![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Brasov - Cluj
Last Updated: Dec 23 2011 22:55, Started by
DarkAngelBv
, May 25 2009 14:15
·
0

Posted 28 May 2009 - 22:38

Posted 28 May 2009 - 22:42

Auzi?Dar te astepta cineva cu cronometrul la sfarsit de stii fix 19 minute?Poate doar daca intalneai o masina la 5 km si sa nu-ti vina din fata, ca altfel sa scoti medie de 160 , sa fim seriosi.
Edited by Nicu90, 28 May 2009 - 22:43. |
Posted 30 May 2009 - 15:41

puma aia a ta nu tine cont de curbe si de alte masini? merge pur si simplu drept, asa? ![]()
Auzi?Dar te astepta cineva cu cronometrul la sfarsit de stii fix 19 minute?Poate doar daca intalneai o masina la 5 km si sa nu-ti vina din fata, ca altfel sa scoti medie de 160 , sa fim seriosi. BTW, Am revenit in noaptea asta de la Cluj... obositor sa nu dormi peste 48 de ore si sa conduci atata. Mai ales noaptea cu atatia idioti care nu stiu ce e aia faza scurta si nici pentru ce folosesc proiectoarele de CEATA. La dus am trecut prin targu mures. Nu imi pare rau, pentru ca nu mai fusesem niciodata prin partea aia. Drumul este ok pana in turda, unde e putin mai distrus. Apoi... in Cluj e jale ![]() La intoarcere am luat-o pe Ungheni-acatari. Daca stiam ce naspa e drumul o luam tot pe Targu-Mures. Multe tiruri pe la padurea bogatii (cred ca am depasit vreo 30). La dus nici un eveniment neplacut, la intors am vazut 2 accidente. Unul in padurea bogatii, altul aproape de cluj, in burbele alea. |
Posted 30 May 2009 - 16:03

Am scris ca Ungheni-Acatari e mai prost... Pana la urma cat ai facut pana la Cluj?
![]() |
Posted 31 May 2009 - 21:40

Posted 01 June 2009 - 10:32

Am scris ca Ungheni-Acatari e mai prost... Pana la urma cat ai facut pana la Cluj? ![]()
cum asa? ![]() Pe scurt: Mi-a placut drumul pana acolo, mi-a placut evenimentul la care am luat parte, mi-au placut oamenii de acolo, nu mi-a placut drumul de la Hotel Stil (unde s-a tinut evenimentul) pana pe Str. Fabricii de Chibrituri (Sediul WebFactor/SimpliQ). |
Posted 18 July 2009 - 09:52

Pe scurt: Mi-a placut drumul pana acolo, mi-a placut evenimentul la care am luat parte, mi-au placut oamenii de acolo, nu mi-a placut drumul de la Hotel Stil (unde s-a tinut evenimentul) pana pe Str. Fabricii de Chibrituri (Sediul WebFactor/SimpliQ). ![]() |
Posted 21 July 2009 - 01:38

Oare un hotel mai indepartat , pe la Turda ,Huedin nu putea sa va gaseasca ![]() In orice caz.... urate strazi. |
Posted 10 December 2011 - 13:03

Reinvii topicul asta cu o intrebare ca new update 2011: care drum e mai bun intre CJ si BV ? Nu neaparat cel mai scurt, ci cel mai bun ! Evident o alta idee de ruta (cu sau fara CJ), tinand cont de faptul ca vreau sa ajung de fapt la Zalau dinspre BV ?
Erata: "Evident" a se citi "Eventual". Mi-am batut joc de limba romana un pic ... Edited by cristi.r, 10 December 2011 - 13:22. |
Posted 10 December 2011 - 13:36

Mersi mult ! Si daca ar fi sa vin dinspre BV spre Zalau ? Mai mult ca sigur ca voi innopta la CJ (de aceea am cerut BV-CJ), dar ... cine stie ... Cum e drumul catre A3 ?
|
Posted 23 December 2011 - 10:05

E acelasi, in sens invers... Drumul e foarte bun pana la Cluj, mai departe nu am fost recent, dar nu cred ca sunt probleme. Nu stiu daca poti folosi/are sens sa folosesti A3 daca mergi la Zalau. Poate portiunea Campia Turzii-Turda.
|
Posted 23 December 2011 - 18:02

Cj-Zalau este super merge ca uns dar atentie ca te fura la viteza si e plin de radare si de vestitii politai salajeni , cu astia nu cazi la tocmeala .
|
Posted 23 December 2011 - 22:14

Multumesc pentru raspunsuri. O sa merg doar pe E-uri: E60 si apoi E81, parca. De asta din urma zici ca e plin de radare ? Las-o fasole, tot jud. Salaj are oleaca mai multi locuitori decat mun. Constanta. Cam cate radare sunt pe traseul ala ? Eu, la mine-n GL stiu ca pe o portiune de drum, pe care o parcurg frecvent, nu este mai mult de 1 radar.
Edited by cristi.r, 23 December 2011 - 22:15. |
Posted 23 December 2011 - 22:36

Cam cate radare sunt pe traseul ala ? Sunt curve si multi soferi prin zona , stiu ca e radar sub pod dar nu-ti fac semn , te lasa sa o musti - daca vezi masini mari ca merg incet pe drum drept fara curbe las-o dupa ei ca stiu ei ce fac ... ![]() La iesire din comuna sutor va aparea o intersectie cu sens giratoriu spre huedin si spre zalau , acolo fi atent ca e mai tot timpul o p... de politai tare adreacu . Edited by hemTT, 23 December 2011 - 22:41. |
Posted 23 December 2011 - 22:45

Pe BV-Cluj probabil o sa intalnesti 2-3 radare. Sanse mari sunt in Feldioara (e si un Logan galben acolo), prima localitate dupa Brasov. Mai incolo nu prea are rost sa scriu unde sunt radare, fiindca cred ca am vazut in fiecare sat. In prima jumatatea a traselului nu-s multe localitati, cel putin pana la Sighisoara nu pierzi mult daca nu mergi tare in localitati. Chiar si pana la Acatari (varianta Tg. Mures) e OK. Ocolitoarea Acatari-Ungheni e plin de localitati, drumul e mai ingust si sunt restrictii de 30km/h. Nu foarte des, dar mai stau la panda si pe acolo. Portiunea Ungheni-Cluj nu-mi place atat de mult, acolo sunt si localitati mai lungi. Radare/politie de obicei sunt in sate, exceptia fiind padurea Bogata (dupa Feldioara) la serpentine si la portiunea cu restrictie de 40km/h si Turda-Cluj la zonele de restricite 60km/h (din auzit, personal nu am vazut radar acolo).
Edited by amandigi, 23 December 2011 - 22:50. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users