Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Aparat test rapid sange

cerneala compatibila peste cea or...

problema baterie AW5

Verbatim: Printabil sau regular?
 Aproape jumatate de milion dintre...

Centralele pe gaz interzise (fake...

Camera supraveghere exterior wifi

Intrebare amplasare trotuar lipit...
 Ceva neinregula de la Trulicity p...

Pasare (uliu) care nu poate zbura

BMW/Mini Wallbox gen3 22kW

Telefon ieftin si ... bun?
 Sucul natural de visine fara zaha...

Auchan Gavana - ce pun aștia...

AQUAVIA - apa cu ph 9,4 in noul r...

Recomandare pom pentru umbra

Prazolex

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

pimpey

pimpey

Active Member

• Grup: Members
Mi-a zis un doctor neurolog sa iau acest medicament, o pastila inainte de a ma culca, e bun ?

Multi mi-au zis sa nu-l mai iau deoarece ma face mai "bleg"...e adevarat?

adadoi

adadoi

scorpie bătrână

• Grup: Senior Members

pimpey, on May 15 2009, 18:26, said:

Mi-a zis un doctor neurolog sa iau acest medicament, o pastila inainte de a ma culca, e bun ?

Multi mi-au zis sa nu-l mai iau deoarece ma face mai "bleg"...e adevarat?
pimpey, eu te bat. Dacă ți-a zis doctorul să-l iei, ia-l. Dacă nu, nu. Sigur că te blegește, aia e ideea.
te-aș ruga frumos să nu mai vii cu "doctorul a zis una, da' io mă iau după vecinu' de la trei".

pimpey

pimpey

Active Member

adadoi, on May 15 2009, 18:36, said:

pimpey, eu te bat. Dacă ți-a zis doctorul să-l iei, ia-l. Dacă nu, nu. Sigur că te blegește, aia e ideea.
te-aș ruga frumos să nu mai vii cu "doctorul a zis una, da' io mă iau după vecinu' de la trei".

nici nu vise nu ma poti bate tu pe mine  :rolleyes: . depinde de ce fel de bataie . :lol:

in fine, mi-a zis asta un doctor de la Victor Babes sa nu le mai iau. Cel care mi-a zis sa iau aceste pastile este de la mine din oras.

gamezcdr

gamezcdr

Active Member

• Grup: Validating
Pentru ce boala iei asa ceva ? E alprazolam un anxiolitic foarte puternic, dozele terapeutice sunt de ordinul 0,25 -1,5 mg, daca doctorul a hotarat ca ai o boala (anxietate deobicei ) trebuie luat sa te faci bine. Ca efect advers e adevarat ca a doua zi poti fi cam zombi eu am luat 0,125 mg si a doua zi eram praf dar cu timpul efectele adverse mai scad pana organismul se obisnuieste cu medicamentul.
Anxietatea este caracterizata printr-o traire permanenta de neliniste si teama. Ea se manifesta printr-un ansamblu de simptome, in trei domenii: somatic, psihologic si comportamental.
O persoana care sufera de anxietate are senzatia unei tensiuni psihice permanente. Isi simte muschii contractati, cel mai adesea muschii umerilor, ai maxilarelor, ai spatelui si ai pumnilor.

pimpey

pimpey

Active Member

gamezcdr, on May 15 2009, 20:35, said:

Pentru ce boala iei asa ceva ? E alprazolam un anxiolitic foarte puternic, dozele terapeutice sunt de ordinul 0,25 -1,5 mg, daca doctorul a hotarat ca ai o boala (anxietate deobicei ) trebuie luat sa te faci bine. Ca efect advers e adevarat ca a doua zi poti fi cam zombi eu am luat 0,125 mg si a doua zi eram praf dar cu timpul efectele adverse mai scad pana organismul se obisnuieste cu medicamentul.
Anxietatea este caracterizata printr-o traire permanenta de neliniste si teama. Ea se manifesta printr-un ansamblu de simptome, in trei domenii: somatic, psihologic si comportamental.
O persoana care sufera de anxietate are senzatia unei tensiuni psihice permanente. Isi simte muschii contractati, cel mai adesea muschii umerilor, ai maxilarelor, ai spatelui si ai pumnilor.

pai nu stiu pt ce boala :D , eu m-am dus la neurologie deoarece tremur tot timpul(nu prea se vede, dar cand ma enervez se observa), am fost i-am zis doamnei dr. si m-a intrebat daca plang, i-am zis ca nu, m-a intrebat daca mi-e frica i-am zis ca nu, si mi-a zis sa intind mainile a vazut ca tremura, mi-a zis ca inchid ochii a vazut ca-mi tremurau pleoapele si mi-a spus sa iau acest tip de medicament. o pastila pe zi inainte de a ma culca(Ca sa ma linisteasca :P ) .

acum faza e ce acel doctor de la alt spital, mi-a spus sa nu mai iau acest tip de medicament, deoarece iti cam da naiba creierul, nu poti sa te mai concentrezi si multe altele. mai ales ca acum vine si bacul :-s .

uite aici celalalt topic al meu : http://forum.softped...p;#entry6464337 unde am descris aceasta problema ;), dar nu a raspuns nimeni.

Dr mi-a zis ca sunt "supra-stresat"

Edited by pimpey, 15 May 2009 - 20:41.

gamezcdr

gamezcdr

Active Member

S-ar putea rezolva prin tehnici de relaxare dar trebuie cineva sa te "invete" cum sa te relaxezi, la mine a fost usor ca nevasta-mea e psiholog. Sa stii ca, cazurile astea sunt enorm de multe nu esti singurul.
Ai putea incerca cu Distonocalm medicamentul practic nu are reactii adverse de genul alprazolamului evident dupa ce te sfatuiesti cu medicul.

pimpey

pimpey

Active Member

gamezcdr, on May 16 2009, 06:19, said:

S-ar putea rezolva prin tehnici de relaxare dar trebuie cineva sa te "invete" cum sa te relaxezi, la mine a fost usor ca nevasta-mea e psiholog. Sa stii ca, cazurile astea sunt enorm de multe nu esti singurul.
Ai putea incerca cu Distonocalm medicamentul practic nu are reactii adverse de genul alprazolamului evident dupa ce te sfatuiesti cu medicul.

am stat 3 ore in miros de om nespalat, pipi s.a (ca asa mirosea acolo), doar pentru ca dr. sa-mi puna 2 intrebari in 2 minute si sa-mi dea o retata. Nu vreau sa mai repet asta  -_- . Pai ai putea sa o intrebi pe sotia ta :P , ce medicament e mai bun in situatia asta(+ca trebuie sa pot sa ma concentrez pt Bac)

gamezcdr

gamezcdr

Active Member

Nevasta-mea e psiholog ea nu prescrie medicamente si nici nu umbla cu ele doar psihiatrul sau neurologul prescrie medicamente.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate