![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Suplimente pentru crestere masa musculara
Last Updated: Jul 12 2013 18:47, Started by
PHOENIX_GUARDIAN
, Jun 21 2009 20:05
·
0

Posted 21 June 2009 - 20:05

Ce îmi recomandati si mie pentru crestere în masa musculara si în greutate
În mare cunosc cam tot ce este pe piata suplimentelor "naturale" Daca se poate o recomandare din ceva testat/folosit de voi si a dat rezultate |
Posted 21 June 2009 - 22:58

Pai:
1. Ce varsta ai; 2. Cati bani vrei sa dai pe suplimente; 3. Ce greutate ai. |
Posted 21 June 2009 - 23:02

PHOENIX_GUARDIAN, on 21st June 2009, 20:05, said: Ce îmi recomandati si mie pentru crestere în masa musculara si în greutate În mare cunosc cam tot ce este pe piata suplimentelor "naturale" Daca se poate o recomandare din ceva testat/folosit de voi si a dat rezultate Mancare multa si calitativa. A 2-a optiune e sa dai detaliile care le-a insirat GlobalMods |
Posted 22 June 2009 - 11:43

Vârsta: 21
Greutate:67/70 *nu stiu cu exactitate cât am acuma dar ma mentin între valorile astea constant* Bani ceva mediu spre buget, pâna acuma nu am mai luat proteine, decât 2-3 energizante si vitamine Fkn0wned - Da recomandarea ta este foarte buna si nu prea vad sa se vorbeasca foarte des despre asa ceva, sunt foarte atent la cea ce manânc si ma feresc de toate prostiile fast food, peste tot vad pusti care se duc la sala de 6-12 luni si se vaieta ca de ce nu vad "cubulete" când ei au stratul de grasime de 2 centimetri pe burta |
Posted 24 June 2009 - 20:49

da dar bugetul ala mediu tre sa fie o suma. Incearca si tu ceva cu zer+carbohidrati si vezi si ce da rezultate. n-large 2 ar merge, gsfx-8(daca il poti lua),.. zi si tu o suma sa fim mai precisi.
|
Posted 25 June 2009 - 13:35

geopsi, on 24th June 2009, 21:49, said: da dar bugetul ala mediu tre sa fie o suma. Incearca si tu ceva cu zer+carbohidrati si vezi si ce da rezultate. n-large 2 ar merge, gsfx-8(daca il poti lua),.. zi si tu o suma sa fim mai precisi. Buget 1-2 milioane, îmi e frica sa ma întind ca stiu ca antrenamentele astea când devii dependent e boala grea si nu vreau sa o iau pe un drum în care dau milioane în fiecare luna doar pe câteva pastile |
Posted 28 June 2009 - 09:27

PHOENIX_GUARDIAN, on 21st June 2009, 21:05, said: Ce îmi recomandati si mie pentru crestere în masa musculara si în greutate În mare cunosc cam tot ce este pe piata suplimentelor "naturale" Daca se poate o recomandare din ceva testat/folosit de voi si a dat rezultate Eu personal recomand cu caldura gain fast de la universal si ceva glutmina eventual Acestea combinate cu o alimentatie sanatoasa saraca in grasimi si bogata in proteine ar trebui sa te ajute ft mult sa cresti! Eu am luat 6 sapt glutamina si gain fast si am pus in 6 sapt cca 5-6kg de masa musculara si desigur si cateva gr de grasime(max 500g nu mult) dar dupa ciclul de masa su suplimente si repetari putine greut mari am urmat o perioada de inca 6 sapt de fibrare ajutat doar de ceva taurina pentru rezistenta la repetarile nesfarsite. Mentionez ca pentru a avea rezultate ORICE SUPLIMENT TREBUIE ASOCIAT cu: -minim 8-9 ore de somn pe zi(muschii cresc in somn nu la sala la sal i stimulezi! ![]() -o alimentatie rationala (mananca odata la 3 ore si mananca sanatos bogat in proteine si fara grasimi) -program serios de exercitii sa faci minim 4 zile pe sapt cate 45-60 min pe zi si Trage Taree! |
Posted 28 June 2009 - 09:55

Mai bine hard fast... Oricum si gain si hard sunt supliemnete cam vechi, cred ca orice culturist le stie. Io zic sa incerci totusi n-large2 sau aminofuel de la twinlab(asta chiar ajuta mult). Amino fuel merge cam 3l/luna adica 100ml/zi. dupa 2-3 luni trebuie sa il schimbi si tot asa.
|
Posted 28 June 2009 - 11:34

Multumesc mult la amândoi pentru recomandari, eu sincer am vazut decât Gain, de aia am preferat sa întreb înainte sa cumpar ceva (ma uitam si eu la ce am vazut ca mai foloseste lumea pe la sala)
La mine merg toate înafara de somn: (nu reusesc sa dorm 8-9 ore, sa vad cum fac poate reusesc sa dorm 1-2 ore ziua Edited by PHOENIX_GUARDIAN, 28 June 2009 - 11:36. |
Posted 12 July 2013 - 18:47

Salut!
De asemenea interesat de subiect. Detaliile solicitate de Lipsum:
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users