Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Radio care se incinge

problema -amplificator cu tranzis...

Retragere bani din cont inainte d...

Plata cu cardu si bacsisu
 Primire bani din Danemarca prin N...

Alerta securitate Fedora Linux 40...

Problemuțe sistem audio ma&#...

Renovare balcon
 installation has failed there was...

Montura polara.....

Sfat inchiriere locuinta unei per...

Sursa stereo -> amplif mono
 Dan Blondu vs. Marian Piciu

Side - Antalya

Nume fetita - international dar c...

A fost lansat MX Linux 23.3
 

Probleme cu mouse-ul

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
Thorr

Thorr

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,317
  • Înscris: 16.08.2002
Am acasa un mouse A4Tech optic, care de o bucata de vreme a inceput sa se joace cu nervii mei: din cand in cand, la intervale complet aleatoare, nu mai functioneaza clickurile (nici stanga, dreapta, wheel), dar de miscat se misca (si rotita functioneaza). De fiecare data, solutia a fost scoaterea lui din portul PS2 si introducerea inapoi. Placa de baza e Epox 8RDA3I, iar in rest mouse-ul functioneaza normal.

#2
gabitza

gabitza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 23.04.2003
Incearca sa dezinstalezi driverul folosit si sa instalezi noile drivere luate dupa internet pentru modelul de mouse care-l ai.

#3
radu.s

radu.s

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 07.04.2005
Dupa ce instalezi noile drivere daca mai face figuri imprumuta-l unui prieten sa il foloseasca un interval in care in mod sigur la tine ar face probleme, daca si lui i se intampla acelasi lucru atunci e clar ca logica din mouse o ia razna cateodata. Daca la el nu face nimic incearca la tine sa il pui in alt USB si vezi cum se manifesta. Acum vreo 4 ani mi s-au stricat vreo 3 mousi(cu bila) A4Tech, poate de atunci s-au mai schimbat lucrurile la A4Tech dar am zis ca nu mai cumpar de la ei nimic niciodata si nici nu am mai cumparat!

#4
BugHunter

BugHunter

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 03.11.2003
am o problema cumva asemanatoare la laptop. am un mouse optic microsoft. cand pornesc laptopul nu functioneaza. trebuie sa-l scot din usb si sa-l introduc iar.
vreo idee ?

#5
Arpi

Arpi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,950
  • Înscris: 23.06.2003
Thorr la tine cred ca e devinva portul unde se misca mufa mousului! si em mai am probleme de genu! incearca sa ancorezi bine cablul in spatele calculatorului astfel incat sa nu se mai miste mousul! poate nu face contcat un pin si ai probleme doar la click-uri!

click-ul depe scroll merge? (daca ai)

Edited by Arpi, 13 April 2005 - 10:14.


#6
Arpi

Arpi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,950
  • Înscris: 23.06.2003
@BugHunter

Incearca sa faci update la windows la porturile usb. Pare sa nu faca refresh la porturi la pornirea calculatorului. Mai ai vreun dispozitiv conecat la Usb, il recunoaste windows-ul la pornire?

#7
Thorr

Thorr

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,317
  • Înscris: 16.08.2002
Mouse-ul e PS2, nu USB, si doar clickurile se opresc din functionare. Oricum, cred ca problema se indreapta cumva spre o rezolvare (a se citi inlocuire), pentru ca aseara si-a facut de cap (s-a blocat de 10-15 ori intr-o ora).

De inlocuit driverele, nu prea am ce, in primul rand pentru ca nu are asa ceva (a mers pana acum cu ce i-a pus windowsul 2K). Referitor la calitatea A4Tech, pot zice doar ca a mers ~2 ani ireprosabil (pana acum  :P ).

#8
Arpi

Arpi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,950
  • Înscris: 23.06.2003

Thorr, on Apr 13 2005, 12:33, said:

Mouse-ul e PS2, nu USB, si doar clickurile se opresc din functionare. Oricum, cred ca problema se indreapta cumva spre o rezolvare (a se citi inlocuire), pentru ca aseara si-a facut de cap (s-a blocat de 10-15 ori intr-o ora).

<{POST_SNAPBACK}>


E ps/2 :) cu atat mai mult are pini! :P

#9
h3llfire

h3llfire

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 09.11.2004
Am si eu o problema, tot cu un a4tech, SWOP-80 parca. Cand joc cs se intampla sa se blocheze mouse-ul. Acuma, el se blocheaza in 2 moduri :) : 1.se stinge ledul si trebuie sa dau restart la comp; 2. led-ul ramane aprins si trebuie sa il scot si sa-l bag inapoi in usb...

edit:

am uitat sa spun ca din cand in cand se blocheaza si isi revine singur (dupa cateva injuraturi binenteles :)) )...

Edited by hellfire.ss, 09 March 2006 - 20:55.


#10
WizzBizz

WizzBizz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 430
  • Înscris: 27.09.2005
Am avut si eu aceiasi problema cu un SWOP-80... L-am incercat pe mai multe calculatoare si tot la fel facea. Am rezolvat problema printr-un Logitech MX 518.  :coolspeak:

#11
17marius

17marius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 21.01.2006
Mouse A4 model Swop-3  a mers bine cam 16 luni insa de citeva zile aud un zgomot foarte usor  in calculator lucru care pina acum nu se intimpla ! Mentionez ca zgomotul apare aleatoriu ... Nu are driverul instalat dar a mers bine mersi ; stie cineva cam de unde poate fii acest zgomot?

#12
LexSanea

LexSanea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 02.12.2006
Am intrat pe forum impus de mouse-ul meu capricios (la fel A4Tech SWOP-35) care ma skoate din sarite de 100 ori pe zi, mi-o ia haisa cind nici nul ating, sau eu ii dau in dreapta iar el se duce la stinga. Am mai patit asa ceva cu un mouse chinez de 2 bani (optic) la care firul era prea subtire, si sa uzat intr-o juma de an. Separe ca si al meu are aceiasi boala acum, si foarte probabil ca si la voi este aceiasi problema. incercati sa ii casiti locul fracturat in fir miscindul in continuu si urmarind reactiile lui. De obicei frintura se face chiar la iesirea firului din mouse, insa la mine acum e ceva pe la mijloc si am ajuns la ideea ca sa schim complet firul si ma intereseaza cu ce fel de fir il pot inlocui ?, e neaparat sa fie ecranat ?, ce lungime maxima poate avea ?, si cam ce fir pot alege ?
Apropo despre conectare/deconectarea mouselui in timp ce alimentarea este ON (pur si simplu este pus in priza), un om cu experienta mi-a spus ca ai foarte multe sanse sa arzi blocul de alimentare astfel, deoarece mouseul (optic) foloseste o tensiune bunisoara pentru alimentare si influienteaza binisor alimentarea.

#13
LexSanea

LexSanea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 02.12.2006
^_^ Experienta cu arsul blocului de alimentare am trecuto singur in timp ce mi-am schimbat mouse-ul meu la un internet caffe unde se petrecea un campionat pe CS 1.6. Am pus mouseul meu si cind dau sa apas power, nu vrea si gata, se invirte coolerul, ard toate becusoarele ca la bradul de anul nou, dar nu spune nici biz nimic, nici nu se stinge, doar din priza. Atunci mi-au adus alt case rapid ca ma asteptau toti pe mine  :D. Abia dupa 2 luni am aflat ca nu se poate de facut asa ceva. Nu stiu referitor la alte tipuri de mouse-uri, dar la cele PS/2 optice precis risti cam 50 la suta (depinde de norocul blocului de alimentare).

#14
mc_h

mc_h

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 594
  • Înscris: 07.10.2005
Am si eu o problema cu un mouse optic lg73000 (PS/2) proaspat achizitionat. Baiul e ca nu tot timpul cand pornesc calculatorul este detectat. Imediat dupa ce il pornesc se aprinde ledul dar cam in momentul in care incepe sa intre in windows se stinge si asa ramane=> nu-l pot misca. Dar acest lucru se intampla cand cum, si numai la pornire. De exemplu daca pornesc calculatorlul cu alt mouse, il detecteaza, activeaza driverele si dupa ce a intrat in windows pot sa-l schimb si merge. Any ideas  :confuzzled:?

Edited by mc_h, 24 April 2007 - 15:09.


#15
niku_dumy

niku_dumy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 11.05.2008
Daca tot suntem la rubrica "probleme cu mouse-ul" va arat si eu problema mea:
am un mouse A4Tech model BW-26 si pana sa imi schimb PC-ul si Windows-ul, in acelasi timp, nu am avut probleme cu el.
Problema ar fi urmatoarea: dupa un interval de timp mi se blocheaza, in sensul ca nu mai pot misca cursor-ul si nici click-urile nu mai raspund la comanda.
Credeti ca ar fi de vina sistemul de operare sau configuratia?

Aceasta configuratie ar fi:
CPU: Intel Pentium DUAL CPU E2180 @2.00 GHz
Placa Video: ATI Radeon X1550 Series 512MB cu 128 bits
RAM: 1024 Mb, DDR2
Sistem de operare: Windows XP Professional SP3

VA MULTUMESC!

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate