![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Alice in Wonderland (2010)
Last Updated: Jun 05 2010 14:58, Started by
caroline_hi
, Jul 22 2009 23:39
·
0

Posted 22 March 2010 - 20:31

apropo, avatarul ala al tau este un fractal, deci o functie matematica. (probabil ca stii asta.) deci vezi, matematica nu exclude frumosul si magia. ![]() tocmai de-asta mi s-a parut geniala interpretarea duduii. si cred ca imi fac timp sa recitesc cartea din noua perspectiva. ![]() ![]() ![]() ![]() Cel putin la inceput, muzica era gandita si ea ca fiind matematica. Deci ai si tu dreptate. Edited by caroline_hi, 22 March 2010 - 20:31. |
Posted 22 March 2010 - 22:53

matematica este mai umana decat ne-au invatat pe noi la scoala profii nostri care la randul lor nu au inteles nimic.
uite, cartea asta demonstreaza. ![]() |
Posted 23 March 2010 - 00:30

Depp face aproape tot filmu + efectele.
Dar parcă mă așteptam la ceva mai bun:) Edited by 4nDr3i, 23 March 2010 - 00:30. |
Posted 23 March 2010 - 17:11

Quote si efecte nu vad cum ai descoperit tu un pirat. Palarierul este un nelegiuit care iti este simpatic, care are de infruntat sistemul deja stabilit... Ca si comportament, este abstract, neprevazut, haotic.. Nope. Nu seamana deloc intre ei. Quote nu-s personajele lui burton Quote nu a avut, cel putin pentru mine, sclipirea aia, magia, farmecul. M-a plictisit, m-a enervat si m-a facut sa regret entuziasmul cu care il asteptasem. Quote Pai stiu la ce te referi. Am spus, e un film mai greu de digerat. Sfideaza foarte tare bunul simt. E prea bizar. Nu ai putut sa te identifici cu ceva de acolo. Edited by Rapier, 23 March 2010 - 17:11. |
Posted 24 March 2010 - 12:32

Jack Sparrow este un nelegiut care iti este simpatic, care are de infruntat sistemul deja stabilit... Ca si comportament, este abstract, neprevazut, haotic. Palarierul este un nelegiuit care iti este simpatic, care are de infruntat sistemul deja stabilit... Ca si comportament, este abstract, neprevazut, haotic.. Nope. Nu seamana deloc intre ei.
Depp face aproape tot filmu + efectele. Dar parcă mă așteptam la ceva mai bun:) Cel mai mult mi-a placut pisica. Edited by caroline_hi, 24 March 2010 - 12:39. |
Posted 24 March 2010 - 19:26

Quote Am revazut filmul si am incercat sa nu ma las furata de efecte. Pai povestea e banala rau de tot, asta e clar. Deh, asa e si povestea originala. Dar pe masura ce ma tot gandesc, cred ca da ... e banal. Ideea e ca ma asteptam de la Burton sa faca din povestea pe care o stim cu totii ceva deosebit, dar in schimb nu am vazut decat efecte deosebite si atat. Totusi 2 plusuri a avut filmul: Pisica ... care e adorabila si Helena Bonham Carter |
Posted 24 March 2010 - 20:50

Totusi 2 plusuri a avut filmul: Pisica ... care e adorabila si Helena Bonham Carter ![]() Si o poza cu pisica: [ http://screenrant.com/wp-content/uploads/alice-in-wonderland-cheshire-cat.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users