![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Program printare
Last Updated: May 29 2009 15:45, Started by
Sistepo
, May 25 2009 19:47
·
0

Posted 25 May 2009 - 19:47

am o foaie de 2 metri si vreau sa o printez dar nu gasesc un program care sa ma lase sa fac asta. Singuru program care am gasit este office si doar cam 50 cm pot sa il setez . Stie cineva un program cu asa setare. Va rog mult. [email protected]
|
Posted 26 May 2009 - 08:38

am o foaie de 2 metri si vreau sa o printez dar nu gasesc un program care sa ma lase sa fac asta. Singuru program care am gasit este office si doar cam 50 cm pot sa il setez . Stie cineva un program cu asa setare. Va rog mult. [email protected] |
Posted 29 May 2009 - 15:45

de ce nu tai imaginea in felii si apoi s-o lipesti?
tu crezi ca reclamele alea mari de le vezi tu pe strada sunt toate facute la 2 metri? cei care nu au imprimante asa mari feliaza imaginea, printeaza si apoi lipesc... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users