![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ruta Timisoara-Neptun
Last Updated: Jul 05 2009 09:06, Started by
wizz_tm
, Jun 24 2009 10:52
·
0

Posted 24 June 2009 - 10:52

Cine ii mai umblat prin tara ce ruta recomandati pentru un drum cat de cat bun.
Este prima data cand fac un drum asa lung, din ce am vazut pe net durata este undeva intre 12-15 ore de mers, ruta fiind prin sudul tarii |
Posted 24 June 2009 - 13:27

Pai de la TM mergi pe Severin, Craiova ,Pitesti Bucuresti Constanta.
Asta ar fi drumul mai scurt. |
Posted 24 June 2009 - 14:26

Evita sa mergi pe Caransebes-Herculane,drumul este foarte prost ,se lucreaza pe mai multe portiuni si stai mult la semafore.Daca vrei rute alternative citeste aici http://forum.softped...howtopic=560070.
|
Posted 24 June 2009 - 14:50

Nu am idee cum se mai prezinta drumul dintre Timisoara si Caransebes, dar daca e ok, o varianta ar fi : Timisoara- Hateg-Petrosani-Tg Jiu- Rm. Valcea-Pitesti- A1-Bucuresti-A2- Constanta- Neptun.
Daca e prost drumul pana la Caransebes, poti merge pe Timisoara-Arad-Sibiu-Rm Valcea si mai departe pe aceeasi ruta. |
Posted 24 June 2009 - 18:10

Ca sa mergi numai pe drumuri bune(ceva cu care voi in TM nu sunteti clar obisnuiti) alege ruta Arad - Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti - Constanta.
|
Posted 25 June 2009 - 13:57

Cine ii mai umblat prin tara ce ruta recomandati pentru un drum cat de cat bun. Este prima data cand fac un drum asa lung, din ce am vazut pe net durata este undeva intre 12-15 ore de mers, ruta fiind prin sudul tarii Daca pleci in zilele de weekend poti merge pe varianta Arad- Rm Valcea - Pitesti- Bucuresti -A2 sau prin Hateg- Tg Jiu. |
Posted 25 June 2009 - 14:15

multumesc pentru ajutor... azi plec la mare si inca nu stiu exact care traseu, mi le-am notat cele 3 posibile traseuri in carnetel harta si vad cand m am urcat in masina
|
Posted 05 July 2009 - 09:06

Nu am idee cum se mai prezinta drumul dintre Timisoara si Caransebes...
Ca sa mergi numai pe drumuri bune(ceva cu care voi in TM nu sunteti clar obisnuiti)... ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users