![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Transpiratie abundenta
Last Updated: Apr 18 2012 12:28, Started by
Alin36
, Jul 09 2009 15:36
·
0

Posted 09 July 2009 - 15:36

Buna ziua!!
o Intrebare am de aproximativ 2 luni am inceput sa transpir abundent ci culmea este ca transpiratie este de culoare maro inchis patez camasile nu stiu ce sa mai fac Oare sa fie de la glanda sau nu stiu ce sa mai cred multumesc pentru ca mi-ati citit mesajul Ce as putea sa fac si cui sa ma adresez Al |
Posted 09 July 2009 - 16:37

tu de 2 luni ai problema asta si nu te-ai oprit la un centru medical ?
|
Posted 09 July 2009 - 16:59

Posted 09 July 2009 - 17:46

de aproximativ 2 luni am inceput sa transpir abundent Transpiratia abundenta poate fi simptom al hipertiroidismului, dar mai poate apare si in alte boli endocrine sau non-endocrine cum ar fi: insuficienta gonadica, feocromocitom, acromegalie, hipoglicemie, diabet zaharat, carcinom renal, infectii cronice (TBC!), limfoame, anxietate etc. Nu stiu de ce apare culoarea maronie dar cred ca e cazul sa treci pe la un medic, de preferinta si endocrinolog. Pt a elimina hipertiroidismul poti sa-ti dozezi un TSH sau sa mergi la un endocrinolog. Mai ai si alte simptome? |
Posted 09 July 2009 - 18:08

Buna seara!!
In primul rand va multumesc tuturor celor care a-ti raspuns alete simptome ar fi ca acum doua saptamani am avut dureri sub brat si sa cam unflat dar mi-a trecut in rest un pic cam obosit Alin |
Posted 10 July 2009 - 10:52

Buna ziua
Chiar acum m-am cantarit si am dat jos 5 kg in 2 saptamani Multumesc Al |
Posted 10 July 2009 - 20:08

am dat jos 5 kg in 2 saptamani 1. Transpiratii excesive 2. Scadere ponderala 3. Fatigabilitate ("un pic cam obosit") Toate simptomele enumerate pot apare in cadrul hipertiroidismului, si probabil mai ai si alte semne care pot fi decelate in urma unui consult medical. Nu ne-ai lamurit cum sta treaba cu "durerile de brat (sau subrat) si umflarea bratului" . Unde mai exact au fost durerea si umflatura? |
Posted 10 July 2009 - 20:16

Chiar sint singurul caruia i se pare ciudat ca nu a fost inca la un medic in loc sa scrie pe forum?
|
Posted 10 July 2009 - 21:05

Buna seara!!
Durerile au aparut la subrat, mai exact in zona ganglionilor si a fost o durere deranganta Mersi mult Luni ma duc la medic Al |
Posted 10 July 2009 - 21:22

|
Posted 12 July 2009 - 10:48

Salut!!
Iti multumesc ca mi-ai raspuns In care afectiuni s-ar potrivi simptomele te rog sa-mi spui Al |
Posted 19 July 2009 - 16:56

Buna Seara!!
De cateva zile mi-a aprut la subrat un nodul cat bobul de mazare care la palpare este dureros cine poate sa-mi dea careva indicii?? VA multumesc mult!! Al Ps. Maine sunt programat la endocrinolog |
Posted 20 July 2009 - 19:21

Buna seara!!!
Am fost astazi la Endocrinolog si mi-a dat o caruta de analize de facut: 1. ACTH 2. CORTIZOL PLASMATIC 3. ATPO 4. TSH 5. FT3 6. FT4 si multe analize sincer nu prea am auzit de asemenea analize de primele in nici un caz poate cineva sa imi dea ceva informatii unde pot fi facute contra cost si cat arcosta multumesc anticipat Alin |
Posted 24 July 2009 - 17:47

Buna seara!!
Am facut analizele de hormoni si au urmatoarele valori: 1 Cortizol = 551.8 2. Anti-TPO = 9.78 3. ACTH = 15.4 Cred ca analiza de Cortizol este destul de mare!! Cine poate sa-mi dea cateva detalii???? Multumesc anticipat!! Alin |
|
Posted 28 July 2009 - 15:28

Buna ziua!!
Am facut toate analizele posibile pentru a stii de unde vine transpiratia maronie si toate au iesit bune am uitat sa scriu mai devreme ca transpiratia abundenta miroase ca si cum as urina pe mine ce sa mai fac? cui sa ma ma mai adresez rog raspuns urgent multumesc anticipat Al |
Posted 28 July 2009 - 17:32

Buna ziua!!
Am facut toate analizele posibile pentru a stii de unde vine transpiratia maronie si toate au iesit bune am uitat sa scriu mai devreme ca transpiratia abundenta miroase ca si cum as urina pe mine ce sa mai fac? cui sa ma ma mai adresez rog raspuns urgent multumesc anticipat Al |
Posted 28 July 2009 - 17:59

Adică ai făcut ureea serică, creatinina, acidu uric și au ieșit bine ?Sumarul de urină ?Ionograma? Mai poți încerca și cleearence la creatinină funcție de primele rezultate, ăla îți spune cam cît de eficienți sunt rinichii.
Mai spune și dumneata ce viață ai, obiceiuri alimentare, eventuale variații de greuatate sau schimbări ale stării de sănătate în ultima perioadă. Am văzut pe un alt topic că ai testat cortizolul, trăiești evenimente generatoare de stres? cum dormi noaptea? -------------------- Ah, acu am văzut că mai ai și altele!
Buna Seara!! De cateva zile mi-a aprut la subrat un nodul cat bobul de mazare care la palpare este dureros cine poate sa-mi dea careva indicii?? VA multumesc mult!! Al Ps. Maine sunt programat la endocrinolog Edited by Mirovaia_Scorb, 28 July 2009 - 18:05. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users