cum integrez un banner swf?...
Last Updated: Jul 24 2009 11:11, Started by
netghost
, Jul 15 2009 01:48
·
0

Posted 15 July 2009 - 01:48

Am o problema care imi da batai de cap de o zi si ceva si tot caut si nimic din ce gasesc nu ma ajuta sa o rezolv.
Deci.... am un blog powered by wordpress, am o tema instalata si modificata de mine pe ici pe colo. www.yahimov.toolz.ro e situl. Ce as dori este ca deasupra widgetului "Categorii" sa inserez 2 bannere publicitare, dintre care unul e .swf. NU ca widget, ci prin editarea fisierelor temei. Sunt doua, unul facut de mine... sidebar.php si sidebar-advertisement.php Am rezolvat totul si merge totul si pot sa pun cate bannere vreau... atata timp cat sunt jpg sau gif. Ce e swf nu apare deloc. Am atasat cele doua fisiere php modificate pt adaugarea in locul respectiv a bannerelor, unul este deja si apare cum trebuie, problema apare la al doilea care este swf... Daca cineva e de treaba si isi ia din timp sa se uite peste cele 2 fisiere, mai ales peste sidebar-advertisement.php... si m-ar si ajuta... as fi foarte recunoscator... ![]() ![]() Sper ca am deschis topicul unde trebuia... Edited by netghost, 15 July 2009 - 01:49. |
Posted 24 July 2009 - 11:11

<object width="VALOAREA TA" height="VALOAREA TA"> <param name="movie" value="banner.swf"> <embed src="banner.swf" width="VALOAREA TA" height="VALOAREA TA"> </embed> </object> Nu uita sã pui valori width , heigth . Edited by ady_chesnoiu, 24 July 2009 - 11:12. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users