![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Revelion 2010...
Last Updated: Dec 10 2009 13:46, Started by
bully
, Aug 03 2009 17:45
·
0

Posted 03 August 2009 - 17:45

O rugaminte : cine poate recomanda o zona in care a mai fost ( tara, regiune, hotel ) de revelion si i-a placut atat de mult incat s-ar duce in fiecare an...singura conditie ar fi sa fie linistita ( nu marile capitale europene, etc ) , sa fie aproape de ceva obiective turistice in caz ca te plictisesti, etc...buget de familie cam 1500-2000 euro ! Multumesc pentru eventualele detalii incluse ( traseu ori zbor avion, nume agentii, diferite tips-uri ale locului, etc ).
|
Posted 03 August 2009 - 21:09

O rugaminte : cine poate recomanda o zona in care a mai fost ( tara, regiune, hotel ) de revelion si i-a placut atat de mult incat s-ar duce in fiecare an...singura conditie ar fi sa fie linistita ( nu marile capitale europene, etc ) , sa fie aproape de ceva obiective turistice in caz ca te plictisesti, etc...buget de familie cam 1500-2000 euro ! Multumesc pentru eventualele detalii incluse ( traseu ori zbor avion, nume agentii, diferite tips-uri ale locului, etc ). |
Posted 15 August 2009 - 22:56

SI EU CAUT ASA CEVA DACA GASESTI TU TE ROG SA SCRI PE FORUM SI POATE MERGEM MAI MULTI
|
Posted 18 August 2009 - 15:11

O rugaminte : cine poate recomanda o zona in care a mai fost ( tara, regiune, hotel ) de revelion si i-a placut atat de mult incat s-ar duce in fiecare an...singura conditie ar fi sa fie linistita ( nu marile capitale europene, etc ) , sa fie aproape de ceva obiective turistice in caz ca te plictisesti, etc...buget de familie cam 1500-2000 euro ! Multumesc pentru eventualele detalii incluse ( traseu ori zbor avion, nume agentii, diferite tips-uri ale locului, etc ). Am fost la Moscova (capitala europeana, dar cu totul altceva fata de Europa de Vest sau Est) cu familionul (tata,mama, frate) si a fost excelent. Excursie f bine organizata prin Paralela 45, cazare excelenta, multi au fost dezamagiti de Revelionul organizat de catre agentia rusa la restaurant, noi am fost insa in Piata Rosie si ne-a placut. Pret cam 1,100 E/persoana fara excursii optionale Mie mi s-a parut exotic, dar pentru anul asta nu m-am decis "ce sa fie, ce sa fie"... India suna foarte bine, dar plec la sfarsitul lui septembrie pentru o saptamana la Delhi.. sunt convinsa ca Goa e de vis. E in plan |
Posted 18 August 2009 - 20:21

Salutare, care sunt zonele cele mai rentabile ca pret in care se poate face plaja de Revelion?
|
Posted 19 August 2009 - 06:22

Posted 19 August 2009 - 18:19

fainele variantele cu india si moscova insa ca sa folosesc cateva filtre la dorinta mea , mi-ar conveni sa nu stau mult in avion...mai degraba o calatorie de 2-4 ore ar fi suficient , zic eu...multumesc pentru inspiratii si mai asteptam si altele...
|
Posted 20 August 2009 - 07:19

fainele variantele cu india si moscova insa ca sa folosesc cateva filtre la dorinta mea , mi-ar conveni sa nu stau mult in avion...mai degraba o calatorie de 2-4 ore ar fi suficient , zic eu...multumesc pentru inspiratii si mai asteptam si altele... Zborul pana la Moscova dureaza doar 2.30-3 ore ![]() |
Posted 31 August 2009 - 19:54

si eu caut o astfel de destinatie si ma gandeam la Nisa si de acolo Monaco. A fost cineva de revelion sau in ianuarie ?
|
Posted 07 September 2009 - 19:31

..cautam o destinatie pentru Revelion in Europa; unde ar fi mai cald ( mor de frig iarna) :Grecia, Cipru , Coasta de Azur , etc?
|
Posted 08 September 2009 - 19:26

In 2010 Istambul va fi capitala europeana a culturii. Oare organizeaza ceva special de revelion?
|
|
Posted 08 September 2009 - 19:42

Posted 08 September 2009 - 19:46

Posted 09 September 2009 - 10:32

Posted 07 October 2009 - 07:28

Tunisia. am vazut niste oferte foarte ieftine..dar trebuie sa le mai studiez putin
|
Posted 07 October 2009 - 07:37

Posted 12 October 2009 - 22:10

Posted 10 December 2009 - 06:51

plecam pe 27 dec. la marmaris.daca e cineva interesat,mai avem 2 locuri in masina,revelionul costa 220euro 6 nopti cazare la 4 stele cu demipensiune si masa festiva inclusa de familie[camera] am fost si anul trecut de revelion la kusadasi si ne-a placut,de aceea am ales din nou turcia.va stau la dispozitie cu detalii
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users