![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
cum integrez un banner swf?...
Last Updated: Jul 24 2009 11:11, Started by
netghost
, Jul 15 2009 01:48
·
0

Posted 15 July 2009 - 01:48

Am o problema care imi da batai de cap de o zi si ceva si tot caut si nimic din ce gasesc nu ma ajuta sa o rezolv.
Deci.... am un blog powered by wordpress, am o tema instalata si modificata de mine pe ici pe colo. www.yahimov.toolz.ro e situl. Ce as dori este ca deasupra widgetului "Categorii" sa inserez 2 bannere publicitare, dintre care unul e .swf. NU ca widget, ci prin editarea fisierelor temei. Sunt doua, unul facut de mine... sidebar.php si sidebar-advertisement.php Am rezolvat totul si merge totul si pot sa pun cate bannere vreau... atata timp cat sunt jpg sau gif. Ce e swf nu apare deloc. Am atasat cele doua fisiere php modificate pt adaugarea in locul respectiv a bannerelor, unul este deja si apare cum trebuie, problema apare la al doilea care este swf... Daca cineva e de treaba si isi ia din timp sa se uite peste cele 2 fisiere, mai ales peste sidebar-advertisement.php... si m-ar si ajuta... as fi foarte recunoscator... ![]() ![]() Sper ca am deschis topicul unde trebuia... Edited by netghost, 15 July 2009 - 01:49. |
Posted 24 July 2009 - 11:11

<object width="VALOAREA TA" height="VALOAREA TA"> <param name="movie" value="banner.swf"> <embed src="banner.swf" width="VALOAREA TA" height="VALOAREA TA"> </embed> </object> Nu uita să pui valori width , heigth . Edited by ady_chesnoiu, 24 July 2009 - 11:12. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users