Trachisan = Oropivalone?
Last Updated: Jul 09 2009 07:04, Started by
gtk
, Jul 07 2009 18:45
·
0

Posted 07 July 2009 - 18:45

cam asa am inteles de la o farmacista... e unul si acelasi sub alt brand, sau e doar ceva echivalent? also, mai stiti ceva puternic pt. dureri de gat?
edit: nu e, nu are aceeasi componenta... cred ca m-am grabit nitel cu thread-ul, dar lasa ca poate mai invata si alta lume... sper sa fie bun trachisanul... Edited by gtk, 07 July 2009 - 18:54. |
Posted 07 July 2009 - 18:55

gtk, on 7th July 2009, 19:45, said: cam asa am inteles de la o farmacista... e unul si acelasi sub alt brand, sau e doar ceva echivalent? also, mai stiti ceva puternic pt. dureri de gat? Nu e acelasi lucru. Amandoua contina antibiotic, Trahisanul - tirotricina activa inclusiv pe Candida, Oropivalonele- bacitracina. Oropivalonele contine si corticoizi ( au efect antiinflamator puternic, in schimb Trahisanul contine antiseptic si anestezic. Oropivalone n-are anestezic. In plus Oropivalone nu se mai fabrica. Asa ca fie te multumesti cu Trahisan, fie gargara cu apa calduta cu sare de bucatarie. Sau, la recomandarea ORL-istului, spray-uri locale de genul Hexoral, Bioparox, etc. |
Posted 07 July 2009 - 21:18

Ar mai fi Neo-angin...
Dar sinceră să fiu, eu nu am găsit nimic. Toate pastilele astea cu anestezic mie îmi amorțesc limba, nu gâtul. ![]() |
Posted 08 July 2009 - 14:15

l-am testat... e ok, dar parca nu asa bun cum era oropivalone... si da, imi amorteste si mie limba
![]() |
Posted 09 July 2009 - 07:04

mi-am schimbat parerea: E O PORCARIE! ma lasa putin doar daca iau doua pastile una dupa alta si trebuie sa inghit intr-una ca sa-si fac efectul... sa vad cu hexoraletten N (am mai luat, astea parca erau mai bune)
Edited by gtk, 09 July 2009 - 07:05. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users