Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

BMS Max745
 Baieți/barbați care nu sunt pasio...

Zgarietura cilindru motor motosapa

Cum sa gasesti avocat asa repede ...

Recomandare BMW X3, buget 30K Euro
 ANAF Zile lucratoare mai 2022/ de...

baterie laptop nou

Unde incarci butelia cu argon pen...

Munteanu Gheorghe Piatra Neamt Lu...
 Rammstein - Dicke Titten

Ce este asta?

Retinut permis fara proces verbal

Salamander sau Aluplast
 

R.C.S. & R.D.S. - Digi I.P.TV.

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
11310 replies to this topic

#37
Lyvyoo

Lyvyoo

    Membru espressoman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,358
  • Înscris: 10.01.2005
Ar trebui sa ne bucuram totusi ca in domeniul "cablistic" nu exista intelegeri anticoncurentiale ca in cazul telefoniei mobile unde operatorii sunt pasibili de o amenda fabuloasa pt acelasi pret la cartele...
Concurenta asta reala, sparta mereu de RCS cu oferte "semimoca" va aduce, probabil spre sfarsitul lui 2010, IPTV ieftin de la toti marii jucatori!

#38
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,785
  • Înscris: 16.12.2006
pe DVB-C a aparut deja primul canal HD, e vorba de Digi Sport HD !

#39
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,785
  • Înscris: 16.12.2006
Digi Sport HD Romania a aparut pe Digi.Cablu  :D
urmeaza ca la anu' sa apara si pe Digi TV  ;)

Edited by catalinman, 29 November 2009 - 02:06.


#40
Lyvyoo

Lyvyoo

    Membru espressoman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,358
  • Înscris: 10.01.2005
Norocosilor....   :ack:
De cand astept fotbal in HD... Astia-s idioti!!!!!!!!!! Amagesc poporul fara conserve, neputincios!

#41
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,785
  • Înscris: 16.12.2006
hai ca nu o sa mai dureze mult nici pe Digi TV, estimez un maxim de 6 luni pana sa apara si acolo :)
in privinta conservelor sunt sigur ca o sa aiba stocuri suficiente de Kaon HD !

#42
oranda

oranda

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 268
  • Înscris: 03.09.2009

View Postsoftpedic, on 28th November 2009, 23:58, said:

HD la DIGI ? De necrezut, tinind cont de "valoarea" acestui serviciu de cablu pe satelit, numit Digi. Dar, mai stii ? Eu as zice s-o ia cu chestii mai simple, mai la indemina, ca de pilda sa le bage abonatilor inca 2 canale de sport, sa vada si ei, saracii, mai multe meciuri. :D
te oftici rau te tot :D  ,altii au cu ce !!!! nu se lauda toata ziua ca au fost preluati si o sa apara canale HD, sa mai spus FAPTE NU VORBE!!!!!  si apropo de canalele alea doua  de sport o sa apara si ghici cum?? tot in format HD!!!!!

#43
rollandcar

rollandcar

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 359
  • Înscris: 23.12.2007

View Postoranda, on 29th November 2009, 09:12, said:

te oftici rau te tot :D  ,altii au cu ce !!!! nu se lauda toata ziua ca au fost preluati si o sa apara canale HD, sa mai spus FAPTE NU VORBE!!!!!  si apropo de canalele alea doua  de sport o sa apara si ghici cum?? tot in format HD!!!!!
Confirm SPORT.RO HD si EURO-SPORT HD.

Edited by rollandcar, 29 November 2009 - 09:23.


#44
softpedic

softpedic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,243
  • Înscris: 10.07.2007

View Postoranda, on 29th November 2009, 09:12, said:

te oftici rau te tot :D  ,altii au cu ce !!!! nu se lauda toata ziua ca au fost preluati si o sa apara canale HD, sa mai spus FAPTE NU VORBE!!!!!  si apropo de canalele alea doua  de sport o sa apara si ghici cum?? tot in format HD!!!!!
Te pomeni c-or sa transmita Otelul - International Curtea de Arges, in HD !  :lol:

#45
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,785
  • Înscris: 16.12.2006
nu cred, nici Sport.Ro HD nu transmite Liga a II-a din Romania in HD; de asemenea Pro TV HD nu transmite meciurile echipelor romanesti din Europa League in HD !
cel mai probabil transmisiile HD vor fi cele de afara, de la principalele competitii sportive

eventual nu ar strica sa aiba cateva camere HD pentru transmisii din studio :)

#46
softpedic

softpedic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,243
  • Înscris: 10.07.2007

View Postnikuniku, on 29th November 2009, 11:12, said:

Domnule "softpedic" ,crezi nu crezi, asta e.DIGI SPORT HD-RO emite,deocamdata numai pe cablu,sper ca o sa fie si pe satelit. ............
Corect. DEOCAMDATA NUMAI PE CABLU, mai vorbim cind o sa fie si pe DTH. :D

#47
tiestodj20

tiestodj20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,583
  • Înscris: 04.06.2007

View Postsoftpedic, on 29th November 2009, 14:30, said:

Corect. DEOCAMDATA NUMAI PE CABLU, mai vorbim cind o sa fie si pe DTH. :D
tu esti platit sa postezi impotriva RDS? Stim ca esti  elita si ai bum  dar  abtine-te si lasa lumea sa afiseze informatiile detinute.

#48
emanu900

emanu900

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,353
  • Înscris: 03.04.2004
Cei care au digi cablu (deci cu STB) au conectat STB-ul la TV prin HDMI?
Ca altfel nu vad cum ati putea sa beneficiati de formatul HD decat doar prin metoda asta.

Edited by emanu900, 29 November 2009 - 20:09.


#49
Florin64x

Florin64x

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,215
  • Înscris: 19.04.2007

View Postemanu900, on 29th November 2009, 20:08, said:

Cei care au digi cablu (deci cu STB) au conectat STB-ul la TV prin HDMI?
Ca altfel nu vad cum ati putea sa beneficiati de formatul HD decat doar prin metoda asta.
daca au tv cu tuner dvb-c

#50
IPTVGuru

IPTVGuru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 22.09.2009
STB-urile HD au si iesire analogica YUV. Asadar pentru cei ce au televizoare mai vechi
fara HDMI (dar compatibile 1080i Full HD sau chiar HD ready ) se poate si fara HDMI.

#51
Bosley

Bosley

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,185
  • Înscris: 19.07.2007

View Postemanu900, on 29th November 2009, 20:08, said:

Cei care au digi cablu (deci cu STB) au conectat STB-ul la TV prin HDMI?
Ca altfel nu vad cum ati putea sa beneficiati de formatul HD decat doar prin metoda asta.

Eu nu am digi cablu (fara STB), dar televizorul are DVB-C si DVB-T.
Pot sa vad DigiSport HD ?

#52
softpedic

softpedic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,243
  • Înscris: 10.07.2007

View Posttiestodj20, on 29th November 2009, 17:11, said:

tu esti platit sa postezi impotriva RDS? Stim ca esti  elita si ai bum  dar  abtine-te si lasa lumea sa afiseze informatiile detinute.
Daca eram platit, eram un om tare bogat acum.Mai ales ca trebuia sa fiu platit de toti ceilalti concurenti. :D   Cine nu lasa lumea sa afiseze informatiile ? Doar le corectez, cind sint gresite.

Edited by softpedic, 30 November 2009 - 16:28.


#53
nikuniku

nikuniku

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,248
  • Înscris: 04.06.2009
Felicitari pentru cei ce receptioneza DigiSport HD, dar intreb numai de curiozitate. Abonatii la DTH DigiTv cui apartin? unde platesc abonament? la boom?,la dolce?,sau unde?. De ce, sau pana cand va fii aceasta discriminare? Inteleg ca-i mai usor si mai ieftin pe cablu dar cei ce avem DTH Digi nu contam? Mersi?

#54
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,785
  • Înscris: 16.12.2006

View PostBosley, on 30th November 2009, 16:04, said:

Eu nu am digi cablu (fara STB), dar televizorul are DVB-C si DVB-T.
Pot sa vad DigiSport HD ?
daca ai cablu de la rcs da, din meniul televizorului dai o scanare dupa canale digitale, o sa prinzi 64 de canale SD si 1 canal HD  ;)
sau tu intrebi daca poti sa prinzi Digi Sport HD avand cablu de la alta firma de cablu ?

View Postnikuniku, on 30th November 2009, 16:28, said:

Felicitari pentru cei ce receptioneza DigiSport HD, dar intreb numai de curiozitate. Abonatii la DTH DigiTv cui apartin? unde platesc abonament? la boom?,la dolce?,sau unde?. De ce, sau pana cand va fii aceasta discriminare? Inteleg ca-i mai usor si mai ieftin pe cablu dar cei ce avem DTH Digi nu contam? Mersi?
o sa fie si pe Digi TV, au introdus intai pe cablu digital pentru ca aici nu mai nevoie de stb, doar de tv cu dvb-c; pe Digi TV iti trebuie odata STB care sa stie HD, pe urma le trebuie TP-uri noi, de exemplu Digi Sport HD are un bitrate de 11 mb :)
de asemenea vor scoate Digi Sport Plus HD, evident ca pe cablu nu duc lipsa de banda !

pe DTH trebuie sa vina cu STB-uri HD si TP-uri noi, cine stie poate ca in prima jumatate a anului urmator, va fi HD si pe Digi TV satelit :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate