Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Preturi momeala ? (dar care e sme...

Alternative pod Giurgiu - Ruse

Cat spatiu stocare aveti in total...

Centrale termice compacte
 Portofoliu incepator pe Bursa New...

Probabil inselatorie pe OLX

Istoric Google

Copil cu temperament sangvinic
 ADA TEL SERVICES

inlocuire bara fata clio 4

Ce avem de platit in 2024 la cump...

La mulți ani @Arader!
 La mulți ani @gabiroa!

La mulți ani @gerbil!

La mulți ani @Therockstar!

Suspect Frauda Informatica
 

Banda C

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
243 replies to this topic

#37
doktorofsat

doktorofsat

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,901
  • Înscris: 04.04.2008

View Postrz, on 25th July 2009, 11:20, said:

WOW... It's OK in Romania with only 2.2M dish!!!  :coolspeak:

INTELSAT 43'WEST - Spot PanAmerican - receptionat in Romania !!!   :OK:

[ http://www.lyngsat-maps.com/maps/images/intel3r_panam_world.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

3 transponder's with signal but one channel is free to air


Congratulations Rz

BTW Italy and Germany are closer to the PanAmerican spot and easier to catch  :D

#38
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,187
  • Înscris: 05.05.2003
Thank's... i want 3.7M Dish for other american spot's  :)

#39
bog4u

bog4u

    @Român

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,035
  • Înscris: 20.12.2007
Congratulations Rz!!!

#40
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,187
  • Înscris: 05.05.2003
Thank's... low signal, now

#41
deepbluesky

deepbluesky

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 05.07.2008
Great rz, nice to see that you succeeded. :D

By the way qwer thinks that the transmission is beeing done by using the Intelsat 11 Americas/Europe Dual Beam.

#42
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,187
  • Înscris: 05.05.2003
Hmm...

Maybe this version... but I think that spot is PanAmerican from Intelsat 11 in the first test (in C Band) with high power

#43
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,187
  • Înscris: 05.05.2003
Bun... in sfarsit am receptionat semnal de la VOOM HD
Din pacate, este foarte slab semnalul (numai dimineata am reusit sa vad cat de cat) iar dupa ora 11 dimineata deja sunt probleme cu receptia
VOOM HD este excelent (gen Luxe HD dar mai bogat in tematica) si se vede beton dar sunt probleme la conversia NTSC to PAL... deci vad foarte fain atunci cand sunt imagini statice sau in miscare usoara insa apar sacadari de imagine atunci cand sunt cadre in miscare rapida
Am incercat toate variantele posibile (pe 2 receptoare HD) si este la fel... aceleasi sacadari si pe 1080i 50hz si pe 1080i 60hz la fel si pe 720p

Attached Files



#44
doktorofsat

doktorofsat

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,901
  • Înscris: 04.04.2008

View Postrz, on 28th July 2009, 16:15, said:

Bun... in sfarsit am receptionat semnal de la VOOM HD
Din pacate, este foarte slab semnalul (numai dimineata am reusit sa vad cat de cat) iar dupa ora 11 dimineata deja sunt probleme cu receptia
VOOM HD este excelent (gen Luxe HD dar mai bogat in tematica) si se vede beton dar sunt probleme la conversia NTSC to PAL... deci vad foarte fain atunci cand sunt imagini statice sau in miscare usoara insa apar sacadari de imagine atunci cand sunt cadre in miscare rapida
Am incercat toate variantele posibile (pe 2 receptoare HD) si este la fel... aceleasi sacadari si pe 1080i 50hz si pe 1080i 60hz la fel si pe 720p
Felicitari pt receptie Rz.Ai dovedit inca o data (desi nu era necesar) ca esti cel mai mare pasionat al receptiei benzii C la pe plaiurile mioritice.
Nu-ti fa griji , NTSC in HD nu convine la orice receptor HD, asa cu imaginea NTSC este redata diferit de diverse receptoare satelit uzuale DVB-S.Vezi si la modulatie totusi...

#45
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,187
  • Înscris: 05.05.2003
In SD nu am probleme cu NTSC-ul... Strong-ul 6155 este excelent pentru NTSC chiar mai bun decat un Kaon sau Humax
La HD vad ca se complica situatia...

#46
doktorofsat

doktorofsat

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,901
  • Înscris: 04.04.2008

Quote

La HD vad ca se complica situatia...

Tehnologia HDTV (mai ales la receptoare satelit) nu a ajuns la maturitate.O parere personala...

#47
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,187
  • Înscris: 05.05.2003
Partial, ai dreptate... tehnologia e ok dar aparatele comercializate (receptoarele HD) mai dau batai de cap, cel putin unele (cele mai ieftine)

#48
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,187
  • Înscris: 05.05.2003
Super... vezi ca langa Yamal este INSAT-ul de la 93.5'EST (daca ajunge antena acolo) care se prinde foarte bine (pentru localizarea lui, incearca pe 4141V, 5150 deoarece e semnal super ok acolo)



Eu mai nou ma uit la un canal FOX regional (Detroit) in HD... il vad pe Intelsat 1'W, acolo unde e Pentagon Channel

Attached Files


Edited by rz, 21 August 2009 - 11:27.


#49
bog4u

bog4u

    @Român

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,035
  • Înscris: 20.12.2007
Sunteti fericiti ambii(rz si doktorofsat) pentru faptul ca aveti deschidere mai sus de 80 est . Sper ca dupa ce mut antena si o inalt cu 1.5m sa ating macar 90 est ! Rz --foxul acesta in HD va ramane fta sau il cripteaza in curand asa cum au procedat cu mai toate canalele  americane ?

#50
doktorofsat

doktorofsat

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,901
  • Înscris: 04.04.2008

Quote

incearca pe 4141V, 5150 deoarece e semnal super ok acolo

voi testa chiar azi mai incolo, teoretic ar trebui sa intre!

Rz ce poti spune de receptia Measat la 91,5E unde am vazut ca sunt si canale HD?Receptionezi acolo ceva cu antena ta?

Pe 76,5E in afara de TV Maldive mai am sanse sa prind ceva cu antena de 1,5m?Mentionez ca imi mai intra si un tp cu canale codate in rest nimika....

Mersi pt felicitari...

#51
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,187
  • Înscris: 05.05.2003
Measat nu intra deloc la mine... pe aparatul de masura imi arata ceva semnal dar insuficent (cel mai probabil va intra cu antena 3M)

Pe 78.5 / 76.5 EST greu intra cu 2.2M in centrul tarii... atasez mai jos o imagine cu lista celor 2 sateliti

View Postbog4u, on 21st August 2009, 15:02, said:

Rz --foxul acesta in HD va ramane fta sau il cripteaza in curand asa cum au procedat cu mai toate canalele  americane ?

Deocamdata apare cu test... probabil va fi codat in viitor
Oricum, americanii au un HD ciudat pe acest FS... cand 16:9 cand 4:3 plus ca nu nici nu e vorba de Full HD la cum se vede (si TVR-ul se vede mai bine)

Attached Files



#52
bog4u

bog4u

    @Român

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,035
  • Înscris: 20.12.2007

View Postrz, on 21st August 2009, 16:49, said:

Measat nu intra deloc la mine... pe aparatul de masura imi arata ceva semnal dar insuficent (cel mai probabil va intra cu antena 3M)

Oricum, americanii au un HD ciudat pe acest FS... cand 16:9 cand 4:3 plus ca nu nici nu e vorba de Full HD la cum se vede (si TVR-ul se vede mai bine)
Sa inteleg ca upgradezi instalatia de receptie la 3m?--extraordinar si felicitari ! Am tot cautat o antena mare si sincer cele de la Peru nu mi-au placut ca si calitate(bine nu e vina lor, ei doar vand produse)--!
Referitor la americani--nu ma mira sa transmita si hd altfel fata de restul "muritorilor"--in SD transmit mai mult ntsc--fapt ce este enervant de multe ori pe anumite televizoare !
Nu ai mai spus nimic despre israelieni(amos)---in aceasta perioada nu am avut mai de loc timp pentru teste  pe banda c--insa stiu ca in urma cu 1-2 luni nu mai receptionam acele tp-uri despre care am postat -_-  !

Edited by bog4u, 22 August 2009 - 00:05.


#53
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,187
  • Înscris: 05.05.2003
Am in vedere o antena de 3M... deocamdata am alte prioritati insa e posibil ca in 2 ani sa o cumpar (este aceea antena din petale, cu plasa, neagra, foarte buna pentru banda C) chiar daca pare costisitoare (costa in jur de 1.000 euro)
Vreau insa sa testez o antena de 2.4M, petale, insa nu stiu cum sa scap de actuala antena... trebuie sa astept pana ce prind o instalare de Nilesat 7'W sau Sesat 36'E in Brasov

Poate chiar in acest weekend o sa testez din nou Amos 3...

Edited by rz, 22 August 2009 - 10:17.


#54
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,187
  • Înscris: 05.05.2003
Antena mea ajunge exact pana la 97-98'EST insa nu am reusit sa prind ceva la 96.5'E si nici mai departe... Paksat in schimb intra partial cu 2.2M iar semnal util are pe canalele VTV
Microbul o sa ma prinda din nou dar asta se va intampla dupa vreo 2-3 ani (o sa fiu tatic in februarie 2010)
O sa caut acum lista de la 83'EST sa vad ce si cum... exact despre aceea antena este vorba (daca nu ma insel, este a unui user inscris pe forumul german dx.de) si exact din cauza vantului trebuie sa optez pentru ea (antena mea solida deja este putin deformata din cauza vantului)

Ma uit dar nu vad nimic pe ZONAL 83'E... am canale doar de pe spoturile 2E Wide si 4A-C
Vad ca sunt si multe nouati acolo... trebuie sa actualizez si eu lista iar atunci o sa incerc si pe Zonal

Edited by rz, 22 August 2009 - 11:04.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate