Anticonceptinale Cerazette
Last Updated: Jun 21 2009 10:19, Started by
MarikoSan
, Jun 18 2009 11:58
·
0

Posted 18 June 2009 - 11:58

Salut!
Am nascut acum o luna si jumatate si as dori sa folosesc anticonceptionale. Dr ginecolog mi-a recomandat Cerazette, singurul ac care poate fi folosit in timpul alaptarii. A mai folosit cineva? As dori sa aflu experienta altora cu aceasta pilula monohormonala. Multumesc! |
Posted 19 June 2009 - 15:47

MarikoSan, on 18th June 2009, 12:58, said: Salut! Am nascut acum o luna si jumatate si as dori sa folosesc anticonceptionale. Dr ginecolog mi-a recomandat Cerazette, singurul ac care poate fi folosit in timpul alaptarii. A mai folosit cineva? As dori sa aflu experienta altora cu aceasta pilula monohormonala. Multumesc! ![]() |
Posted 19 June 2009 - 20:11

Nu este singurul recomandat în perioada alăptatului, dar probabil mai recent. Sincer, nu am auzit de el, dar cunoștințele mele în domeniul anticoncepționalelor sunt reduse.
Dacă ți le-a recomandat medicul ginecolog, sunt sigure - nu intră în secreția laptelui matern, nu afectează calitatea și cantitatea laptelui. Și mie mi s-au recomandat un tip de anticoncepționale monohormonale după naștere, dar le-am preferat pe cele locale. Am eu piticii mei pe creier când e vorba de chimicale și hormoni. ![]() |
Posted 21 June 2009 - 10:19

Versus76, on 19th June 2009, 21:11, said: Și mie mi s-au recomandat un tip de anticoncepționale monohormonale după naștere, dar le-am preferat pe cele locale. Am eu piticii mei pe creier când e vorba de chimicale și hormoni. ![]() Dar vroiam sa stiu daca a luat cineva si ce efecte adverse a avut sau...nu. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users