![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Connect-R - Burning Love
Last Updated: Aug 01 2009 14:46, Started by
unqjohnny
, Jul 11 2009 18:10
·
0

Posted 27 July 2009 - 13:24

Posted 29 July 2009 - 11:26

daca si asta e cantaret...........
l am vazut la tv, nu are voceeeeeeeeeeee daca n ar fi calculatoru..... ![]() si mai castiga si bani din treaba asta! |
Posted 31 July 2009 - 07:09

Posted 31 July 2009 - 19:38

foarte tare melodia ... sincer imi place mult d tot si am avut ocazia sa'l vad pe connect-r live la disco tineretului ... un show senzational8-> ... se pare ca i'a prins bine despartirea de rimaru sau cum il chema pe tipu alalalt din racla
![]() |
Posted 01 August 2009 - 14:46

Connect-R - Burning Love este melodia mea preferată la ora actuală. Cred că am spus totul. Nu mă interesează câtă muncă pe calculator sau la microfon a fost depusă în spatele piesei, dar ideea este că piesa face furori în toate rândurile. Foarte mulți prieteni de-ai mei o ascultă pe mașini și altele.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users