Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
nota constatare compania municipa...

Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...

Recomandare auto 6k euro
 Vreau sa trimit o bicicleta Timis...

Ceva studenti Academia Fortelor A...

Reflectoare mobile pentru vreme n...

Acord vizionare...?
 Afecteaza in vreun fel piata munc...

Urticarie de contact cu hainele ?

Modificare tocator de crengi

Transfer bani pe trading212
 Autoturism saltat din parcare din...

Portare OROC (Telekom) - Orange

Despre Șemineu electric !

Problema receiver Onkyo 8270 - Th...

Probleme cu D-link DIR-635

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

AlexyAlex

AlexyAlex

New Member

• Grup: Members
Bun,  de curand am cumparat acest router in ideea de a avea o conexiune wireless pt laptop...
problema e ca dupa ce introduc cd ul cu softu, urmez toti pasii(instalarea routerului,introduc toate datele despre providerul de net...am IP static) dau next verifica conexiunea si imi da chestia din poza dar practic toate datele sunt introduse corect(ba chiar le-am verificat de 10 ori)modemu e ok...am verificat cam tot ce se putea verifica. routeru pare sa functioneze se aprint ledurile specifice...
Voi ce parere aveti?ce as putea sa mai verific...

Multumesc mult

Attached Files

Tyby

Tyby

blue balls

• Grup: Super Moderators
sa lasi naibii CD-ul ala si sa setezi routerul manual, din interfata Web.

Dupa aia sa vezi ca nu cumva ISP-ul sa impuna restrictii legate de MAC, folosirea unui router etc.

AlexyAlex

AlexyAlex

New Member

merci am rezolvat, se poate inchide.

AlexyAlex

AlexyAlex

New Member

inca o chestie, semnalul e mai bun prin G decat prin N, de ce ?

Tyby

Tyby

blue balls

• Grup: Super Moderators
din cauza specificatiilor draftN fata de cele ale lui 802.11g. N este mai pretentios, deci - la aceeasi putere in antena - teoretic calitatea "utila" a semnaluilui scade. Ma rog, e mai complicat de atat, dar sunt si eu laconic. Ca vad ca e la moda.

mariusi_microv

mariusi_microv

Junior Member

View PostTyby, on 2nd July 2009, 16:01, said:

din cauza specificatiilor draftN fata de cele ale lui 802.11g. N este mai pretentios, deci - la aceeasi putere in antena - teoretic calitatea "utila" a semnaluilui scade. Ma rog, e mai complicat de atat, dar sunt si eu laconic. Ca vad ca e la moda.

mie imi merge netul super prost daca il trec prin router. Daca bag direct in calc cablul am peste 10 mb banda , cum il bag in router mai mult de 300kb nu mai am si daca mai intra si fimiu pe laptop moare de tot . Ai vreo idee ? si asta se intimpla de cind am trecut la pppoe cind avea-m net normal nu a fost nici o problema .

AlexyAlex

AlexyAlex

New Member

de curand am trecut pe fibra(RDS) si...acum ma conectez numa cu useru si parola la net...problema e urm.
Cum pot sa stau On in acelasi timp si cu PCu si cu laptopu...?practic acum imi aleg,ori unul ori celalat...si dejea a devenit stresant de vreme ce am cumparat routeru pt a ma servi in paralel...nu pe rand :|
se poate face ceva sau...trec pe cablu iar ?

Ravy

Ravy

Don't be sad, get MAD!

• Grup: Moderators
1. userul si parola le setezi in router! NU treci nimica in campul "service name"!!! dupa ce le-ai setat verifici in sectiunea status daca s-a conectat sau nu...
2. conexiunea pppoe o stergi de pe calculatoare! Pe placile de retea care se leaga la router setezi sa obtina ipurile automat!

Multe alte detalii le poti citi aici.
Bafta!

AlexyAlex

AlexyAlex

New Member

View PostRavy, on 31st July 2009, 17:11, said:

1. userul si parola le setezi in router! NU treci nimica in campul "service name"!!! dupa ce le-ai setat verifici in sectiunea status daca s-a conectat sau nu...
2. conexiunea pppoe o stergi de pe calculatoare! Pe placile de retea care se leaga la router setezi sa obtina ipurile automat!

Multe alte detalii le poti citi aici.
Bafta!
pf esti tare multumesc frumos am reusit  :wub:

Edited by AlexyAlex, 31 July 2009 - 16:51.

AlexyAlex

AlexyAlex

New Member

baieti...a intervenit o alta problema...in cazul in care imi este limitata viteza pe router ce e de facut?
Nu mai reusesc sa descarc un film si de upload nici nu poate fi vorba...provider RDS fibrelink de 50 mb(down=5mb+ upload=3mb+ asta pe cablu)
Cu surfingu pe net nu e nicio problema...sau cel putin nu observ eu vreo incetinire sau ceva insa situatia se schimba cand incerc sa descarc un torrent nou,vitezele o iau razna (viteza de down oscileaza ingrozitor intre 30 kb si 2 mb iar cea de upoad ramane intepenita la 3-400 kb...)
Ce este de facut in acest caz(daca se mai poate face ceva...)?

practic problema o am de ceva vreme...cam de vreo 4 luni(am tot sperat ca-si va reveni)si dejea nu-mi mai cade bine...o vreme am stat pe cablu(din dorinta de a-mi folosi banda la capacitate maxima).Sincer nu doresc sa-l trec iar pe cablu direct....

Edited by AlexyAlex, 03 April 2010 - 15:24.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate