![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
cum functioneaza o agentie de recrutare?
Last Updated: May 02 2014 16:45, Started by
Akomar
, Jun 08 2009 10:31
·
0

Posted 29 April 2014 - 14:42

Salutare ma lamureste si pe mine cineva in legatura cu Firma de recuratre !!! cat castiga dupa client daca Firma de Recurtare gaseste un job persoanei respective ?!? Am inteles ca nu iau nici o taxa de la client , ci mai degraba de la firma respectiva unde " plaseaza " clientul si de la Stat . Ce spuneti am auzit bine sau ,,,, ? |
Posted 02 May 2014 - 16:45

serios chiar trebuie sa imi imaginez ? nu poti raspunde cu da sau nu !!!?
eu nu am lucrat niciodata cu o firma de recurtare , si de aceea sunt curios daca iau comision ( cate procente din salariu ) clientului (sau doar firmelor unde le plaseaza muncitori ,si de la stat ) Edited by adypac86, 02 May 2014 - 16:46. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users