Rising Internet Security
Last Updated: Mar 22 2011 23:30, Started by
burebista
, May 22 2009 20:54
·
0

Posted 22 May 2009 - 20:54

Vine weekend-ul, CIS-ul merge brici asa ca m-am plictisit si am zis sa incerc si altceva si mi-au cazut ochii pe suita Rising Internet Security.
Naspa ca e trial, dar chinezoii astia au un stil complet ciudat de a face afaceri. Desi nu apare pe site-ul global oficial prin niste link-uri directe de pe site-ul lor mama din China se pot downloada free atit suita cit si firewall-ul separat. ![]() Eu am instalat si suita dar din pacate HIPS-ul nu e functional pe x64 asa ca am renuntat la ea si am instalat numai firewall-ul. Daca simt nevoia o sa instalez si Threatfire beta x64 (l-am avut instalat, era OK dar l-am dat jos momentan). Merge si update-ul linistit de la versiunea pe care o dati jos, nu are nag screen sau pop-up-uri deranjante si nici nu zice ceva de licenta deci se pare ca e chiar free. ![]() Nu va spamez cu screenshoate, dar pot spune ca-mi place cum arata si layout-ul setarilor si pare destul de garnisit din ce am vazut in juma' de ora de cind il am instalat. Anyway, daca nu-mi convine am good ol' trusty CIS dar momentam stau cu firewall-ul asta. Daca va plictisiti ca mine in weekend dati-i o sansa, macar sa vedeti ce face/cum arata. |
Posted 22 May 2009 - 21:07

Daca ai timp, da ceasul la PC cu cateva luni inainte si vezi daca cere ceva licenta
![]() Daca nu...ai descoperit o promotie ![]() Edited by crysty2k5, 22 May 2009 - 21:08. |
Posted 22 May 2009 - 21:25

Posted 22 May 2009 - 22:05

Varianta 2009 a lui Rising Internet security este 29,95 dolari.
|
Posted 23 May 2009 - 18:48

De bun e bun, iar de resurse haleste ceva.
![]() Oricum, eu m-am intors la CIS full. E ca un drog, nu ma lasa-n pace. ![]() |
Posted 22 March 2011 - 10:56

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users