societate cablu tv
Last Updated: May 16 2005 13:09, Started by
licapavel
, Apr 24 2005 13:57
·
0

Posted 24 April 2005 - 13:57

vreu sa-mi fac o societate de cablu tv si nu stiu cum se pote face legal transmiterea pe cablu a programelor romanesti(Antena 1 , Pro tv si altele).trebue platit vre'un drept la cineva?
nu cred ca pot achizitiona sculele si ma apuc sa transmit tot ce vreu. astept lamuriri si parerile voastre |
Posted 07 May 2005 - 15:17

daca inca te mai intereseaza subiectul...mai da un semn de viata si te lamuresc
|
Posted 12 May 2005 - 22:02

spare-me, on May 7 2005, 15:17, said: daca inca te mai intereseaza subiectul...mai da un semn de viata si te lamuresc sal...ma intereseaza pe mine subiectul....vreau sa imi spui cam cat ma costa echipamentul pentru distribuirea a 25-30 de programe? sa imi si detaliezi ce imi trebuie (antena satelit(cate?), recivere(cate?) etc...)...cum trebuie sa procedez legal ptr a avea dreptul sa distribui posturile tv si cat trebuie sa platesc pentru cele codate...este vreo problema la mijloc, adica daca pot sa trimit semnalul de la 25-30 de canale pe acelasi cablu....multam si fac cinste daca imi fac tv prin cablu |
Posted 13 May 2005 - 12:32

da-mi o adresa de mail pe pm si-ti raspund sigur...ca stau f. prost cu timpul ca sa intru aici zi de zi...
|
Posted 16 May 2005 - 09:57

sword_cop, on May 12 2005, 22:02, said: sal...ma intereseaza pe mine subiectul....vreau sa imi spui cam cat ma costa echipamentul pentru distribuirea a 25-30 de programe? sa imi si detaliezi ce imi trebuie (antena satelit(cate?), recivere(cate?) etc...)...cum trebuie sa procedez legal ptr a avea dreptul sa distribui posturile tv si cat trebuie sa platesc pentru cele codate...este vreo problema la mijloc, adica daca pot sa trimit semnalul de la 25-30 de canale pe acelasi cablu....multam si fac cinste daca imi fac tv prin cablu Si inca o intrebare....Se mai merita acum asa ceva avand in vedere ca a aparut DIGITV? mail-ul este [email protected] |
Posted 16 May 2005 - 13:09

spare-me, on May 7 2005, 16:17, said: daca inca te mai intereseaza subiectul...mai da un semn de viata si te lamuresc spare-me,aceste informatii sunt "top secret"?mai bine posteaza pe topic,daca tot ne-ai facut curiosi... |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users