![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Ce se poate face intr-un spatiu
Last Updated: May 07 2005 19:54, Started by
Dan
, May 07 2005 19:13
·
0

Posted 07 May 2005 - 19:13

Cineva mi-a cerut un sfat. si eu vi-l pasez voua, poate aveti ai multe idei/cunostinte
Problema sta asa: persoana respectiva detine un spatiu la 30km de Ploiesti spatiul este o cladire cu 2 etaje, finisata dar inca necompartimentata, etajul 2 este compartimentat ( 3 camere ) baie la fiecare etaj, 380V, gaze, apa, canalizare plus o hala (baraca metalica) ce poate fi folosita ca spatiu de productie sau depozitare. ca suprafata nu stiu sa zic exact, poate 100mp/etaj si baraca din spate 3-4-500mp are cineva idee ce se poate face cu bani putini avand in vedere existenta acestui spatiu? sau are careva bani, vrea sa inceapa ceva si nu are unde? astept sugestii si propuneri |
Posted 07 May 2005 - 19:16

sa-l inchirieze.. parerea mea... ! cand ai un spatiu dar nu ai bani sa faci ceva pe el... pac il inchiriezi...
|
Posted 07 May 2005 - 19:20

stii tu pe cineva care are nevoie de un asemena spatiu?
asta era una din intrebari... se pare ca nu s-a subinteles, asa ca o pun acum. edit: nu e vorba de lipsa banilor, e vorba de lipsa de idei. am zis cu bani putini degeaba intr-adevar.... asta vrea toata lumea Edited by Dan, 07 May 2005 - 19:21. |
Posted 07 May 2005 - 19:54

omule fa o copie xerox dupa acte ......sa stim exact pozitia ...pune si tu numarul de telefon l titularului si trimite-mi-le pe adresa [email protected] stii de unde sare iepurele......
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users