![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Configurarea raului de br - 6214 k
Last Updated: Jun 01 2009 10:18, Started by
Aditzu'
, May 24 2009 22:19
·
0

Posted 24 May 2009 - 22:19

Salut !
Am luat un router Edimax br - 6214 k si 2 cabluri (model de care trebuie si mufate corespunzator) Vreau sa connectez la internet cele 2 pc uri din camera la mine . Am pus mufa de la internet in router...si din router am plecat cu un cablu la pc 1 si cu unu la pc 2 . Ce sa fac de acum ? Wizardu' nu merge ... se blocheaza . ( cel de pe cd ) Mentionez : -os : win xp sp3 (pc 1 si pc 2 ) -pe unul din ele firewall (zone alarm - pc 1 ) -netu' e cu ip fix....mereu acelasi ip care mi l-a dat provideru' Imi cer scuze daca am incalcat vreo regula...sunt nou.... Am citit pe aici si nu prea am gasit informatii.... Multumesc.... Respect ! |
Posted 25 May 2009 - 05:43

Citeste un pic manualul de utilizare al router-ului; nu e necesar sa executi Wizard-ul ala.
Setezi pe calculatoare obtinere automata a IP si DNS, deschizi Internet Explorer pe unul din ele si tastezi adresa default a router-ului (este data in manual), 192.168.2.1, se introduce un user si o parola, pe care le gasesti tot in manual - admin/1234, intri in partea de WAN din meniul router-ului si setezi exact ce ai setat in prezent pe calculator - static IP Address si introduci IP, netmask, gateway si DNS, apesi butonul Save. Deja de la pasul asta ar trebui sa ai internet pe calculatoare. |
Posted 25 May 2009 - 08:09

Poi asa am facut :
Pc 1 am dat disable la firewal (cele 2 ). Am dat acolo pentru obtinerea unui ip automat . Am dat restart. Am intrat in browser si cand tastez adresa, nu gaseste nimic . |
Posted 25 May 2009 - 08:26

Baga in command prompt un ipconfig/all sa vezi daca ti se aloca adresa si ce adresa, posteaza aici un print screen; tot in command prompt un ping la adresa de gateway de la comanda anterioara si vezi ce rezulta; in meniul router-ului se intra de pe adresa de gateway aflata anterior, poate nu e bun manualul in care m-am uitat eu si nu e aia adresa default aia.
Sper ca, cablul de la calculator e bagat intr-o mufa LAN nu in WAN. Daca nu ti aloca o adresa IP din clasa 192.168.2.x, atunci da-i un reset la router si reincearca. Edited by cuculean, 25 May 2009 - 08:28. |
Posted 25 May 2009 - 10:42

Am reusit !
Dar tot nu merge . Deci am facut asa: -verificat dhcp era disable->enable -am pus sa ia ip auto. -am dat rr -am dat repair connection -am intrat in browser -m-am connectat la 192.68.2.1 -am urmat pasii -a fost bine . Numai ca mi-am dat seama ca macu' routerului difera de cel al placii de retea si deci difera si de cel inregistrat la provider - > deci de asta nu merge netu' (cred) Daca as avea pe router acelasi mac ca a-l placii de retea probabil ar merge . Voi ce ziceti ? Sau tre' sa comunic macul routerului la provider..desi nu vreau . |
Posted 25 May 2009 - 10:51

Ai posibilitatea de clonare a mac-ului.
Deci pui in router (wan) mac-ul placii de retea. |
Posted 25 May 2009 - 11:32

Unde in router ?
Anume, ca nu inteleg . Acum iarashi face fite, nu mai pot accesa 192.168.2.1 Are momente cand mereg si momente cand nu ... De ce warn ? ce sensibili sunteti ! Edited by Ravy, 25 May 2009 - 12:20. |
Posted 25 May 2009 - 12:00

Se specifica in manualul utilizatorului cum se face o "clonare" de mac.
|
Posted 25 May 2009 - 22:33

Posted 26 May 2009 - 08:24

Cred ca trebuie pusa o bifa in casuta "Use" Bun, bifez Use si introduc macul placii retea care e inregistrat la provider. [fara sa dau clone mac] Apoi dau save and reinit si ma pune sa astept 40 de secunde, nu-i nimic las 5 minute asa . Dar dupa 5 minute vreau sa setez si ip dar cand dau click pe Quick setup se blocheaza...apare o pagina alba si deasupra "edimax" . Daca inchid browserul si il redeschid si ma conectez la adresa aia apare o pagina alba fara nimic pe ea . Si browseru scrie in colt jos ''Gata" . Ceva idei ? |
Posted 26 May 2009 - 19:25

Bun, bifez Use si introduc macul placii retea care e inregistrat la provider. [fara sa dau clone mac] Apoi dau save and reinit ... Nu introduci tu nimic, nu scri nimic. Mult mai simplu si sigur funtioneaza daca vei face astfel: te conectezi prin browser la router de la calculatorul de pe care intrai inainte pe net (pana sa ai router). Adresa mac a acestuia este cea recunoscuta de ISP. Tu doar trebuie sa apesi pe butonul "Clone MAC Adress" , apoi Apply...si gata. Routerul va clona adresa mac a acestui calculator. Edited by rimagheo, 26 May 2009 - 19:26. |
|
Posted 26 May 2009 - 19:37

Nu introduci tu nimic, nu scri nimic. Mult mai simplu si sigur funtioneaza daca vei face astfel: te conectezi prin browser la router de la calculatorul de pe care intrai inainte pe net (pana sa ai router). Adresa mac a acestuia este cea recunoscuta de ISP. Tu doar trebuie sa apesi pe butonul "Clone MAC Adress" , apoi Apply...si gata. Routerul va clona adresa mac a acestui calculator. Bun , asa fac ! Dar dupa ce dau save .... nu mai pot intra pe pagina aia.....parca nu o mai gaseste...de ce acest lucru ? :| |
Posted 26 May 2009 - 22:59

Am mai intalnit o problema asemanatoare la un alt model de router (MSI). Am constatat ca apare un conflict intre mac-ul clonat al router-ului si mac-ul calculatorului.
Dupa ce clonezi mac-ul, schimba mac-ul placii de retea de la calculator - e suficient un singur caracter. |
Posted 27 May 2009 - 23:22

Am mai intalnit o problema asemanatoare la un alt model de router (MSI). Am constatat ca apare un conflict intre mac-ul clonat al router-ului si mac-ul calculatorului. Dupa ce clonezi mac-ul, schimba mac-ul placii de retea de la calculator - e suficient un singur caracter. Nu stiu ce sa mai fac ! Orice setare as face si dau save....dupa ce astept ... cand dau sa setez altceva... Blank PAGE ! Ce ar putea fi ? Edited by Ravy, 28 May 2009 - 00:23. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users