![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Orange România - Topic General.
Last Updated: Dec 02 2023 15:48, Started by
RODigitalum-megafanro
, Aug 29 2009 00:42
·
113

Posted 29 August 2009 - 00:42

Romtelecom concediază 500 de angajați și lansează serviciul I.P.TV.
Edited by megafanro, 29 August 2009 - 00:44. |
Posted 30 August 2009 - 08:06

Quote De asemenea, șeful Romtelecom a spus că operatorul va fi prezent pe piața serviciilor de televiziune de înaltă definiție (H.D.) în următoarele 12 luni ![]() Fara comentarii! Sau poate doar, vrabia (abonatii) malai viseaza si criza merge mai departe... |
Posted 30 August 2009 - 15:59

deci adio HD la DOLCE
am inteles ca UPC DIRECT e gata sa ii dea drumul in constanta si tulcea cu 8 canale HD ... norocul vostru .............. pe IPTV e vreo sansa cu canale HD ?? ........... ar fii super sa nu mai punem o antena ........ care e mai exact sistemul? de la fibra lor optica se conecteaza un receiver ca la DVB-C si avem si HD si SD'? Asta ar fii interesant si atunci as trece la romtelecom si la internet ........... e singurul lucru care ma tine legat de cablu la digi ......... nu poti avea net fara cablu ......... pe cablu pot baga ca aia din bucuresti mai multe canale HD?? ... ar fi o bomba oricum pe satelit au renuntat din moment ce a dat 12 luni termen adio anu asta si primele 3-4 luni din anul viitor ....... De asta au avut nevoie cei de la INES sa ofere prin IP TV acces la canale HD .......... * upgradarea retelei de fibra optica pana la o capacitate de 10 Gbps, pentru a putea face fata noilor cerinte de banda impuse de catre noile stream-uri HD * implementarea middleware-ului pentru noul Set Top Box cu capabilitati H264 * obtinerea licentelor de retransmisie pentru canalele HD - oferta aproape inexistenta pe piata romaneasca in momentul inceperii proiectului. Si astea is detaliile receiverului: Receptor High-Definition (STB HD) * Calitate 100% digitala a imaginii si a sunetului * Design compact si elegant * MPEG-4 AVC/H264, rezolutie 1080i * Iesire digitala HD via HDMI * Iesire analogica HD via component - 1080i * Iesire flexibila audio-video: o Composite, Component, RGB o Stereo Audio si Dolby 5.1 surround viaS/P DIF optic o modulator RF o format 16:9 si 4:3 * Interfata 10/100 BaseT Ethernet * Multicast (IGMP) si alte detalii http://www.inesiptv....ceptul-de-IPTV/ Edited by dreambox8000, 30 August 2009 - 15:54. |
Posted 03 September 2009 - 22:46

Daca nici CEO-ul Romtelecom nu stie ca IPTV nu este televiziune prin internet, eu ma mut in Congo.
Sper ca acolo o sa apuc sa imi pun si eu IPTV mai ieftin de 100 de Euroi ... Poate ajung Presedinte si o sa il am gratis ... Astia de la Romtelecom vorbeste gura fara ei, au avit IPTV functional in 2005 pe vremea vechii echipe de management dar i-au dat afara si au aruncat banii de retea pe satelit. Si-au canibalizat piata cu Dolce si acuma spera sa se scoata cu IPTV-ul. De fapt, interesul lor e sa mai fure niste bani. Mr. Ioannidis sa-si vada de procesul de coruptie din OTE si sa mai trimita acasa vreo 10 greci salvand cei 500 de angajati pe care vrea sa-i dea afara. Daca tot il platim cu juma' de salariu din banii nostri sa aiba decenta sa stea ascuns acolo in birou, nu sa bata campii prin media ... Din "surse" aud ca nu-i merge IPTV-ul la el in birou, ce sa mai cred ca o sa ajunga vreodata la mine. Conditiile "optime" sa dea IPTV nu le are nici in Palatul Telefoanelor, ce sa mai vorbim de reteaua DSL. Edited by Seriously, 03 September 2009 - 22:53. |
Posted 03 September 2009 - 22:59

Lasa-i pe strainii astia ca habar n-au vad ce vor romanii. Cu declaratii prin presa de genul:
"Practic, sa fiu sincer, cand am venit in Romania si cei de aici mi-au zis ca romanii vor Internet atat de rapid, am zis ca e o gluma proasta. " Din acelasi motiv o companie cu inceput gen "retea de cartier" se agata de primul loc pe piata ![]() |
Posted 04 September 2009 - 15:36

can au avut cea mai moderna retea de catv din bucuresti au vandut-o si s-au apucat de inDolceit lucrurile
|
Posted 04 September 2009 - 16:28

Eu am auzit ca la testele pentru IPTV le-a iesit cel mai bun zapping time. In fine, vom vedea.
can au avut cea mai moderna retea de catv din bucuresti au vandut-o si s-au apucat de inDolceit lucrurile ehhhe asta cu vandutu' s-a intamplat acu' vreo 8-10 ani, cred. |
Posted 04 September 2009 - 17:12

Romtelecomul nu sint in stare sa asigure serviciul adsl sa mearga bine si mai viseaza la IPTV.Daca o sa mearga ca adsl-ul e clar.
|
|
Posted 04 September 2009 - 20:39

Romtelecomul nu sint in stare sa asigure serviciul adsl sa mearga bine si mai viseaza la IPTV.Daca o sa mearga ca adsl-ul e clar. pe principiul "nu stiu altii cum sunt", eu vin si zic ca-s multumit de cum merge ADSLul meu si ca abia astept sa lanseze IPTV, nu cred ca voi avea probleme ![]() |
Posted 05 September 2009 - 13:17

"Eu am auzit ca la testele pentru IPTV le-a iesit cel mai bun zapping time. In fine, vom vedea"
Zapping time in comparatie cu ce sau cu cine? Poate cu IPTV-ul din Congo ... Pentru cunoscatori IPTV-ul lui Romtelecom va fi H264. Din start structura GOP implicita livreaza cate un I-frame la secunda fata de 2 pe secunda la MPEG2. Asadar zapping time-ul creste cu o jumatate de secunda fata de DTH-uri. iNES de exemplu livreaza MPEG2, zapping-ul este 0.7-0.8 secunde si calitatea e maxima fara vreo re-procesare a semnalului asa cum implica H264-ul Romtelecom care pe langa degradarea calitatii, mai intarzie si cu 2 secunde semnalul. Si asa, nu zapping time-ul este caracteristica esentiala a unui IPTV. Mai sunt multe lucruri care fac diferenta. Asa cum spui si tu: Vom vedea ... sa fim sanatosi ... Edited by Seriously, 05 September 2009 - 13:35. |
Posted 08 September 2009 - 00:45

Posted 13 October 2009 - 08:27

Romtelecom, cel mai mare furnizor de telefonie fixa de pe piata locala, ar putea oferi servicii de televiziune prin internet (IPTV) inclusiv pentru clientii care au conexiuni cu viteze de download de doar 2 Mbps daca operatorul va folosi solutia tehnica utilizata deja de grupul OTE, actionarul sau principal, in Grecia.
Viteza minima necesara pentru serviciile IPTV are o importanta majora, intrucat cu cat este mai redusa viteza, si tarifele pentru serviciile internet sunt mai mici, iar astfel Romtelecom are acces la o baza mult mai mare de potentiali utilizatori. Mai multe aici. |
Posted 13 October 2009 - 09:13

Deci clientul RTC plateste mai mult pentru serviciile de internet decat plateste un grec al carui salariu mediu este dublu fata de noi.
Foarte buna politica de preturi a RTC. Quote Prin comparatie, un grec primeste intr-un an o remuneratie egala cu numai 54% din PIB-ul pe cap de locuitor, desi salariul mediu in Grecia atinge totusi 750 de euro pe luna Inseamna ca si tarifele la IPTV vor fi pe masura tarifelor la internet, bineinteles cu reduceri de 50% fata de tariful de lista ca macar sa arate ca, desi au cele mai mari tarife, au facut totusi o reducere. Multi o vad numai pe asta, nu cat scot efectiv din buzunar. Attached Files |
|
Posted 19 October 2009 - 17:53

Romtelecom, cel mai mare furnizor de telefonie fixa de pe piata locala, ar putea oferi servicii de televiziune prin internet (IPTV) inclusiv pentru clientii care au conexiuni cu viteze de download de doar 2 Mbps daca operatorul va folosi solutia tehnica utilizata deja de grupul OTE, actionarul sau principal, in Grecia. Viteza minima necesara pentru serviciile IPTV are o importanta majora, intrucat cu cat este mai redusa viteza, si tarifele pentru serviciile internet sunt mai mici, iar astfel Romtelecom are acces la o baza mult mai mare de potentiali utilizatori. Mai multe aici. Si in Germania se testeaza ceva... http://www.teltarif....news/36142.html http://forum.softped...howtopic=599357 |
Posted 19 October 2009 - 20:01

pe principiul "nu stiu altii cum sunt", eu vin si zic ca-s multumit de cum merge ADSLul meu si ca abia astept sa lanseze IPTV, nu cred ca voi avea probleme ![]() ![]() ![]() Eu ai salut din mers si trec la concurenta.Renunt la tot:telefon ,adsl si dolce. |
Posted 21 October 2009 - 00:40

In curand, I.P.TV de la Romtelecom la mai putin de 10 EURO/luna.
Se pare ca mai avem putin de asteptat...ma intreb oare ce se intampla cu cei care au Dolce??...ma numar si eu... hmm Edited by megafanro, 21 October 2009 - 02:43. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users