Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Agility sdk support versiune mai ...

Karcher k 5,75 Jubilee si K 7,2

Casa D+P+1

Podul de la Poiana Sarata
 Ulei sau vaselina intr-o pompa Ka...

O curiozitate legata de o dotare ...

Imprimante 3D Bambu Lab

adaptor usb c
 Cum se numea programul?

Profesori incompetenti si dezinte...

Volkswagen Passat 1.6 TDI vs. Vol...

Card de vacanta= plata fara pin+ ...
 La multi ani @Bucifon!

Contract de arenda

Sfat achizitie SUV - 36k euro

Fum alb excesiv BMW E90 320D.

problema foarte ciudata si enervanta la mouse

- - - - -
  • Please log in to reply
No replies to this topic

cosmyn013

cosmyn013

New Member

• Grup: Members
Salut. Am si io o problema cam ciudata la mouse:D.. am un A4tech optic pe USB... nu stiu seria. Prob este ca in unele momente (destul de dese) cand apas click stanga se comporta ca si cum as da dubluclick... de exeplu pe messenger... dau click pe o persoana si imi apare direct fereastra (ca si cum as da dubluclick):|. Care ar putea fi problema?:( am instalat si dezinstalat din device manager, schimbat portu USB, si tot face figurile astea.. doar pt perioade mici de timp. Enervanta problema.. multumesc daca ma puteti ajuta:)

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate