Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare demontare+instalare ...

CAIET SERVICE PREDEAL II

Internare spital psihiatrie

CM de snooker 2024
 Scot penele dupa montajul tamplar...

Masina de spalat vase si grasimea

Noua lege de acces in paduri

Sunt ouale proaspete?
 Aplicatie invatare limba Germana

Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile
 Primele zile ale internetului per...

Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...
 

MTV Romanian Music Awards 2005

- - - - -
  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#19
jedialex1985

jedialex1985

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 666
  • Înscris: 09.04.2004
aia de la etnic chiar a cazut? eu nu eram atent si am crezut ca doar s-a prefacut. Well, you know, shit happens. Oricum show-ul a fost aiurit de tot. Nu pot sa dau exemple pt ca m-am uitat doar cateva minute.
Ceea ce m-a enervat a fost ca pt a vota de pe net trebuia sa fii inregistrat. O mare prostie si nu m-am obosit sa ma inregistrez pe un site pe care il vizitez o data pe an.
Am auzit ca Stratan a luat premiul pt cel mai bun debut.

Pregatiti-va ca urmeaza un weekend special dedicat premiilor.  :puke:

Edited by jedialex1985, 29 April 2005 - 13:18.


#20
naughtydream01

naughtydream01

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,797
  • Înscris: 13.03.2005
Ma uit in reluare Ca aseara nu am mai putut.Gabi Szabo:Si nominalizatii sunt CARGOOOOO.Bineinteles ca de fapt erau castigatorii Best Rock.Sa ma mai uit?Pff

Edited by naughtydream01, 29 April 2005 - 21:39.


#21
naughtydream01

naughtydream01

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,797
  • Înscris: 13.03.2005
Macar a luat Teo Peter Lifetime Award.

#22
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
mda, cred ca este fericit ca a trebuit sa moara ca sa-l bage cineva in seama. ipocriti nenorociti  :death:  :death:

#23
naughtydream01

naughtydream01

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,797
  • Înscris: 13.03.2005
Oricum majoritatea geniilor sunt recunoscute dupa moarte.
off topic:I am sooo bored. :death:

#24
djl

djl

    Smrt fa¹izmu, sloboda narodu! Īmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,504
  • Înscris: 13.06.2004
Grr. N0-am vazut cu <<Daunatorii>>. Cred ca daca eram pe acolo nu ma limitam doarlaaiinjura pe playbackisti.
Cea mai idioata mi s-apraut faza cu fundurile goale. Ce pana trebuia sa-si arate ala dosu'. Ca doar nu-s popo.
Daca faceau alea de "Trident" (trei dinti de minte in creier) strip-tase ieftin acum cativa ani saream in sus de bucurie. Acu'... biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeepp.

#25
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003
Pepe a dat in gropi la Premiile MTV Romania
  
Cea de-a treia editie a Premiilor MTV Romania a fost una plina de surprize, iar cei prezenti, artisti si spectatori, au avut parte de un show de pomina. Parazitii in TAB, Despina Vandi absenta, scena rupta, injuraturi, Mircea Geoana sint citeva dintre coordonatele show-ului de joi seara, de la Sala Palatului.

Evenimentul, transmis in direct pe MTV Romania, a inceput cu defilarea VIP-urilor pe covorul rosu. O aparitie originala au avut-o cei de la Parazitii, care, impreuna cu trupa Anonim, au iesit dintr-un TAB (transportor amfibiu blindat, un fel de tanc cu roti in loc de senile, pentru cei care nu au facut armata). De altfel, si in timpul show-ului au facut nota discordanta.

Ombladon, unul dintre membrii trupei, a avut un mesaj pentru cei care au facut play-back si pentru cei care au crezut ca trupa Parazitii se destrama: degetul mijlociu ridicat.

O groapa din ce in ce mai adinca

Mai multi cintareti au avut probleme cu scena. Betty de la Etnic a fost prima care a cazut, insa a declarat in camera presei ca acest lucru a facut parte din regie. Scena s-a rupt mai apoi la propriu cu Danzel, unul dintre artistii straini invitati in recital. Acesta s-a ranit la picior, insa a continuat sa cinte.

"Am injurat un pic in culise, dar acum mi-a trecut", a declarat belgianul pentru EVZ. Pepe a cazut si el in gaura, dupa ce s-a aventurat in zona subreda a scenei.
Despina Vandi, care ar fi trebuit sa incheie spectacolul, nu a mai venit in Romania, din cauza unor probleme de sanatate. Potrivit unor zvonuri care au circulat joi seara, cintareata ar fi facut o comotie cerebrala. Spectatorii au aflat acest lucru de la Mihai Dobrovolschi, prezentatorul spectacolului, cu doar citeva minute inainte de final.

Geoana, sula si prefectura

Mircea Geoana, noul presedinte al PSD, a venit la spectacol cu fetele sale. Politicianul a avut o justificare pentru prezenta la un eveniment monden in Saptamina Mare: "Am venit pentru ca au vrut copiii", a spus Geoana. El a mai precizat ca a sosit la Sala Palatului direct de la teledonul organizat pentru victimele inundatiilor.

Zale a fost singura formatie care si-a exprimat parerea de rau ca Premiile s-au decernat in Saptamina Mare, cind "ar trebui sa ne rugam".
Bitza, cel mai nominalizat artist la Premiile MTV Romania 2005 (cinci categorii), a plecat acasa fara nici un premiu.
Liviu Mihaiu, jurnalist la "Academia Catavencu", si Mioara Mantale, prefectul Capitalei, au prezentat "Free Your Mind Award" ("Premiul Elibereaza-ti Mintea"). "Buna seara Budapesta. Avem aici sula si prefectura", a spus Liviu Mihaiu.
Mihai Dobrovolschi nu i-a uitat pe cei trei ziaristi romani rapiti in Irak. "Nu-i nici o glorie sa tii o arma indreptata spre niste oameni care trag cu vorbe", a spus prezentatorul Romanian Music Awards 2005.

Supravietuitorii serii

Printre cei 14 artisti cistigatori in acest an se numara Voltaj (cel mai bun grup), Activ (cea mai buna piesa), Pepe (cel mai bun interpret solo), Pavel Stratan (cel mai bun debut), Nicola (cea mai buna interpreta solo), Parazitii (cel mai bun album), Sensor (cel mai bun videoclip). Teo Peter a primit post-mortem Premiul pentru intreaga cariera.

Organizatia ADPARE a luat premiul "Free Your Mind" pentru actiunile sale de combatere a traficului de fiinte umane. Au sustinut recitaluri Vita de Vie cu Delia, Andreea Antonescu si Marijuana, Timpuri Noi, Cargo, Firma cu Unu, Morandi, Wig Wam, Benassi Bros, Schiller mit Heppner, Danzel etc.
In lipsa calitatilor vocale (care nu pot fi remarcate in cazul play-back-ului), fetele de la Trident s-au remarcat prin tinuta scenica: blugi care aratau exact ce trebuiau sa ascunda.

Din culise

Bogdan Stelea a plecat de la spectacol direct in cantonament. Lili Sandu a dezvaluit citeva din planurile cuplului. "Urmeaza sa facem niste copii, ce putem si noi", a spus ea.
Gabriel Hennessey are o noua iubita: Bianca Ionita de la National TV.
Ionut Iftiomoaie a inminat un premiu alaturi de trupa Laguna (Nicoleta Luciu si Anca Florescu). "Din pacate nu m-am putut lupta cu ele", a declarat el.
Bitza a plecat inainte de terminarea show-ului, desi nu se acordasera distinctiile la trei dintre cele cinci categorii la care a fost nominalizat.
Solista de la Benassi Bros s-a indragostit de Romania. "Nu exista ceva care sa nu-mi placa", a declarat italianca.

Evenimentul Zilei, 30 apr 2005

#26
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003
Parada de cazaturi si chilotei la MTV
[Libertatea]
Joi seara, la Sala Palatului a avut loc ceremonia MTV Romanian Music Awards 2005, o parada comica in care multe din vedete si-au facut aparitia pe covorul rosu sub o ploaie de blitz-uri si care a culminat cu o ploaie de cazaturi pe scena. Show-ul serii n-a constat in discretele tinute vestimentare ale divelor mondene ale tarii ori in recitalurile propriu-zise, ci in cazaturi spectaculoase ale vedetelor, din cauza scenei din sticla extrem de alunecoasa. Pentru topul celor mai tari "cazaturi" au concurat spre deliciul telespectatorilor si al spectatorilor Betty (Etnic), Pepe si vedeta serii, Danzel, care ne-a declarat la petrecerea de dupa ceremonie ca o sa doarma pe burta o saptamana, deoarece fundul sau a avut rau de suferit de pe urma impactului. De altfel, in urma cazaturii belgianului, sticla s-a fisurat, urmatorii premianti pasind cu mare grija pe scena.

Cine ce a aratat

Prevestind caldurile verii, frumoasele noastre s-au prezentat una mai "transparenta" decat alta. Aspectuoasele de la Trident cu bine cunoscutele lor funduri la vedere au limpezit privirile barbatilor din sala. Ele au venit insotite de o sumedenie de manechine in tinute sumare.

Unii au venit cu TAB-ul ...altii cu limuzina

Pompoasa ceremonie a fost, conform celor spuse de cei considerati marii castigatori - trupetii de la Parazitii, "un spectacol minunat in care s-a facut numai playback". Daca multe vedete au ajuns in fata covorului rosu in cea mai lunga limuzina din Bucuresti - 12 m, Parazitii au venit intr-un TAB - foto sus, escortati de masini militare, cu sirenele pornite, priveliste ce i-a bagat in sperieti pe batranii din centrul Bucurestiului. Trupa (Chello, Ombladon si Fraka) si-a facut aparitia din TAB neintimidata de tipetele isterice ale aplaudacilor: tinand in maini cutii de bere, sticle de whisky si tigari aprinse. Parazitii au fost rasplatiti cu premiul pentru "Cel mai bun album", iar Ombladon din acelasi grup a primit premiul pentru "Cel mai bun hip-hop" (alaturi de Raku).

Lista premiilor

Cel mai bun grup: Voltaj "Si ce?"
Cea mai buna piesa: Activ "Doar cu tine"
Cea mai buna interpreta solo: Nicola "Iti multumesc"
Cel mai bun intrepret solo: Pepe "Numai iubirea"
Cel mai bun hip-hop: Omblandon ft. Raku "Egali din nastere"
Cel mai bun artist debutant: Pavel Stratan - "Eu beau"
Cel mai bun etno: Etnic & Haiducii - "Zorilor"
Cel mai bun album: Parazitii - "Primii 10 ani"
Cel mai bun dance: Morandi - "Love Me"
Cel mai bun rock: Cargo
Cel mai bun website: Andreea Balan www.andreeab.ro
Cea mai buna prestatie live: Vita-de-Vie (Cluj MTV Live)
Cel mai bun pop: Directia 5 - "Esti ingerul meu"
Cel mai bun videoclip (MTV): Sensor - "Help Yourself"
Premiul pentru intreaga cariera: Teo Peter (post mortem)


#27
djl

djl

    Smrt fa¹izmu, sloboda narodu! Īmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,504
  • Înscris: 13.06.2004
Play-back= :finger:

#28
Giovanny

Giovanny

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 195
  • Înscris: 25.03.2005
a fost o mare mascareala .

#29
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003
SCHILLER MIT HEPPNER SI DANZEL AU FACUT PLAYBACK LA PREMIILE MTV
VEDETE STRAINE INJURATE DE ROMANI


Ziarul / SORIN DUTOIU ELENA SONTICA

La editia din acest an a premiilor MTV Romania invitatii au cazut prin scena subreda, cantaretii au facut playback, iar publicul a dormit. Si asta pentru ca organizatorii nu au vrut un spectacol destinat publicului cumparator de biletele, ci telespectatori care vor urmari show-ul de acasa.
Adica dinamismul camerelor de luat vederi avea sa fie sarea si piperul ceremoniei. Asta s-a si intamplat. Totul s-a axat pe stralucirea scenei si pe atmosfera artificial creata, intrucat aplauzele si urletele erau de pe banda. In sala pe trei sferturi plina am asistat la o plictiseala deprimanta. O mare parte dintre spectactori erau pustani racolati din diverse licee si adusi gratis pentru a face atmosfera in primele randuri ale Salii Palatului. In spate erau cei care au scos din buzunar sute de mii de lei pentru a asista apatici la spectacol. Pauzele lungi si dese dintre melodii i-au impins pe unii sa paraseasca sala si sa se posteze pe culoarele Salii Palatului pentru a fuma cate o tigara. Astfel ca reluarea transmisiei in direct s-a desfasurat de cele mai multe ori cu sala goala.

MOCHETA ROSIE

Un element obligatoriu la astfel de ceremonii, preluat bineinteles de la matricea Holywood, a fost covorul rosu, transformat pentru plaiurile mioritice in mocheta rosie. Divele si cantaretii care au vrut pentru macar o seara sa arate a vedete s-au intrecut in aparitii cat mai originale si toale cat mai extravagante. De departe cei care au impresionat gratie vehiculului cu care au sosit in fata Salii Palatului au fost baietii de la Parazitii. In loc sa-i vedem intr-o limuzina, ei au coborat alaturi de trupa Anonim dintr-un TAB (tanc pe roti). Betty de la Etnic a sosit alaturi de magicianul Hocus-Pocus care avea infasurat la gat un imens piton, vedeta ultimului clip al trupei Etnic.

4 BAIETI PENTRU ANCA

Gazda serii, Mihai Dobrovolschi, a incercat sa copieze obiceiul americanilor de a insera glumite cu legatura directa la vedetele din sala. Astfel, ne-am straduit sa zambim la auzul ca Andreea Antonescu joaca Dartz in culise, aruncand cu sageti in tinta ce avea fata fostei sale colege de trupa, Andreea Balan, am mai aflat ca pitonul lui Betty le-a mancat echipa de cameramani din spatele scenei, ca C.R.B.L. isi da cu crema de ghete pe fata pentru a intra cat mai bine in postura de rapp-er negru. Apoi aveam sa fim martorii unor scenarii umoristice puse la punct de vedetele care prezentau premiile pentru diverse categorii. Anca (Class) a fost sarutata pe rand de baietii de la Akcent sub pretextul ca astfel va putea ramane insarcinata la fel ca si Mihaela, colega ei de trupa. Liviu Mihaiu a luat-o peste picior pe prefecta Capitalei, Mioara Mantale, strigand la microfon „Buna seara, Budapesta. Avem aici sula si prefectura“. Corina, care a urcat pe scena imbracata in scolarita, sugand in mod repetat o acadea, a strigat catre publicul roman din sala, suparata ca nu reactioneaza in nici un fel la aparitia sa: „Are you fucking alive?“, vulgaritate care a atras multe injuraturi din public. De injuraturi au avut parte si baietii de la Parazitii, dar ei le-au cerut. I-au indemnat pe spectatori sa ridice degetul din mijloc in aer si sa strige de nenumarate ori „M**e!“ celor care au facut playback. Adica Andreei Balan, celor trei Trident, trupei Hi-Q, Corinei si chiar lui Morandi. Ei l-au luat peste picior si pe invitatul german Schiller mit Heppner spunand: „Neamtul asta a venit la noi sa ne arate ca face playback! Rusine!“

BITZA CEL INVINS

Pe un culoar al salii Palatului, in dreptul garderobei, a fost amenajat un sector pentru presa denumit „VIP Room“. Acolo, pe o canapea s-a asezat pentru a fi fotografiati, rand pe rand, castigatorii acestei editii a premiilor MTV. Cativa au fost luati peste picior de unii reprezentanti ai presei mai indiscreti. Astfel fetele de la Trident a trebuit sa duca munca de lamurire explicand ca nu sunt lesbiene. Marele invins al serii a fost Bitza care, nominalizat la cinci categorii, nu a castigat nici un premiu. El a plecat inainte de terminarea show-ului, desi nu se acordasera distinctiile la trei dintre cele cinci categorii la care a fost nominalizat.

PETRECERE DE POMINA

La scurt timp dupa ce festivitatea de decernare a premiilor MTV a luat sfarsit, atat vedetele, cat si spectatorii au dat „navala“ in clubul Twice. Acolo, unii mai bucurosi decat ceilalti si-au dat frau liber si au facut cam ce le trecea prin cap. Membrii trupei Parazitii au „devalizat“ multe baloane decorative, umplute cu heliu - gaz mai usor decat aerul - pentru a-si subtia vocile. Asta spre deliciul celor din jur. Cream a purtat si la petrecere aceeasi rochita minuscula pe care a avut-o pe scena si si-a petrecut timpul prefacandu-se ca nu observa adulatia cu care era privita de masculii din zona. Denzel a sustinut un mini-concert - vreo doua piese... tot playback -, iar iubita lui Florin de la Hi-Q l-a lasat pe acesta acasa si a venit sa petreaca singura. Cei trei tineri din trupa Animal X au venit insotiti de iubite, spre deosebire de Marius Moga, care a venit impreuna cu fratele lui. El va ramane in Romania timp de doua saptamani. Titus Steel si iubita lui Jasmine - vedetele autohtone de filme destinate adultilor - au tinut sa le demonstreze celor din jur ce inseamna un dans erotic.

#30
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003
Industrie din rebuturi - MTV Romania a premiat playback-ul in turma

In Joia Mare, premiantii muzicii romanesti au cantat "prohodul" la gala Premiilor MTV 2005. A iesit un spectacol de mare clasa.

De repetenti. De la Hi-Q si Akcent pana la Morandi (adica Andrei Ropcea, DJ Raul si DJ Giuliano), playback-ul a fost dus pe cele mai inalte culmi!

Este trist ca la un asemenea eveniment, formatiile care se afla in topurile vanzarilor, difuzarilor radio si tv sa vina cu copiuta pe CD, de frica sa nu fie "exmatriculati". Macar sa fi fost de calitate "copiuta"! Daca nici pe Marius Moga, initiatorul proiectului Morandi, nu l-a lasat inima sa scoata din buzunar bani pentru un minidisc ca sa nu aiba surpriza sa-i sara CD-ul, nici playback-ul nu mai e de calitate! Andrei Ropcea, DJ Raul si DJ Giuliano au fost nevoiti sa se opreasca din elanul actului "artistic" cand CD-ul a refuzat, pur si simplu, sa mai cante. Jalnic! Impact a fost si mai de impact. Cristina si Rares au cantat live, nimic de zis, dar le-a iesit cu totul altceva decat hitul Babe. O behaiala transmisa, in direct, de MTV Romania. (D.A./D.C. / Jurnalul National)

Precizare: Am fost in sala si am urmarit si inregistrarea evenimentului la tv, iar faza de la Morandi a fost PREMEDITATA, REGIZATA, pentru a amplifica nerabdarea publicului (corespondentul "teaser"-ului din publicitate). Pacat ca momentul a fost din plin fructificat de carcotasii care, oricum ar fi fost gala, tot foarte rau ar fi scris.
MORANDI a fost un moment  :coolspeak: .

Edited by Allex, 03 May 2005 - 01:30.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate