![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cea mai buna linie ADSL
Last Updated: Jun 30 2018 14:10, Started by
gelu_dh
, Jul 14 2009 13:53
·
0

Posted 20 June 2017 - 19:58

Posted 07 July 2017 - 20:06

pareri despre linia mea de la tara ,scornicesti olt la casa
Attached Files |
Posted 07 July 2017 - 22:15

pareri despre linia mea de la tara ,scornicesti olt la casa Daca nu ai deconectari mai ales cand ploua,norocul tau. Din experienta iti spun,este o linie cu zgomot mare,atenuari foarte mari pe download,SNR mic si la limita stabilitatii. Asta este,cu asta defilezi. |
Posted 08 July 2017 - 06:08

La limita de stabilitate,parametrii foarte slabi,atenuari cat Casa Poporului,mai ales pe download. SNR-ul este la limita,oricand poti avea desincronizari ale modemului (daca nu le ai deja) si viteza de 6 Mb/sec este tot ce se poate da pe acea linie. Daca nu ai deconectari mai ales cand ploua,norocul tau. Din experienta iti spun,este o linie cu zgomot mare,atenuari foarte mari pe download,SNR mic si la limita stabilitatii. Asta este,cu asta defilezi. din pacate la casa nu am alte variante , pana acum nu am avut desincronizari ,sa vedem dupa furtuna |
Posted 08 July 2017 - 13:18

Ooooo, să-ți trăiască și la mai mare maestre @Nimcid25
![]() ![]() |
Posted 10 July 2017 - 08:26

Dacă are destule dischete, scapă lejer…
[ https://media.giphy.com/media/yUUvcJqy5IMaA/giphy.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 12 January 2018 - 09:22

Ieri m-am abonat la Telekom, serviciul Internet L, prin celebra sârma, ADSL. Atasez mai jos un print screen cu specificatiile retelei si viteza, cu rugamintea de a-mi spune si mie cum este linia mea.Se incadreaza in parametrii, e loc de mai bine? Multumiri anticipate!
Attached Files |
Posted 12 January 2018 - 14:32

6 Mbps.
Cred că atât îți pot oferi cu un randament cât mai mare. Edited by KyKyKyKy, 12 January 2018 - 14:32. |
Posted 14 January 2018 - 23:57

Ieri m-am abonat la Telekom, serviciul Internet L, prin celebra sârma, ADSL. Atasez mai jos un print screen cu specificatiile retelei si viteza, cu rugamintea de a-mi spune si mie cum este linia mea.Se incadreaza in parametrii, e loc de mai bine? Multumiri anticipate! Linia este in parametrii destul de OK pentru 6 Mb/sec. Proba cea mai buna este cand ploua zdravan.Daca nu ai deconectari in perioadele acelea,este OK. |
|
Posted 15 January 2018 - 09:44

Multumesc frumos pt raspunsuri amandurora. V-am adresat intrebarea deoarece la semnarea contractului, tipul de la ofertare mi-a zis ca are disponibil in zona mea Internet M la 6 Mbps, la pretul promotional de 5.95 E cu TVA si internet L, la 12 Mbps cu 2 euro mai scump. Evident ca m-a interesat internetul mai rapid, adica dublu la viteza pt 2 e in plus. Insa dupa ce mi-ati scris cred ca mai bine ramaneam la internet M. Oricum dupa zeci de teste pe speed test nu mi-a trecut niciodata de 5,5Mbps download si 0.80 mbps upload. Cred ca acesta este maximul posibil in locatia mea. Apropo de locatie, mentionez ca sunt la bloc, intr-un municipiu resedinta de judet cam la 1km de DSLAM, stiu asta pt ca l-am intrebat pe tehnicianul care mi-a instalat netul. Totusi ca o remarca personala, vreau sa va spun ca initial am fost tentat sa imi iau internet mobil de la orange sau vodafone 4G, prin routerul lor, la pretul de 12-15 euro. Insa dupa cateva teste cu telefoanele personale, atat pe orange cat si pe vodafone, desi aveam semnal full si viteze ametitoare de 192 Mbps, 186Mbps download si 35 Mbps download, pe computerul personal, accesand diverse site-uri, am constatat cu stupoare ca merge mai fin, mai cursiv, netul prin ADSL de la Telekom desi are doar 6Mbps. Incurcate-s caile Domnului....
![]() |
Posted 15 January 2018 - 10:22

La bloc in municipiu resedinta de judet mi se pare imposibil sa nu existe RDS sau UPC.
Cel mai fin si cel mai cursiv merge netul pe FTTB-FTTH. |
Posted 15 January 2018 - 11:31

Ehheee, stiu cum merge... Am deja gigabitul de la digi in doua locatii! Insa din motive independente de vointa mea nu ma puteam abona la noua adresa decat la telekom sau internet mobil. Din nefericire telekomul nu are in acest bloc fibra. Dar sunt multumit si asa...Pot rula in browser 5 videoclipuri pe youtube la calitate HD 1080, toate mergand cursiv simultan. La descarcat sta mai prost, aproximativ 650kbs. Pe mine ce ma interesa era cum stau cu setarile si parametrii retelei adsl, nefiind familiarizat cu snr, dslam-uri, etc.
|
Posted 15 January 2018 - 11:49

La ADSl e destul de simplu: viteza negociata intre DSLAM si modem depinde de calitatea cablului de pe traseu, lungime si numarul de conexiuni(care pot fi oxidate, din pacate ). Daca sunt cabluri RTC de la 1800 toamna, sa nu te astepti la viteze mari, mai ales in rural.
|
Posted 16 January 2018 - 00:40

Posted 30 June 2018 - 14:10

[ https://www.speedtest.net/result/7434801111.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
vdsl |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users