![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Analize pentru permis auto
Last Updated: Jun 04 2010 06:04, Started by
paintx05
, Jun 29 2009 10:17
·
0

Posted 29 June 2009 - 10:17

Vreau sa ma apuc de scoala de soferi si sunt curios de ce analize am nevoie. Ma scuzati daca am postat gresit.
|
Posted 29 June 2009 - 10:44

Analiza pshihologica - testeaza reflexele- si analize medicale, cele ale ochilor sunt mai importante, ca in rest treci doar sa`ti puna stampila si atat.
|
Posted 29 June 2009 - 10:45

Ai nevoie de o fisa medicala, un formular tipizat. Se poate face in policlinicile de stat sau private, costa cam la fel, diferenta e ca in privat nu stai la coada. Te inteapa o data pentru RBW/VDRL (sifilis).
Fisa medicala ti-o poti face in timpul scolii, iti trebuie la dosarul pentru politie. |
Posted 29 June 2009 - 11:12

Acum fac analiza și pentru sifilis? Sau e doar în clinicile private.
|
Posted 21 July 2009 - 09:38

E o campanie de screening ii spune, adica prinzi omu la necaz si il cauti de boli cu frecventa, transmisibilitate si severitate mare.
|
Posted 04 June 2010 - 06:04

auziti .. stiti cumva .. e problema daca am consumat etnobotanice .. si ma duc la analize pt permis .. ?
![]() ![]() Edited by Prezicator, 04 June 2010 - 06:05. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users