![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Copiere agenda de pe un mobil pe altul
Last Updated: Jul 13 2005 16:43, Started by
Piorel
, Apr 24 2005 16:26
·
0

Posted 24 April 2005 - 16:26

Mi-am facut recent un abonament la Connex si mi-am luat un T630. Vreau sa copiez intraga agenda de pe myx 5-2 pe telefonul nou cu ajutorul unui soft. Am pentru sagem cablu de date iar pentru amandoua port infrarosu...
Ceva sugestii? Multumesc. |
Posted 25 April 2005 - 06:10

iti copiezi agenda pe SIM(sper ca sagem sa aibe facilitatea asta) , pui cartela in telefonul nou, si acolo iti copieze agenda in memoria lui
|
Posted 25 April 2005 - 14:27

Ducule, analizeaza din nou (in caz ca ai facut-o prima data) ceea ce ai sugerat. Vei primi niste raspunsuri interesante.
|
Posted 26 April 2005 - 21:11

sorry omule, m-am incurcat
![]() n-am auzit de un soft separat care sa faca treaba asta, stiu doar ca la nokia este optiunea sa copii/muti numerele din memoria interna pe SIM sau invers, de pe SIM in memoria interna, a durat ceva pana am gasit-o la inceput dar a fost foarte folositoare pe urma, eu zic sa cauti mai bine prin meniu poate ai ceva asemanator...daca nu merge, creionul si hartia e garantat 100% ![]() |
Posted 26 April 2005 - 21:42

Softul Sagem-ului se numeste WellPhone si vine pe un CD in cutia tel. Instaleaza-l, descarca agenda pe PC si export-o ca fisier.csv si apoi importa fisierul .csv in lista de contacte a outlook. Mai departe instalezi softul de SE si dai synchronize..si that's it
![]() |
Posted 26 April 2005 - 22:42

EDGE misto. O sa incerc sa fac asta. Mersi frumos. Va tin la curent. Stiam de wellphone si am facut backup, sa vad cu exportatul cum merge.
|
Posted 28 April 2005 - 18:49

Nu a deschis outlookul nici un fel de fisier, am facut inclusiv text. Trist......
|
Posted 05 May 2005 - 16:48

de pe myx 5-2 poti trimite contactele din agenda prin irda pe orice telefon care are irda.
![]() dar de ce ti`ai facut abonament la conex si ti`ai luat un tel mai prost ca myx 5-2? ![]() Edited by slik, 05 May 2005 - 16:50. |
Posted 05 May 2005 - 20:27

da.. mai putin pe T630 care nu cred ca stie vcard... E un CACAT de telefon, softul e dintre cele mai proaste posibile, se aude f. incet soneria, primesc beepuri si nu aud, ca sa nu mai vb ca daca am 2 apeluri ratate acum 3 min, mi le arata si pe alea de acum 10 ani etc..
Deci de prost am luat un telefon mai slab decat myx 5-2.... am tot auzit laude despre el. As mai zice ceva.... sa vi-l bagati pe undeva. Nervi... O sa imi iau un myx 6-2 la liber de prin Germania cred si o sa scap de celebrul SE t630. |
Posted 14 May 2005 - 11:33

Eu am avut un Siemens M55 si tot la fel am procedat cu agenda..
am transferat (manual ce e drept) toata agenda in Outlook si de acolo i-am dat sincronize. A mers la mare arta. problema la chestii d'astea este ca fiecare (sau aproape fiecare) model de telefon are agenda intr-o alta forma. |
|
Posted 14 May 2005 - 11:35

Eu am avut un Siemens M55 si tot la fel am procedat cu agenda..
am transferat (manual ce e drept) toata agenda in Outlook si de acolo i-am dat sincronize. A mers la mare arta. problema la chestii d'astea este ca fiecare (sau aproape fiecare) model de telefon are agenda intr-o alta forma. |
Posted 13 July 2005 - 16:43

Vin si eu cu o intrebare, aproximativ asemanatoare. Am un telefon de acum 5 ani, Nokia 3310. Toata agenda e pe SIM. As vrea sa ii fac un back-up acendei cu nr de telefon (m-as bucura sa imi fure telefonul, dar doar dupa ce imi fac back-up la agenta). Am un prieten care are un nokia 6600.
Intrebarea este, se poate face, in symbian (vreo aplicatie ceva) un back-up la numerele de telefon dintr-o cartela SIM, astfel incat sa am toata agenda sub forma unui fisier, iar cand vin cu un sim nou sa pot pune numerele lla loc ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users