SI MAI MERE ATANTIE LA SMART JOBS PITESTI
Last Updated: Jun 14 2013 12:06, Started by
dudurobert
, Jul 09 2009 10:55
·
0

Posted 09 July 2009 - 10:55

Daca Danfil dupa ce iti iau banii totusi iti mai raspund la telefon sau e mail cei de la Smart Jobs Pitesti nici macr atita lucru nu mai binevoiesc sa faca.Am fost in luna mai in Pitesti la sediul Smart Jobs unde am fost primit de o anumita persoana ,binevoitoare bineinteles,care mi a explicat ce joburi bune si nemai pomenite au si cit de norocos sunt ca am apelat la ei.Dupa ce le am achitat comisionul de mediere acea persoana care de fapt are si un nume Bogdan Monica,a disparut pur si simplu ca spalata cu Vanish.O singura data am prins o pe messenger ,bineiteles si a cerut scuze ca nu a putut sa ia legatura cu mine fiindca a fost plecata in Anglia pentru noi contracte si acolo a avut mari probleme,mi a trimis pe mail o noua oferta care numai ea stie de cind era si GATA!Aceasta a fost toata experienta cu Smart Jobs.Acum nici macar pe messenger nu mai apare.
|
Posted 13 July 2009 - 12:16

dudurobert, on 9th July 2009, 11:55, said: Daca Danfil dupa ce iti iau banii totusi iti mai raspund la telefon sau e mail cei de la Smart Jobs Pitesti nici macr atita lucru nu mai binevoiesc sa faca.Am fost in luna mai in Pitesti la sediul Smart Jobs unde am fost primit de o anumita persoana ,binevoitoare bineinteles,care mi a explicat ce joburi bune si nemai pomenite au si cit de norocos sunt ca am apelat la ei.Dupa ce le am achitat comisionul de mediere acea persoana care de fapt are si un nume Bogdan Monica,a disparut pur si simplu ca spalata cu Vanish.O singura data am prins o pe messenger ,bineiteles si a cerut scuze ca nu a putut sa ia legatura cu mine fiindca a fost plecata in Anglia pentru noi contracte si acolo a avut mari probleme,mi a trimis pe mail o noua oferta care numai ea stie de cind era si GATA!Aceasta a fost toata experienta cu Smart Jobs.Acum nici macar pe messenger nu mai apare. Edited by dudurobert, 13 July 2009 - 12:17. |
Posted 13 July 2009 - 19:20

Pai cine te da in judecata, daca zici ca nu mai gasesti pe nimeni dupa ce ti-au luat banii ?
... ma rog, asa va trebuie daca apelati la intermediarii din Romania in loc sa aplicati singuri direct la angajatori si sa va informati cat mai bine. Chiar nu inteleg, cum ganditi si de ce trebuie sa va grabiti sa platiti sume de bani inainte de a face o minima informare ... toti scrieti DUPA ce sunteti pacaliti, oare e chiar asa de greu sa va informati inainte ? |
Posted 06 March 2010 - 08:24

DACA CINEVA A MAI INTAMPINAT PROBLEME CU ACEASTA FIRMA DE RECRUTARE SMARTJOBS ANDYO DE LA PITESTI,ESTE RUGATA SA IA LEGATURA LA NUMARUL DE TELEFON 0743576336,PERSOANA DE CONTACT MURESANU...VA MULTUMESC
|
Posted 08 June 2010 - 10:50

Buna ziua ma numesc Falup Mihai din Medias. As dori sa adaug si eu 2 firme cu care am avut de a face si care mi-au tras'' TEAPA ''.Nu am mai plecat si nici nu am mai vazut banii dati pe comision si biletul de autocar. Nu va lasati pacaliti,de acesti oameni fara scrupule,imbracati in haine de miei,si inauntru lor sunt cei mai ticalosi oameni.Ti-ar jupui si pielea daca ar putea.Sa ii ia mama naibii,de imputiti.
Aceste firme sunt: SC JOBS BUSINESS ETALON ART COMPANY SRL din Tirgu-Jiu ,prin administratorul TITA IRINEL : SC GOLD WORK SRL din Bucuresti ,prin administratoarea Marinescu Didina De fapt aceste firme comunica intre ele, si mi-au oferit cica un contract in PORTUGALIA la o fabrica de incaltaminte, in ianuarie 2010 trebuia sa fie plecarea,dar au invocat mai multe motive ca sa ne amane.Dupa care ne-au dat de ales intre PORTUGALIA SI CIPRU, in Cipru ba la agricultura,ba la hotel,etc....Nici macar acolo nu am mai plecat.Din vazute pe net,cica acest individ TITA IRINEL ar fi fost anchetat in trecut pentru frauda si inselatorie.Si mai recent am auzit ca si partenera lui de la Bucuresti ar fi anchetata. Inca 2 firme care colaboreaza intre ele,si prostesc oamenii ca mine : A&G Privat ARBEITSVERMITTLUNGS AGENTUR STUTTGART prin administratorul Szabo Andras,ati ghicit tot un roman,la care am fost recent si am asteptat 2 saptamani in stuttgart sa ne gaseasca de lucru.Dupa care am inteles un lucru important :noi cei care eram acolo,eram doar umplutura,si anume doar daca renunta cineva la lucru,sau era bolnav si pleca in Romania,sau daca suna vreun neamt, atunci puteam sa lucram si noi.Si tinind cont ca la el,sint inscrisi citevga sute de romani,sunt sigur ca vor ramane pe ''afara'' multi dintre ei.Iar ca sa il dai in judecata ....nu merita efortul si deplasarile si timpul si banii pierduti.Apropo el mai are legatura cu o firma din Romania care ii plaseasa oamenii,si cu care impart comisionul.Aceasta este urmatoarea firma tepara ; SC SMART JOBS ANDYO SRL prin administratoare Monica din Pitesti,pe care atunci cind am revenit in tara acum vreo cateva zile a disparut de la sediu. ATENTIE : pentru toate aceste afirmatii,pot dovedi cu acte si chitante.Si bineinteles cu oamenii cu care am fost. RUSINE sa le fie lor,pentru ca toti suntem romani,si cred ca fiecare stie ce greu sa fac banii si ce usor ne fraieresc aceste firme. Si ca fapt divers,un sfat pot sa va spun :m-am fript de 2 ori anul asta,asa ca adio comisioane,mai bine merg prin cineva cu care a mai fost,chiar daca ar fi sa ii dau o atentie din primul salar. Mult succes tuturor,si catre firme o urare: sa va de-a DUMNEZEU ca ce am patit noi,sa aveti parte si voi,cu virf si indesat.Cu respect pentru alte firme care intradevar sunt corecte si cinstite. Cu stima subsemnatul. O zi buna. |
Posted 14 June 2013 - 12:06

Confirm hotia celor de la GOLD WORK (administrator Marinescu Didina) .
Si in 2012 au continuat cu excrocarea oamenilor. Unii au venit cu politia la sediul firmei din Bucuresti, St. Stroescu, dar dupa un timp Gold Work s-a mutat si-a disparut in ceata. Am vazut pe web ca firma s-ar fi mutat pe soseaua Stefan cel Mare n° 5 Bl 6 et 3 ap 44. (Mi s-a spus ca e langa spitalul Floreasca. ) POATE CINEVA SA-MI CONFIRME CA GOLD WORK FUNCTIONEAZA LA ACEASTA ADRESA? MULTUMESC SI AVETI GRIJA SA NU FITI PACALITI. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users