![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Alice in Wonderland (2010)
Last Updated: Jun 05 2010 14:58, Started by
caroline_hi
, Jul 22 2009 23:39
·
0

Posted 22 July 2009 - 23:39

[ http://www.mannythemovieguy.com/images/johnny_depp_helena_bonham_carter_alice_in_wonderland_tim_burton.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Pe mine m-au fermecat pozele. ![]() Abia astept sa apara. Imi place de Depp cand interpreteaza roluri ciudate. E foarte bun. Filmul meu preferat cu el e Charlie and the Chocolate Factory unde face tot filmul. Si Tim Burton imi place. Alice in Wonderland ![]() Edited by caroline_hi, 22 July 2009 - 23:45. |
Posted 23 July 2009 - 01:44

si mie imi place genu, cred ca o sa ia ceva premii, actorii foarte tari johnny, helena si tim borton fac un trio de exceptzie, sper sa aiba ceva din sweeney todd, foarte tare si filmu asta.
|
Posted 23 July 2009 - 22:25

Posted 03 August 2009 - 09:10

Pe mine m-au fermecat pozele. ![]() Abia astept sa apara. Imi place de Depp cand interpreteaza roluri ciudate. E foarte bun. Filmul meu preferat cu el e Charlie and the Chocolate Factory unde face tot filmul. Si Tim Burton imi place. Alice in Wonderland ![]() un film putin mai vechi si inca un rol ciudat ![]() Edward Scissorhands-Edward, omul cu mainile foarfece Edited by leobango, 03 August 2009 - 09:12. |
Posted 03 August 2009 - 20:42

Garantat o sa fie bun.
Tim Burton + Johnny Deep = reteta de succes. Imposibil sa nu fie asa!!! |
Posted 04 August 2009 - 12:06

Posted 04 August 2009 - 15:40

Abia aștept
![]() ![]() Trailer HD: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/DeWsZ2b_pK4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 04 August 2009 - 23:34

Abia aștept ![]() ![]() Trailer HD: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/DeWsZ2b_pK4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ![]() |
Posted 05 August 2009 - 15:54

Pe mine ma cam enerveaza Depp ca joaca in filme deastea de copii...
Adica il pune intr-o lumina proasta. Hai ca Piratii din Carraibe a fost bun, si a jucat foarte bine, dar deja exagereaza. Charlie and the Chocolate Factory, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (ma rog asta n-a fost de copii, dar tot un fel de poveste), acum Alice in the Wonderland. Mie mai bine mi se pare ca arata ca treficant de droguri (Blow) sau gangster (Public Enemies), decat ca Sweeney Todd. Dar asta e parerea mea. Edited by Whiskey, 05 August 2009 - 15:55. |
Posted 05 August 2009 - 18:46

Pe mine ma cam enerveaza Depp ca joaca in filme deastea de copii... Adica il pune intr-o lumina proasta. Hai ca Piratii din Carraibe a fost bun, si a jucat foarte bine, dar deja exagereaza. Charlie and the Chocolate Factory, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (ma rog asta n-a fost de copii, dar tot un fel de poveste), acum Alice in the Wonderland. Mie mai bine mi se pare ca arata ca treficant de droguri (Blow) sau gangster (Public Enemies), decat ca Sweeney Todd. Dar asta e parerea mea. ![]() Mie nu imi plac filmele de actiune cu el, de aceea nici nu ma uit la Public Enemies. Am vazut Blow, unde avea par decolorat si burta. ![]() ![]() |
Posted 06 August 2009 - 01:53

...............Dar asta e parerea mea. Cat despre nevizionarea lui "Public Enemies" al Carolinei, eu zic sa te gandesti mai bine. Johnny Deep nu inseamna doar personaje ciudate, iar daca il apreciezi asa mult ca actor trebuie neaparat sa vezi acest film de exceptie. |
|
Posted 06 August 2009 - 11:47

Bine spus, parerea ta. Mie personal mi-au placut toate rolurile lui, indiferent de personaj sau film. Cat despre nevizionarea lui "Public Enemies" al Carolinei, eu zic sa te gandesti mai bine. Johnny Deep nu inseamna doar personaje ciudate, iar daca il apreciezi asa mult ca actor trebuie neaparat sa vezi acest film de exceptie. |
Posted 06 December 2009 - 14:06

de abia astept sa apara . i love everything about alice :x iar personajele arata genial
|
Posted 27 December 2009 - 02:56

Sunt sigura ca va fi un film bun, foarte bun. Tim Burton e un geniu, iar Johnny Depp si Helena Bonham Carter, unii dintre actorii mei preferati, abia astept filmul.
Edited by destuldesimplu, 27 December 2009 - 02:56. |
Posted 31 December 2009 - 00:02

M-a bufnit rasul cand am vazut titlul filmului in care joaca Depp
![]() |
Posted 06 March 2010 - 21:04

|
Posted 07 March 2010 - 13:32

Intr-adevar puteau sa introduca mai multe efecte daca tot e 3D. In rest, film pentru copii in mare. Iar cu dansul step au dat-o si mai aiurea.
Ce mi-a placut in schimb a fost natura deosebita, cu acele culori numeroase si vii. Si iepurele alb ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users