Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare cafea de duzina pentr...

Statie incarcare PRACHT ALPHA MON...

Cum se completeaza o declaratie d...

TVA de recuperat - Germania
 beau mult? voi ce credeti?

La Multi Ani de Sfantul Andrei!

Proces verbal acasa

Ted (2024 _ ...)
 Care e cea mai sigura si buna mas...

Poze "corupte" pe un memo...

Spațiu intre acoperiș &...

Recomandari casti in-ear - sony?
 Aveti buricul bagat sau iesit in ...

Eroare EGR

Lasagna gata facuta de la Penny

Deblocare (parola) BIOS. Recomand...

Am nevoie de un cazier juridic din Italia, Roma pentru non-rezidenti

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Micriki

Micriki

New Member

• Grup: Members
Am aplicat la ambasada Italiei in Qatar pentru a obtine un cazier juridic din Roma, Italia, pentru non-rezidenti (persoane care au locuit in Italia in trecut, dar nu mai locuiesc in prezent); doamna de la ambasada m-a descurajat total spunandu-mi ca nu stie daca o sa imi respunda cineva la cerere, si ca ar trebui sa astept minim 6 luni! Mie imi trebuie sa il obtin maxim in 2 luni...
Nu pot sa calatoresc la Roma momentan, sunt in concediu medical, am piciorul rupt, si in plus nu vorbesc italiana; ar putea sa ma ajute cineva, chiar si cu un sfat, daca se poate? Stie cineva un site in engleza unde poti aplica on-line pentru un astfel de cazier juridic?
Va multumesc!

puf

puf

Junior Member

Din cate stiu eu in Italia cazierul se ia de la tribunal,descarca formularul de pe net si imputerniceste pe cineva sa merga sa-l ceara pentru tine.Trebuie doar semnatura ta pe formular si al persoanei imputernicite precum si copii dupa actele de indentitate ale celor 2.
Daca nu ai pe nimeni la Roma poti ca contactezi o agentie.
Sper sa nu gresesc.Cel putin in provincia de Modena asa e!

Micriki

Micriki

New Member

View Postpuf, on 5th August 2009, 16:02, said:

Din cate stiu eu in Italia cazierul se ia de la tribunal,descarca formularul de pe net si imputerniceste pe cineva sa merga sa-l ceara pentru tine.Trebuie doar semnatura ta pe formular si al persoanei imputernicite precum si copii dupa actele de indentitate ale celor 2.
Daca nu ai pe nimeni la Roma poti ca contactezi o agentie.
Sper sa nu gresesc.Cel putin in provincia de Modena asa e!
Multumesc pentru raspuns!
Nu am pe nimeni in Roma. Cum as putea sa gasesc o astfel de agentie? Am incercat pe Google, dar imi lipsesc termenii concisi de cautare.

puf

puf

Junior Member

Incearca aici:
http://www.visureonl...casellario.html
In josul paginii iti zice cat costa 20€ cu livrare la domiciliu+ taxele(la Roma banuiesc) si tot acolo gasesti si formularul pe care-l poti descarca.
Sper sa te descurci.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate