![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Bodrum, Turcia

Posted 03 March 2010 - 09:06

[quote name='fire_chief' date='8th February 2010, 21:55' post='7778380']
am gasit singur...stiu ...foloseste search... ![]() a stat maestrul acolo si nu ia placut...asa ca, abandonam ideea p.s. forumul asta nu are edit sau nu il vad eu? [/quot Pot sa te ajut cu o comparatie intre Vera Paraiso pe care il stii si Yelken din Turgutreis-Bodrum, ambele cluburi cu un foarte bun raport calitate servicii/pret. Daca te intereseaza da-mi de veste Vacante placute ! |
Posted 06 March 2010 - 22:40

a fost careva la delta beach?eu pusesem ochii pe la blanche insa m-a dezamagit o descriere facuta pe un site cineva si-a exprimat o parere negativa...deci,ce ziceti de delta beach? |
Posted 31 March 2010 - 13:18

@all
Pentru Bodrum ce ati alege intre: Rixos Premium, Kefaluka, Yelken ? |
Posted 02 April 2010 - 00:20

Am fost 21-30 august 2009. Foarte ok din toate punctele de vedere. Spune cam ce te intereseaza si iti raspund punctual. |
Posted 04 April 2010 - 00:01

buna,si eu merg acolo anul acesta.As vrea sa stiu la ce tip de camera ai fost:standard sau de luxe?Care e diferenta intre ele?Unde sint cele de luxe?Cum este plaja,si se intra lin in apa? merg cu 2 copii.Cu mancarea nu cred ca o sa avem probleme pentru ca nu sintem mofturosi.Oricum am inteles ca e mai bine decat in Grecia.Era ceva de mancare intre mese?Eventual dulciuri. |
Posted 06 April 2010 - 15:11

Am stat la standard. Cele de luxe sunt in vilele cu doua nivele , in partea dreapta cum cobori la plaja. Plaja nu prea este, cca 10 m deschidere, dar la mai putin de 5m spre larg adancimea depaseste 2 m, in rest ponton. Dar nu va faceti griji, copiii vor prefera piscinele, toboganele si animatia. Mancare este din belsug: de la ora 8.00 pana la 00.30 (intre 23.00 si 00.30 numai supe). Daca te mai intereseaza ceva, intreaba si iti voi raspunde. |
Posted 06 April 2010 - 15:26

isis nu e isil...iar isil e piesa, pe isis nu l stiu dar nici nu am auzit pe cineva sa l laude anul trecut cand laudai isil.m-am gandit ca ai gresit o litera si este vorba despre isis la isis am fost noi anul trecut cam dezamagiti am fost,aveam alte asteptari raspund intrebarilor o zi buna tuturor |
Posted 06 April 2010 - 15:46

Posted 06 April 2010 - 20:07

Multumesc frumos pentru raspuns.As dori sa mai stiu cum e cu parcarea,banuiesc ca oriunde ai parca este departe de camera,nu?Si sint nelamurita cu ora la care se face check-in .Am gasit ore diferite la agentii diferite.Noi ne-am propus sa ajungem pe la pranz si nu as vrea sa stau degeaba pina la ora 18,asa cum am gasit la unele agentii.De la hotel se organizeaza excursii,croaziere? Sau din Bodrum? |
Posted 22 April 2010 - 14:16

Va salut pe toti! Voi pleca in concediu ,impreuna cu familia, la Kadikale Resort. A fost cineva la acest hotel? Imi puteti despre conditiile de cazare? In special despre curatenia din camera si baie? Multumesc! buna.a fost careva la kadikale resort? in bodrum Edited by imihnea, 22 April 2010 - 14:25. |
Posted 22 April 2010 - 15:24

Eu am rezervat (prin noiembrie anul trecut) Villa Amani, Yalikavak, 3 dormitoare (suntem 5 persoane), pt august cu 50 E/vila. Asa suntem noi, ne simtim mai bine decat la hotel
http://www.vacationr...vak/Villa-22485 Edited by ginag, 22 April 2010 - 15:29. |
|
Posted 26 April 2010 - 10:05

Si noi ne-am hotarat tot pentru zona Bodrum, mai ramane de gasit un hotel care sa satisfaca (in cea mai mare masura) dorintele noastre, plecarea ar fi in a doua jumatate a lunii iunie. Pe scurt, vrem un hotel nu foarte mare, curat, cu plaja (nu numai ponton), ceva tobogane pt copii, piscine suficient de mari cat sa nu te calci pe picioare cu vecinii si nu foarte scump. Adica ne place Kefaluka (de ex), dar nu ni-l permitem momentan. Din ce ne-am uitat pana acum pe oferte, ar fi Aegean Dream Resort, Yelken si Izer Beach. Acesta din urma are doar 4 stele dar reviews-uri foarte bune si m-ar interesa daca a fost cineva acolo si are impresii "live". Ma poate ajuta cineva cu pareri pertinente despre hotelurile 4-5* din zona? Multumesc.
@all Pentru Bodrum ce ati alege intre: Rixos Premium, Kefaluka, Yelken ? |
Posted 04 May 2010 - 14:53

Kefaluka...foarte frumos,YELKEN frumos si el, mie personal mi-a placut SAMARA nu foarte mare, La Blanche frumos,dar daca vrei sa restrangi aria de cautare ar trebui sa spui un pret maxim si din cati membri e compusa familia (copii si ce varsta au) si cate zile vrei,mai sunt cateva resorturi cu EB pana pe 30.04 Noi am ales deja, am mai scris pe-aici, am ramas la IZER, acesta a avut acceptul tuturor din grup, asa ca asta este. Hotaratoare au fost impresiile favorabile de pe net si lipsa (cvasi)totala a conationalilor in hotel. Nu este un resort impresionant, dar serviciile par OK, iar ca si comunicare au fost f prompti, mi-au raspuns la mailuri in aceeasi zi, intr-o engleza care ma face sa sper ca nu voi vorbi mai mult din maini decat din gura ![]() Plecam pe 20 iunie, cu o noapte intermediara la Canakale, am sa scriu impresiile la intoarcere, ca acum nimeni de pe-aici n-a stiut sa-mi spuna nimic despre acest hotel. |
Posted 16 May 2010 - 21:22

Salut, as vrea sa plec si eu anul acesta in Bodrum, in principiu la inceputul lui august dar poate reusesc sa imi iau concediu in iulie. Ce hotel imi recomandati pentru un sejur de 5-7 nopti aproximativ 300 - 350 euro de persoana all inclusive? Drumul il voi face cu masina personala, poate mai e cineva care merge in aceeasi perioada sa plecam mai multe masini din Bucuresti.
M-am tot uitat pe oferte si sunt prea multe hoteluri, si na...in poze e una in realitate e alta, astept niste pareri de la unii dintre voi care ati fost. Multumesc. |
Posted 17 May 2010 - 11:06

Salut, as vrea sa plec si eu anul acesta in Bodrum, in principiu la inceputul lui august dar poate reusesc sa imi iau concediu in iulie. Ce hotel imi recomandati pentru un sejur de 5-7 nopti aproximativ 300 - 350 euro de persoana all inclusive? Drumul il voi face cu masina personala, poate mai e cineva care merge in aceeasi perioada sa plecam mai multe masini din Bucuresti. M-am tot uitat pe oferte si sunt prea multe hoteluri, si na...in poze e una in realitate e alta, astept niste pareri de la unii dintre voi care ati fost. Multumesc. Attached Files |
Posted 17 May 2010 - 12:44

sau acum am vazut schimbi perioada,pleci in 16.06 si iei Paloma Yasmin 5* cu avion 7 nopti 313 euro/pers
Attached FilesEdited by calin_oana, 17 May 2010 - 12:46. |
Posted 17 May 2010 - 23:17

Delta Beach Resort te-ai incadra in buget la 6-7 nopti,dar conteaza foarte mult perioada pt ca sfarsit de iulie inceput de august sunt cele mai ridicate preturi,iti pun si ceva poze,daca vrei mai multe detalii scrie-mi,mai sunt si alte variante bune,dar trebuie sa hotarasti data ca sa sti un pret exact. |
|
Posted 18 May 2010 - 13:57

Buna .Pozele sunt de la camere standard sau de luxe?M-ar interesa pentru ca mergem acolo anul acesta 2 familii cu copii si am luat 2 tipuri de camere.Sint diferente mari intre ele?Se pot face croaziere de la hotel? Sau excursii in zona Marmaris?(Insula Cleopatra sau delta Dalyan).Cum e animatia pt copiii pe timpul zilei? Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users