Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Patronatele din turism cer ca cei...

Cat este valabila o procura notar...

De ce legumele si unele fructe nu...

Se propune eliminarea obligativit...
 Schimbare contor gaze

Prosumator - este protectia antii...

Recomandare TV 80 cm - 2023

Jellyfin mediaserver.
 Metoda de plata ok sau ...

bug notepad

Ce emulatoare folosiți?

Am adus o masina din Germania iar...
 Anvelope All Season

In care regiune a tarii se vorbes...

Inregistrare apel miui 14 android...

Redenumire extensii la mai multe ...
 

Receiver Hyundai HSC 1170NA

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1
m1nun3

m1nun3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 340
  • Înscris: 09.09.2007
Am un asemenea receiver pentru receptie cablu digital. Acum cateva minute am gasit pe site-ul Digi TV o rubrica despre update si am hotarat sa fac si eu unul, insa de vreo cateva minute stau mult si bine cu 0%. Cat dureaza un asemenea update de obicei? Pe site-ul lui Digi spune mare si raspicat sa nu inchid decodorul in timpul acestui update, dar eu ce s-ai fac acum? Tinand cont ca e 0% pot sa il inchid? Ca de miscat nu cred ca se misca update-ul

Edited by m1nun3, 20 August 2009 - 21:09.


#2
cociobea

cociobea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 19.10.2007
sall la mine apare vreo3 sau 4 E intoarse si apoi intra pe update si nimic ????

#3
cosminc2

cosminc2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.10.2009
1170 se upgradeaza pe antena 1

#4
liberlamare

liberlamare

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,924
  • Înscris: 16.05.2007
a reusit cineva sa puna in ordinea preferata programele pe acest dispozitiv ?
Daca da cum se face ? ca eu inca nu am gasit cum.

Edited by liberlamare, 20 April 2010 - 09:41.


#5
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,312
  • Înscris: 16.12.2006
nu se poate :)

degeaba le aranjezi cum vrei ca dupa prima oprire o sa revina la ordinea lor initiala !

asa ca raspunsul este nu se poate !

#6
liberlamare

liberlamare

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,924
  • Înscris: 16.05.2007

View Postcatalinman, on 20th April 2010, 10:43, said:

nu se poate :)

degeaba le aranjezi cum vrei ca dupa prima oprire o sa revina la ordinea lor initiala !

asa ca raspunsul este nu se poate !
i-am intrebat si pe ei si au zis ca da, inainte cu decodoarele technisat se putea, sunt oare decodoare acum la ei care sa faca acest lucru ?

#7
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,312
  • Înscris: 16.12.2006
Techinisat si Humax iti dau posibilitatea sa aranjezi canalele cum vrei, Hyundai nu :)

#8
nilf40f

nilf40f

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 284
  • Înscris: 03.05.2007

View Postliberlamare, on 20th April 2010, 10:40, said:

a reusit cineva sa puna in ordinea preferata programele pe acest dispozitiv ?
Daca da cum se face ? ca eu inca nu am gasit cum.

Inainte mergea. Dar dupa ce ai facut tu update la receiver sau au facut ei update la ele, nu mai merge.

#9
aljarreau

aljarreau

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,540
  • Înscris: 11.02.2006

View Postcatalinman, on 20th April 2010, 12:20, said:

Techinisat si Humax iti dau posibilitatea sa aranjezi canalele cum vrei, Hyundai nu :)

Am inteles... alta buba majora are in cap Hyundai-ul asta? Vreau sa spun in comparatie cu Technisat si Humax... :confuzzled:

#10
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,312
  • Înscris: 16.12.2006
nu, in rest e ok,poate doar sa aiba un lag un pic mai mare la schimbarea canalelor;

de exemplu in loc de 1,5 secunde, dureaza 2-3 secunde, ceva de genul asta  ;)

#11
aljarreau

aljarreau

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,540
  • Înscris: 11.02.2006

View Postcatalinman, on 30th April 2010, 11:49, said:

nu, in rest e ok,poate doar sa aiba un lag un pic mai mare la schimbarea canalelor;

de exemplu in loc de 1,5 secunde, dureaza 2-3 secunde, ceva de genul asta  ;)

Multam frumos. Tocmai ce ma pricopsii cu o scula d'asta... Venira de dimineata baietii la mine, cind nu eram acasa, si au lasat Hyundai-ul... Inca nu l-am vazut, insa speram sa primesc Humax...  :( Dar asta e, acuma, ce pot sa mai zic...

In plus are ceva in comparatie cu Humax? Minusuri vad ca are... asa ca-s curios... :huh:

Edited by aljarreau, 30 April 2010 - 15:59.


#12
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,312
  • Înscris: 16.12.2006
felicitari :D

ai luat HBO sau cum ai intrat in posesia lui ?

In plus fata de Humax are loop ! Daca ii faci un loop, cand pornesti tv-ul ai pe analogic 65 de canale, cand pornesti Hyundai iti intra automat pe digital, ai acces la digital automat. La Humax aveai doar digital la tv, fara analogic, daca vroiai analogic trebuia sa-ti pui un spliter la tv. Loop-ul se face foarte usor, cablu de la rcs intra in cable input in stb, iar de la loop out mai te duci cu un al doilea cablu direct in tv. Bineinteles, stb-ul e conectat la tv prin cablu scart sau rca :)

Bafta !

#13
aljarreau

aljarreau

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,540
  • Înscris: 11.02.2006

View Postcatalinman, on 30th April 2010, 17:27, said:

felicitari :D

ai luat HBO sau cum ai intrat in posesia lui ?

In plus fata de Humax are loop ! Daca ii faci un loop, cand pornesti tv-ul ai pe analogic 65 de canale, cand pornesti Hyundai iti intra automat pe digital, ai acces la digital automat. La Humax aveai doar digital la tv, fara analogic, daca vroiai analogic trebuia sa-ti pui un spliter la tv. Loop-ul se face foarte usor, cablu de la rcs intra in cable input in stb, iar de la loop out mai te duci cu un al doilea cablu direct in tv. Bineinteles, stb-ul e conectat la tv prin cablu scart sau rca :)

Bafta !
Multumesc, chiar ca e de felicitat dupa cit de greu se obtin STB-urile :P . Aveam Baza Special si am luat MaxPack in plus... adica 7 lei peste cit plateam pina acum. Cred ca trebuie sa activez cartela pentru MaxPack si xxx-uri, nu? O sa fac procedura cind ajung acasa...

Edited by aljarreau, 30 April 2010 - 16:56.


#14
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,312
  • Înscris: 16.12.2006
Da, asta in caz ca nu este deja activata :)

Vezi ca poti sa faci activarea online sau prin apel telefonic la RC !

p.s. pentru alte intrebari hai sa ne mutam pe topicul rcs digi cablu sd, ca usor-usor devenim off-topic aici :P

Edited by catalinman, 30 April 2010 - 17:06.


#15
GXG24

GXG24

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 01.01.2007
Ca majoritatea persoanelor de pe forum, am si eu o problema/o nelamurire.
O scurta perioada, dupa ce am inceput sa folosesc decodoru' asta (Hyunday HSC-1170NA), a functionat si teletextu' pe mai multe programe si functiona si EPG (ghidul de programe). De vreo 2 luni teletextu' nu mai intra decat pe TVR1, EPG nu mai intra pe niciun program si, in plus, la programele cu subtitrare, la cateva minute sunt cateva momente in care dispare subtitrarea (de ex HBO, HBO Comedy, pe care le-am folosit mai frecvent si am putut observa). Am sunat la ei si mi-au spus sa fac o revenire la setarile din fabrica.
In alta ordine de idei, am incercat si eu sa fac update (tot incercam cu butoanele de pe telecomanda pana am gasit pe site-ul RDS ca se folosesc butoanele CH +/- de pe decodor) si deja are 15 minute de cand tot sta pe "Waiting..." si n-a progresat deloc, e tot la 0% (selectasem Antena 1). Oare, daca-l opresc, se intampla ceva? (pe ecran scrie sa nu-l opresc). Versiunea de soft cu care l-am luat e 1.23.

#16
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,312
  • Înscris: 16.12.2006
ai ultima versiune de soft :)

doar daca doresti sa o reinstalezi poti sa faci update ! iti sugerez sa dai pe HBO si sa faci acolo update de soft, asta daca chiar doresti o reinstalare, ca alta versiune mai noua nu exista !

dupa ce ai dat revenire la setarila din fabrica probleme au persistat ?

#17
deckard22

deckard22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 820
  • Înscris: 27.04.2009
Salut.
Am si eu acest receiver numai ca nu il folosec in reteaua rds ci in lata retea locala de televiluze digiatala.Toate bune si frumoase functioneaza perfect un sigur lucru banal ma enerveaza nu ii pot seta ceasul si data sub nici o forma. Exista vreo metoda de a o seta manual pe reteaua celeor de a digi am inteles ca isi acutualizeaza automat data si ora in schim pe reteaua pe care il am eu pauza.Daca se poate er fi bun si un manual de utilizare mai detaliat pe net nu am gasit mai nimic sau nu am stiut unde sa caut.

#18
Ghepardi

Ghepardi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 812
  • Înscris: 23.02.2009
Rețeaua locală despre care vorbești e NextGen?
Dacă răspunsul e da, te-aș ruga să postezi grila lor DVB-C aici: http://forum.softped...howtopic=706010

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate