Job in Grecia ?
Last Updated: Jul 09 2009 13:40, Started by
flu7urasul
, May 31 2009 23:42
·
0

Posted 31 May 2009 - 23:42

Nu stiu dc am pus bine topicul aici insa intrebarile mele sunt despre Grecia, mai precis dc a mers cineva sa lucreze acolo pe o perioada de timp, si ce impresii are.
Am gasit multe agentii de genul : Programe >> Work in Greece Aqua Marine Business care promit contracte p o perioada determinata in schimbul a 200- 25o euro platiti in momentul semnarii contractului. Se mentioneaza ca limba greaca nu e un "must".. Voi ce parere aveti ? COSTURI PROGRAM: Taxa de program, in cuantum de 250 de Euro, se va achita astfel: - 50 de euro la data inscrierii aplicantului in program - 200 de euro, la data primirii contractului de Training semnat de catre compania gazda. ALTE COSTURI: - Asigurarea pentru repatriere in caz de boala sau accidente - Transportul international si local ETAPELE PROGRAMULUI: 1.Inscrierea in program 2.Stabilirea datei pentru interviu 3.Semnarea contractului de mediere 4.Plata taxei de procesare (50 EUR) 5.Trimiterea dosarului in Grecia 6.Gasirea Plasamentului 7.Plata taxa program (200 EUR ) 8. Incheierea asigurarii medicale 9. Plecarea in Grecia |
Posted 09 July 2009 - 13:40

Cred ca poti sa te informezi aici: http://www.timisoara...grecia-ego.html
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users