![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Turatie maxima Dual G5 desktop
Last Updated: Jun 25 2009 22:09, Started by
ediflorianus
, Jun 17 2009 15:01
·
0

Posted 17 June 2009 - 15:01

Turatie maxima Dual G5 desktop dual 2.0 ghz
merg ventilatoarele in gol la max , e galagie , ce pot face? - am incercat resetare bios cu scoaterea bateriei - am incercat reinstalarea softului acutal (10.4 tiger) - de curatat am curatat destul de bine (dar e drept , nu am demontat total pc-u sa il curat) - senzorii imi indica la Memory chipset (sau ceva de genu , chipsetul de memorie care nu stiu unde se afla) cum ca ar fi cu 10 C peste restu componentelor... si ajunge rpd la 50C in rest toate is reci sub 40C |
Posted 17 June 2009 - 15:32

Turatie maxima Dual G5 desktop dual 2.0 ghz merg ventilatoarele in gol la max , e galagie , ce pot face? - am incercat resetare bios cu scoaterea bateriei - am incercat reinstalarea softului acutal (10.4 tiger) - de curatat am curatat destul de bine (dar e drept , nu am demontat total pc-u sa il curat) - senzorii imi indica la Memory chipset (sau ceva de genu , chipsetul de memorie care nu stiu unde se afla) cum ca ar fi cu 10 C peste restu componentelor... si ajunge rpd la 50C in rest toate is reci sub 40C n-ai incercat applejack |
Posted 18 June 2009 - 14:22

Posted 18 June 2009 - 19:18

Turatie maxima Dual G5 desktop dual 2.0 ghz merg ventilatoarele in gol la max , e galagie , ce pot face? - am incercat resetare bios cu scoaterea bateriei - am incercat reinstalarea softului acutal (10.4 tiger) - de curatat am curatat destul de bine (dar e drept , nu am demontat total pc-u sa il curat) - senzorii imi indica la Memory chipset (sau ceva de genu , chipsetul de memorie care nu stiu unde se afla) cum ca ar fi cu 10 C peste restu componentelor... si ajunge rpd la 50C in rest toate is reci sub 40C ce echipare are? RAM, placa grafica? ce model? in System profiler, serial number. a umblat cineva in el? |
Posted 19 June 2009 - 19:31

ce echipare are? RAM, placa grafica? ce model? in System profiler, serial number. a umblat cineva in el? cam confidential serial-ul. eu am umblat in el , rami nu are multi , iar placa video urmeaza sa fie schimbata (upgradata). ce legatura are cu turatia ventilatorului? Edited by ediflorianus, 19 June 2009 - 19:32. |
Posted 19 June 2009 - 22:27

Posted 25 June 2009 - 22:09

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users