![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Transpiratie abundenta
Last Updated: Apr 18 2012 12:28, Started by
Alin36
, Jul 09 2009 15:36
·
0

Posted 07 August 2009 - 14:16

Păi mergînd pe ideea că ai avut în ultimul timp o oarecare hiperglicemie, hgb glicozilată oferă o estimare a glicemiei medii pt o perioadă ce poate varia de la 6 pînă la 12 săptămîni. Sunt unii care afirmă că este reprezentativă doar pt ultimele 4 săptămîni, deci părerile sunt împărțite.
Părerea mea personală, este că fumatul presupune un efort de adaptare mărit, ceea ce se traduce în creșterea temporară a cortizolului, după care urmează inevitabil colapsul (30 de tigari / zi ?). În acest timp, DHEA înregistrează o cădere abruptă și oarecum ireversibilă (îmbătrînirea). Unde-s anii tinereții... ![]() [ http://www.benbest.com/nutrceut/DHEAages.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ------------------------------------ Adică conform cu ce am mai citit prin diferite surse, sarcina alostatică (efortul de adaptare) trebuie să fie cît mai redusă. Recte, este o mare diferență între viața de București cu a unui oraș de provincie amărît, mediu rural, stațiune etc. Am pe undeva un regim ce poate fi adaptat pt dumneata, merită să arunci o privire. Să văd dacă îl găsesc, nu stau să scriu din nou. |
Posted 09 August 2010 - 13:27

buna ziua ,am si eu o intrebare....prietenul meu transpira foarte mult....nu este mirositoare ...transpira mult la cap si pe spate....cam ce analize ar trebui sa faca, care ar putea fi cauza?
merci mult! |
Posted 18 April 2012 - 12:28

Am aceasta forma de transpiratie abundenta de prin clasa a VI-a, acum am 31 de ani. Sunt o pers de sex M. De obicei transpiratia este incolora, inodora dar de curand a avut si in cazul meu acea culoare maro insa am redus cafeaua si a revenit la normal. Din ce am observat se declansaza mai ales in timp ce consum cafea, "Irig" stand degeaba. Chiar degeaba nu stau de obicei "rumeg" un gand o idee un plan. Aceeasi forma de transpiratie abundenta am intalnit-o si la mama mea. Sufar de talasemie minora( usoara anemie) deasemenea mostenita de la mama.
Din cate imi aduc aminte deci cu ceva timp in urma, am avut si o usoara inflamare a ganglionilor cu usor disconfort in zona axilelor.Ca declansator am nominalizat cafeaua si doresc sa mai adaug starile emotionale, solicitarile de orice fel din timpul zilei. Bine cafeaua e posibil doar sa amplice aceste stari deci sa nu aiba doar un efect diuretic. De fumat m-am lasat de la inceputul lunii februarie.2012. Edited by e46bmr, 18 April 2012 - 12:38. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users