![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Modem Wireless HG520s Romtelecom Problema
Last Updated: Oct 07 2009 16:37, Started by
nick15
, Aug 18 2009 20:12
·
0

Posted 18 August 2009 - 20:12

Am modem wireless HG5202 de la romtelecom si nu pot sa tin servere, am cautat pe forum si nu am gasit decat ca nu am ip-ul routabil.
|
Posted 19 August 2009 - 05:41

"Asa face toate", ca sa citesc un mecanic auto.
Este normal ce ti se intampla tie : toate echipamentele tale sunt in spatele unui NAT. Daca ai nevoie ca anumite porturi sa fie "publicate" pe IP-ul extern, trebuie sa faci port-forwarding (procedeu ce lucreaza in linii mari cam asa : daca router-ul primeste pe portul WAN un request pentru un anumit port, cauta in lista de port-forwarding o corespondenta si daca face match atunci forwardeaza acel request catre IP-ul nerutabil din spatele NAT-ului - la una din statiile din LAN). Pentru detalii de configurare click aici |
Posted 19 August 2009 - 12:02

cere - in primul rand - de la romtelecom un serviciu "IP FIX" (cred ca e 1 EUR / luna).
Din pacate modemul tau nu suporta configurare de DDNS (Dynamic DNS), asa ca va trebui sa stii / spui prietenilor IP-ul dat de catre Romtelecom sau - daca te strofoci un pic - sa intretii manual un cont pe un serviciu de DynDNS (vezi mai multe aici: http://www.dyndns.com/ ). Pe de alta parte, va trebui sa faci port-forwarding pentru aplicatiile / porturile pe care vrei sa "tii" server. Detalii gasesti: - pe forum aici - s-a discutat destul de mult despre port forwarding - in manualul routerului tau - pe google sau aici, pentru identificarea porturilor si setarilor necesare fiecarei aplicatii (joc) in parte, dupa ce le lamuresti pe primele doua Succes! |
Posted 19 August 2009 - 13:06

Am luat ip fix special pentru a tine servere si l-am facut o data si nu mai stiu ce setari am facut la modem.
Edited by Ravy, 04 May 2010 - 09:19. |
Posted 07 October 2009 - 16:37

Primele doua raspunsuri sunt exact ce ai nevoie. In ambele ai linkuri care sunt arhisuficiente pentru ce ai tu nevoie...
Dar... daca totusi nu te descurci spune-ne TEHNIC ce vrei sa faci... ce servere, ce ipuri, etc... adica TEHNIC... Bafta! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users