![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Probleme cu un domeniu .tk
Last Updated: Sep 09 2020 17:53, Started by
romeo51
, Jul 31 2009 08:31
·
0

Posted 31 July 2009 - 08:31

Salut,
Mi-am facut un forum pe un nume de domeniu care nu are nimic in comun cu specificul forumului si apoi am redenumit domeniul cu .tk Problema este ca daca ma loghez si dau refresh ma delogheaza. Daca intru pe domeniul pe care este pus forumul merge perfect. Cum as putea sa rezolv aceasta chestiune? Un exemplu se poate vedea aici: comunitateaphp . (tk) |
Posted 31 July 2009 - 10:08

Salut, Mi-am facut un forum pe un nume de domeniu care nu are nimic in comun cu specificul forumului si apoi am redenumit domeniul cu .tk Problema este ca daca ma loghez si dau refresh ma delogheaza. Daca intru pe domeniul pe care este pus forumul merge perfect. Cum as putea sa rezolv aceasta chestiune? Un exemplu se poate vedea aici: comunitateaphp . (tk) Chiar nimeni nu stie nimic? |
Posted 31 July 2009 - 16:45

Cred ca are legatura cu sesiunile de autentificare pe forumul tau. Este instalat pe un domeniu si tu il accesezi de pe alt domeniu. Din cate stiu eu domeniile .tk pastreaza domeniul lor chiar daca tu schimbi pagina, va ramane domeniu.tk in address bar. Forumul tau smf are un cookie domain setat care cred ca nu este pe domeniul tk.
|
Posted 09 September 2020 - 16:43

Salut, Mi-am facut un forum pe un nume de domeniu care nu are nimic in comun cu specificul forumului si apoi am redenumit domeniul cu .tk Problema este ca daca ma loghez si dau refresh ma delogheaza. Daca intru pe domeniul pe care este pus forumul merge perfect. Cum as putea sa rezolv aceasta chestiune? Un exemplu se poate vedea aici: comunitateaphp . (tk) Ce platforma si ce versiune de forum ai? Revenind in prezent: Voua va mai merg domeniile .TK? ![]() |
Posted 09 September 2020 - 17:53

Au trecut 11 ani de atunci si astea au fost primele si ultimele 2 postari ale lui.
You are lost_in_a_dream. ![]() ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users