![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ucraina
Last Updated: Aug 22 2019 09:02, Started by
ghioane007
, May 24 2009 10:30
·
0

Posted 22 August 2019 - 09:02

Chiar inainte de vama Siret, pe un drum cam ferit si de tara, un echipaj ne-a oprit spunandu-ne ca am depasit limita legala cu 22de km si ca imi suspenda permisul pt jumatate de an. In final ne-am dat seama ca nu asta ar fi problema, avand in vedere ca masinile cu numere de Ucraina zburau pe langa noi, ci faptul ca avem numere straine ne fac o tinta sigura pt mita. Am plecat de acolo cu ceva grivne si euro in minus. La vama ni s-a spus subtil ca actele nu sunt puse in ordine si le-am primit inapoi. Le-am pus cap la cap fara sa fi inteles ca defapt problema era faptul ca nu aveam bani in pasapoarte.
Actualizare: Drumul de la granita Halmeu spre Mucacevo = foarte prost. Drumurile sunt din ce in ce mai proaste.... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users