![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Convertor video
Last Updated: Jul 03 2019 13:46, Started by
Dhany66
, May 27 2009 19:09
·
0

Posted 27 May 2009 - 19:09

Salut,
Va rog mult sa ma ajutati. Am mare nevoie de un convertor video care sa converteasca fisierele de tip .mkv in .flv, .avi, .wmv sau .mp4. Am cautat pe google dar nu prea am gasit ce cautam, as vrea sa fie gratis daca se poate :D si sa nu fie trial(dastea am gasit destule). Va multumesc mult de tot!! |
Posted 27 May 2009 - 19:16

Cu exceptia FLV si WMV, cred ca te-ar ajuta Handbrake.
Edited by Wittmann2, 27 May 2009 - 19:25. |
Posted 27 May 2009 - 19:44

HandBrake este cam complicat...si transforma doar cate un fisier....as vrea unul care sa converteasca mai multe fisiere deodata:) O sa incerc Xilisoft Video Converter Ultimate 5.0 sa vad ce e de capul lui;) Multumesc!
|
Posted 03 July 2019 - 13:46

Am un Video Convertor Ultimate dar nnu-mi copiaza nici un videoclip de pe you tube. Stie cineva de ce ?
Va rog daca ma puteti ajuta ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users