Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptare aspirator pe baterii, la...

Resetare baterie Acer Aspire E5-575

AMD Ryzen 7800X3D - stuttering

Recomandare router 4G/5G
 Ucigand cu cruzime in numele lui ...

PSD iar vrea sa fure primari

Viraj la stanga pe linia de tramvai

YouTube nu deschide ?!
 In ce situatie se impune ordin de...

Sfat achizitie obiectiv Macro

casa dupa stadiul ROSU

Mașinile Diesel și via&...
 Mai are vloggingul vreun viitor?

Imprimanta Creality Ender 3 V2 de...

Sfat achizitie scuter sau tricicl...

Canal de youtube fara sa fie crea...
 

Probleme si discutii Yahoo! Messenger

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
4968 replies to this topic

#1
Intel

Intel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,988
  • Înscris: 28.11.2001
Intrucat au aparut foarte multe threaduri legate de problemele aparute in folosirea Yahoo Messenger-ului sau pur si simplu discutii despre acesta, ma vad nevoit sa deschid un thread si sa-l pun deasupra unde sa-l vada toti (ca sa nu se mai dea search).
Asadar, de acum incolo, orice vreti sa discutati despre Y!M sau orice problema aveti cu acesta, postati aici.
Orice thread care se deschide in alta parte in aceasta arie va fi inchis.
Topicurile care sunt deja deschise nu se vor inchide.
:peacefingers:

Edited by crysty2k5, 27 July 2009 - 16:50.
edit titlu


#2
abcdef

abcdef

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 14.05.2005
Pai eu as avea o problema legata de yahoo messenger.De exemplu ieri, mi s-a inchis webcamera din senin ,sa-i spun asa.Este posibil ca cineva din lista mea de messenger sa-mi fi facut asta? Si daca da, cum se face asa ceva? Ce program foloseste? Sau a fost doar o eroare sau o intamplare?

#3
bgdftw

bgdftw

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 798
  • Înscris: 21.06.2004
eroare, intamplare, sau poate bug de la ym7. nu cred sa se poate inchide camera de catre altcineva.

#4
maxy

maxy

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,089
  • Înscris: 19.06.2004
am bagat din nou beta si cand ii dau sa se logheze, se blocheaza fara speranta de a mai merge...

#5
bgdftw

bgdftw

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 798
  • Înscris: 21.06.2004
cum adica se blocheaza? ym sau ramane pur si simplu imaginea aceea de logare si nu se conecteaza? asa am patit si eu si nu vroia sa se logheze dar dupa un timp si-a revenit.

#6
maxy

maxy

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,089
  • Înscris: 19.06.2004

Simple User, on Jun 12 2005, 14:26, said:

cum adica se blocheaza? ym sau ramane pur si simplu imaginea aceea de logare si nu se conecteaza? asa am patit si eu si nu vroia sa se logheze dar dupa un timp si-a revenit.

<{POST_SNAPBACK}>

asa e... si daca ii dau minimise se blocheaza complet!

#7
florin37ro

florin37ro

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 155
  • Înscris: 13.12.2004
versiunea beta e defecta
???
eu am instalat-o de vreo doua ori si daca  vb cu cineva si dupa aceea vreau sa inchid fereastra cu  utilizatorul respectiv mi se inchide tot messul.Am mai auzit si pe altii care au patzit acelasi lucru.DE ce oare?

#8
Lyvyoo

Lyvyoo

    Membru espressoman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,400
  • Înscris: 10.01.2005
simplu...BUG! lasa ca a facut moderatorul cu avatarul "playboy" (nu mai stiu cum ii spune), o lista cu bug-urile de pana acum pe care probabil le trimite la yahoo! poti sa subscrii si tu cu asta!

#9
abcdef

abcdef

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 14.05.2005
Cine-mi poate explica? Eram pe messenger cand imi apare un mesaj ca un anume id din lista mea a iesit offline. Dar , de fapt id-ul respectiv era de mult timp si continua sa fie online available si idle.

#10
ioanamorena

ioanamorena

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 15.05.2005
salut!
mi-am adus 7beta...si cand vreau sa selectez 'audibles' imi spune ca trebuie sa 'upgrade' ultima versiune de Flash. Desi mi-am downloadat ultima versiune de Flash...tot acelasi mesaj imi apare...Ce sa-i mai fac?

#11
sktes182

sktes182

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 28.02.2005
@ ioanamorena: Aia e o eroare pe care am intalnit'o si la Y!M 6. Uninstal/reinstal. Cel putin numai asa am reushit sa imi rezolv eu problema...poate altii stiu o cale mai "pashnica" :P

@abcdef: nu prea am inteles exact care ar fi problema. Dar din ce am inteles eu cam asa ar sta problema: la mine de exemplu, daca Y!M este setat sa mearga pe No proxy, imi merge normal, fara sa'mi faca astfel de faze. In schimb, daca ii setez eu un proxy, trebuie sa dau din cand in cand refresh ca sa imi arate de fapt care e online si care a ieshit de mult. Poate sa tina si de "lag" (la fel ca la mIRC). O definitie a "lag-ului" (nu stiu cat e de corecta :P ): perioada in care tu trimiti mesajul la server iar serverul la cel cu care vorbeshti este sa zicem de 2 sec. Se poate intampla ca perioada aceasta sa fie mai mare, de 40 de sec sa zicem...si atunci ai lag....mare oarecum :P (nu prea am explicat eu prea bine, dar...)

Edited by sktes182, 14 June 2005 - 22:59.


#12
ioanamorena

ioanamorena

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 15.05.2005
...@sktes:...sper ca nu te referi la dez/install YM...ca la a doua instalare sigur o sa am 'norocul' celor de mai sus...sa nu imi mai mearga diverse...Sper sa fie o cale si mai 'amiabila'...:) .Merci

#13
cerbra

cerbra

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,147
  • Înscris: 28.12.2003
mah...eu nu am avut absolut nici o problema cu 7 beta pana acum si il folosesc de ceva vreme.

#14
mojook

mojook

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,548
  • Înscris: 28.03.2004
ajotoooor
stimati forumisti
am dat-o-n bara, in sensul ca mi-am luat un webcam, un Mustek Wcam 300A, merge destul de binisor, sunt multumit de ea. Problema alta este, ceva am butonat eu si nu imi mai vede webcamul in Yahoo Messenger, parca nu ar fi instalata, nu ma lasa sa fac nici un fel de setari. Mentionez ca a functionat fara pb, pina am lucrat eu ceva, nicicum nu mai pot sa o rezolv. In Control Panel...scanners and cameras o vede functionabila.
Aveti vreo idee cum se poate rezolva?
Mersi anticipat
PS Mai mentionez ca la orice incercare de activare a camerei din meniul YM sau altceva lagat de camera din YM, acesta se blocheaza si trebuie resetat compul, ca nu se mai inchide nici cu ctrl+ alt+ del.
Alt PS Figura asta a inceput sa o faca de cind m-am gasit eu destept sa instalez un driver mai nou, gasit pe site-ul producatorului de webcam. Desi am dezinstalat noul driver, am curatat registrii cu regcleaner si regseeker, am reinstalat vechiul driver, tot face fitze, nu ma lasa sa activez webcam in YM.
Cu mii de mutumiri!!!
PPPPS La toti ni-i greu!!!

#15
bgdftw

bgdftw

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 798
  • Înscris: 21.06.2004
pentru problema cu flash ai grija ca ai instalat exact versiunea care trebuie: sunt mai multe versiuni de ex. pt. Firefox sau opera, pt ie etc. tu bago pe aia de ie dai un restart si o sa vezi ca o sa iti mearga. am patit si eu dar nu a fost nevoie de reinstalare ym.

abcdef da, problema ta poate fi legata si de conexiunea mai slaba la net, asa zisul lag. daca esti pe un proxy fii sigur ca de la el e. ca sa iti dau un exemplu cand am intrat prin proxy nu apaream nici eu online (de precizat ca mam bagat pe mine in lista ca sa vad daca apar).

#16
sktes182

sktes182

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 28.02.2005
@mojook: sorry, dar chiar nu ma pricep la domeniul webcam  :mellow:

@simple user: in momentul in care iti zice ca ai nevoie de versiune nou de flash, te trimite automat la site'u lor. Sincer nu stiu sa fie mai multe versiuni. Doar in momentul in care il instalezi te intreaba pt ce anume sa instaleze? Opera, Netscape, IE, Mozilla.

@ioanamorena: dezinstalatul a fost solutia mea. Nu zic sa faci asta, ci sa mai ashtepti ca poate mai apare altul cu ceva mai "amabil" decat ce am zis eu :)

#17
abcdef

abcdef

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 14.05.2005
abcdef da, problema ta poate fi legata si de conexiunea mai slaba la net, asa zisul lag. daca esti pe un proxy fii sigur ca de la el e. ca sa iti dau un exemplu cand am intrat prin proxy nu apaream nici eu online (de precizat ca mam bagat pe mine in lista ca sa vad daca apar).
[right]<{POST_SNAPBACK}>[/right]
[/quote]
Conexiune folosesc cablu prin RDS , dar cred ca nu am explicat prea bine.Deci in lista mea de messenger persoana respectiva aparea available idle,cand mi-a aparut deodata mesajul"x is offline" mesaj care apare normal atunci cand cineva pleaca de pe chat.Dar desi a aparut mesajul ca a plecat de pe messenger  , persoana nu se deconectase deloc in acest timp si continua sa fie available si idle.Asta mi s-a parut ciudat .

#18
bgdftw

bgdftw

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 798
  • Înscris: 21.06.2004
strange  :cursing:  ym7?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate