Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Focul bacterian,basicarea,mucegai...

infectie zona inghinala

Dua Lipa - Training Season

Informatii complete despre servic...
 tema circuite

Voua va merge sa va logati pe git...

Fara curent casetofon Dacia Dokker

Schimbare difuzor Golf 7
 Recomandare aparat de ras electric

Lant clinici dentare vs cabinete ...

Site-uri bune pentru cumparat Sma...

Aurora Store
 Debit centrala pe circuitul de in...

Sticle de bere

Identificare accidentare

Termopane vechi si rulouri noi sa...
 

Antispyware gratuit

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
rebbelul

rebbelul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 09.05.2008
Momentan folosesc Bitdefender Internet Security pe un laptop, as vrea sa va intreb daca sa-i mai asociez ceva? ex. Ad-aware ae, spyware doctor starter, spyware terminator, spybot etc. Mi-ar fi placut sa pot folosi threatfire, dar se pare ca nu este compatibil cu ceva pt ca imi blocheaza calculatorul.(eu banuiesc ca cu bit). As avea nevoie de o recomandare, dar nici sa ingreunez mersul laptopului. Folosesc XP home si am 2 Giga de ram, procesor dual-core 1.5.

#2
JulotM

JulotM

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,307
  • Înscris: 01.04.2009
Malwarebytes', SUPERAntiSpyware...

#3
rebbelul

rebbelul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 09.05.2008
Cu scut activ... nu doar pt scan. In principiu nu intru pe torenti, dc++ etc. Singura chestie care ma ingrijoreaza sunt stickurile care intra in comp.

#4
JulotM

JulotM

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,307
  • Înscris: 01.04.2009
Pentru protectie activa iti recomand sa folosesti doar BitDefender. Cu celelalte scanezi saptamanal sau cat de des crezi ca e nevoie. Pentru stick nu stiu.

Edited by JulotM, 25 June 2009 - 21:17.


#5
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Eu am BitDefender asociat cu Spybot S&D.

Consuma ceva resurse, dar protectia e ok.

Cand ma joc, scot cablul de net si le dezactivez.

Un al antispyware free e http://filehippo.com/download_spyware_terminator/ ;)

#6
rebbelul

rebbelul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 09.05.2008
Alte opinii? de ce oare nu imi merge threatfire? mi se blocheaza inainte de a porni, vad desktopul dar fara icoane pe el.

#7
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,192
  • Înscris: 08.12.2006

View Postrebbelul, on 26th June 2009, 16:13, said:

Alte opinii? de ce oare nu imi merge threatfire? mi se blocheaza inainte de a porni, vad desktopul dar fara icoane pe el.
PERSONAL nu ti-as recomanda Threatfire, eu l-am avut pe diferite calculatoare (destul de bune harware, instalat pe Win curat), asociat si cu Avira, si cu Avast si cu AVG antivirusi, si de fiecare data, in fiecare situatie, mi-a facut probleme (in sensul ca ingreuna foarte tare sistemul, cateodata il bloca pentru 2-3 minute, pornire foarte lenta a Win, incarcare greoaie a aplicatiilor), cum il dezinstalam, sistemul isi revenea la normal.

#8
szaszsebespaul

szaszsebespaul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 762
  • Înscris: 07.12.2007
Eu unul nu recomand spyware terminator

#9
Krotal

Krotal

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 586
  • Înscris: 28.09.2008
Eu am ThreatFire pe doua computere si merge perfect fara nici un fel de probleme.
Spyware Terminator e o trasnaie care termina utilizatorul datorita interventiilor prostesti,pe mine
ma dat gata. SUPERAntiSpyware cu licenta sau free e o scula adevarata.
Am tot respectul pentru cei care au realizat acest soft.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate