![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
adaugare background fix in css
Last Updated: Jun 10 2009 04:30, Started by
copiluatomik
, Jun 10 2009 04:30
·
0

Posted 10 June 2009 - 04:30

am un template si vreau sa il modfic. cand vreau sa schimb background in html, fie bgcolor fie imagine imi apare pe toata pagina. Pagina mea e structurata in 2 parti : mijloc - scrisoare de vanzare ; imprejurul ei, white background. eu nu vreau decat ca white background sa ia o alta culoare nu si backgroundul scrisorii de vanzare.
la inceputul sursei html am : <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1"><LINK href="images/LiveMarkborder.css" type=text/css rel=stylesheet> <META content="MSHTML 6.00.6002.18005" name=GENERATOR></HEAD> <BODY> <TABLE class=LiveMark cellSpacing=0 cellPadding=0 width=900 align=center border=0> - e un CSS "LiveMarkborder.css" in folderul imagini care contine : .LiveMark { border: 1px solid #333333; } nu ma pricep deloc la CSS si va rog sa ma ajutati sa inserez in CSS-u ala ce imi trebuie sa rezolv problema. Multumesc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users