![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
The Last Don (1997)
Last Updated: Aug 17 2009 23:58, Started by
doroo10
, Jun 24 2009 14:43
·
0

Posted 24 June 2009 - 14:43

Salut. AM vazut filmul in urma cu cateva zile.Cartea este scrisa de Mario Puzo(acelasi care a scris The Godfather).Dupa parerea mea filmul este unul bun, insa popularitatea sa este foarte mica.Eu va recomand filmul, sunt doua parti The Last Don I(1997) si The Last Don II(1998).Celor ce au vazut filmul le cer parerea.Mersi.
|
Posted 20 July 2009 - 13:53

Nu l-am vazut dar promit ca am sa ma uit avand in vedere ca ii scris de Mario Puzzo.
|
Posted 20 July 2009 - 13:58

am vazut eu filmul... e cam boring. foarte putine faze cat-de-cat... recomand numai imaptimitilor de filme cu mafie.
|
Posted 17 August 2009 - 23:58

am vazut mai demult filmele. Ce pot sa zic, destul de socante asa... Au fost bune, dar nu extraordinare.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users