

Edited by Blackhawk, 01 September 2009 - 18:19.


#27
jeekxoo

jeekxoo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,087
  • Înscris: 04.07.2005
Lista retelelor partenere a aparut?

#28
festus

festus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 25.12.2007
Totusi, 1, 25 euro/ min nu e cam mult?

#29
macette

macette

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,543
  • Înscris: 19.09.2008

View Postfestus, on 1st September 2009, 22:28, said:

Totusi, 1, 25 euro/ min nu e cam mult?

cattttt ???  :huh: astia sunt nebuni ?  :wacko:

#30
urbanreality

urbanreality

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,101
  • Înscris: 25.07.2008
1,25 euro catre retelele din alte tari (decat in cea in care esti, esti in HU si suni in DE) - cititi mai bine.

#31
kaytar

kaytar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,691
  • Înscris: 09.01.2007
1.25 eur/min daca suni in tari non UE din zona 1. totusi, la ceilalti operatori, tariful este de 1.06

Edited by kaytar, 01 September 2009 - 22:02.


#32
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009

View Postvasilemadalincristian, on 1st September 2009, 17:46, said:

Daca intr-adevar pentru fiecare serviciu in plus activat (gen: roaming, apel video , date ) va trebuii schimbat Sim-ul, atunci....
Nici eu nu pricep. La voda am un sim de pe vremea connex. Nu usim, nu alte minuni. Si tin telefonul doar pe modul 3G in oras, pot efectua apel video... Nici pentru roaming mi se pare ca nu se schimba.

Edited by kineceler, 01 September 2009 - 22:27.


#33
dyjay2004

dyjay2004

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 558
  • Înscris: 29.09.2008
A fost scos anuntul cu serviciul de roaming dupa site!

#34
Cross-Gleam

Cross-Gleam

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 719
  • Înscris: 16.01.2006

View Postdyjay2004, on 2nd September 2009, 18:43, said:

A fost scos anuntul cu serviciul de roaming dupa site!

Doar link-ul. Pagina mai este. Poate se actualizeaza ca aveau greseli.

Edited by Cross-Gleam, 02 September 2009 - 17:49.


#35
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,278
  • Înscris: 12.08.2006
Am observat si eu ca nu poti sa mai vezi pagina desi exista.

http://rdstel.ro/pro...ii/roaming.html

#36
Teophileos

Teophileos

    I am who I am, so don't even try to think about bothering me

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,180
  • Înscris: 02.01.2007
Pagina ce prezinta oferta de ROAMING a RDS / " Digi mobil " e vizibila , informatiile se pot citi ,

e drept ca e greu sa citesti daca ecranul e lucios si iluminarea si contrastul sunt prost setate !

Edited by Teophileos, 02 September 2009 - 18:22.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate