Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...

tavan fals rigips
 Ce preferați: produse mai scumpe ...

Demagnetizare (minimala) ori ba?

Cum pot sa vad pe un proiector pr...

Joc Drone
 Dropshipping

Sfat achizitie AC Gree Fairy vs P...

MONITOR LG fara sonor !

Batalia pentru Bucuresti - ND, Fi...
 Identificare font

problema ping in jocuri online

Problema calculator

Samsung Galaxy A35
 

MASONERIA

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
165 replies to this topic

#145
tychomorpheus

tychomorpheus

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.01.2011
scuze daca acest thread era lasat sa moara si eu l-am inviat. m 2 cents de pe un site, cateva idei despre masoni ...

Încuviințând să facă o declarație de obediență unui inferior, sub amenințare sau din dorința de a obține avantaje, masonul își pierde calitatea de mason. Suspiciunea privitoare la alterarea ierarhiilor într-o lojă constituie un motiv legitim de separare.

Masoneria este un loc de întâlnire al oamenilor individualizați.

Se cuvine să reflectăm asupra a ceea ce poate transforma membrii unei străvechi confrerii inițiatice, mulți individualizați, în emisari ai puterii fiarei. Lepădăm firele acestei lucrări în Apele de mir ce înconjoară rădăcina Arborelui Lumii. Ce imensă ușurare...

Purtătorii Căii Christice sunt biserica creștin ortodoxă la nivelul inimii și masoneria la nivelul plexului solar.

Eu citind cele de mai sus intr-un loc sunt contrariat de insinuarea ca exista un scop nobil, o samanta de lumina in aceasta fratie contrar maldarului de tratate care recomanda inversul. Un mason din ala mic cred ca a ajuns sa aiba fiecare in bloc sau langa casa :) Asa ca subiectul este tot actual.

#146
Oneiros

Oneiros

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,011
  • Înscris: 04.01.2013

View Posttudorel666, on 17 mai 2009 - 13:46, said:

Si sunt vulnerabili masonii acestia? Adica, daca au nevoie de oameni ca sa se impuna, sunt destul de vulnerabili. Asta inseamna ca tot vor cadea odata si odata, nu?

Normal ca sunt vulnerabili, ca si Chris Angel care are nevoie sa-si vanda casetele cu "magie satanica" pe 25 dolari bucata ca sa-si cumpere pâinică și alte lucruri necesare traiului.

#147
holograma999

holograma999

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 353
  • Înscris: 16.02.2013
Cand niste imbibati plictisiti de viata se aduna laolalta,nascocesc povesti pe care niste saraci plictisiti de viata le cred si le iau in serios,cam la asta se rezuma masoneria.

#148
blacktiti89

blacktiti89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 25.05.2009
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/kw8SyaFXOqw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
In rest, o tona de teorii ale conspiratiei....Si piesa, e tare, doar ca Jay-Z nu e mason. Ghiciti de unde am aflat? Cica are cazier si de-aia n-o sa-l primeasca niciodata.

#149
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 16.11.2012
Masonii se închină lui Lucifer.
Aderarea la masonerie reprezintă lepădare de ortodoxie.

Sinodul B.O.R. a condamnat Francmasoneria (1937): https://ortodoxiasin...masoneria-1937/

"Biserica osândeşte Francmasoneria ca doctrină, ca organizaţie şi ca metodă de lucru ocultă.
Măsurile cele mai eficace ce are să le ia Biserica împotriva acestui duşman al lui Dumnezeu, al ordinei social-morale şi al naţiunei, sunt următoarele:
1. O acţiune persistentă publicistică şi orală de demascare a scopurilor şi activităţii nefaste a acestei organizaţii.
2. Îndemnarea intelectualilor români, care se dovedesc a face parte din loji, să le părăsească. În caz contrar, „Frăţia Ortodoxă Română” extinsă pe toată ţara va fi îndemnată să izoleze pe cei ce preferă să rămână în loji. Biserica le va refuza la moarte slujba înmormântării, în caz că până atunci nu se căiesc. De asemenea, le va refuza prezenţa ca membri în corporaţiile bisericeşti.
3. Preoţimea va învăţa poporul ce scopuri urmăreşte acela care e francmason şi-l va sfătui să se ferească şi să nu dea votul candidaţilor ce aparţin lojilor."

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Xke1lfQe34E?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#150
to_the_limit

to_the_limit

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,232
  • Înscris: 03.04.2004

View Postholograma999, on 21 februarie 2013 - 09:45, said:

Cand niste imbibati plictisiti de viata se aduna laolalta,nascocesc povesti pe care niste saraci plictisiti de viata le cred si le iau in serios,cam la asta se rezuma masoneria.

Poti proba afirmatia asta?

#151
martoruu

martoruu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 411
  • Înscris: 16.07.2013
Schizofrenicii sunt niste genii neintelese..dar pe topicul asta nu e schizofrenie. E doar prostie crunta.

#152
barbu78

barbu78

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,590
  • Înscris: 03.11.2011
Nu poti compara nebunii cu geniile neintelese!
Stiu mai bine pentru ca sint schizofrenic sau doar un posedat.Posted Image
Un schizofrenic poate fi prost dar, un geniu nu!

#153
Clovis

Clovis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,215
  • Înscris: 24.04.2007

View Postcristirg, on 05 februarie 2015 - 01:19, said:

Masonii se închină lui Lucifer.
Aderarea la masonerie reprezintă lepădare de ortodoxie.

Lucifer e Marduk care-i fiul lui Enki. Marduk stapaneste inca pamantul si asteapta cu groaza intoarcerea lui Enki si Enlil. La fel si discipolii lui ....masonii....care au promisiunea vietii vesnice primita de la Marduk.

#154
a3ds

a3ds

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 13,313
  • Înscris: 26.04.2015
Masonerie, extraterestri, conspiratie mondiala andi-daco-getica, reincarnare, medicamente!

Edited by a3ds, 02 May 2015 - 18:51.


#155
Osiris1981

Osiris1981

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 07.12.2015

View Posta3ds, on 02 mai 2015 - 18:51, said:

Masonerie, extraterestri, conspiratie mondiala andi-daco-getica, reincarnare, medicamente!

Masonerie- Ok.
Restul- Da, medicamente.

#156
mihao37

mihao37

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 21.11.2009
Pai biserica condamna orice si pe oricine nu e doar ortodox. Defaimarea si inscenarea minciuna in general e la moda asupra oricui nu e cu gasca noastra si care ne concureaza ori ne poate concura.
Cit si judecata tendentioasa partinitoare pina acolo incit din lipsa altor argumente se declara ca cinstea iubirea iertarea respectul si toate virtutile unui credincios al altei religii ar fi doar false aparente din considerentul ca binecuvintarile nu au voie sa vina prin restul religiilir ..un fel de contract de exclusivitate daruit unei singure biserici .
In general liderii care combat concurenta nu cunosc nici ei destul de bine ceea ce combat si poate nici propria doctrina in sensurile mai profunde dorite si revelate de catre Dumnezeu ..revelate inaintasilor ori chiar unor contemporani dar pt ei inca greu credibile ori tainuite tocmai din acest motiv.
Ei bine una din aceste revelatii contine intre multe altele profetizarea unei noi convertiri unei noi biserici si unei veniri divine. destunata a zugravi identitatea Duhului Sfint component si de care va asculta fiind dupa o vfeme prezentat de Ea Iisus revenit ..
Ei bine momentul obtinerii majoritatii ei se va obtine in momentul urgiei cataclismice a Judecatii ( ca ultima solutie contra dusmanilor dezlantuiti pe fata si in ascuns). Urgia va crea o mare criza economica si sociala asa incit pt reconstructie si imbunatatirea orinduirii in sensul promis biblic de catre Dumnezeu va fi nevoie de mari resurse financiare. de la oameni de incredere .
Aceasta donare a fost ceruta intro profetie catre Jaque DeMolay care contine si semnul apropierii vremurilor si anume defaimarea in societate mai mult ca niciodata in istorie.
De aceea la intrarea in madoneria barbateasca se face un contract semnat prin care in caz de urgie bibluca catastrofica mondiala jumatate din averea ramasa va fi automat donata statului de resedinta al fiecaruia sau dupa caz direct Duhului Sfint ("Cineva" care va fi declansat la porunca Sa Urgia.)  In acel monent scopul masoneriei fiind atins conf poryncii lui Iisus ea se va desfii.ta iar membrii vor adera la noua biserica recunoscuta de ei datorita majoritatii obtinute in urma Urgiei.
Asa incit bisericile traditionale sa fie scutite cit mai mult de datoria de a stringe bani si sa se concentreze pe cele sfinte ..avind in vedere ca
nu vor fi murit complet inca toti dusmanii inclusiv cei economici ci vor urma sa fie haric de catre Iisus gradual puna catre sf. Judecatii mai exact pina in ziua 1290 danielica.
Dumnezeu insusi (cu misiunile Duhului Sfint) va fi acuzat dupa aparitia publica (cind biblic va indica locul ascunzatorii Chivotului) din graba minciuna si cunoastere sablonarda ca ar fi profetul mincinos iar Cel pe care il anunta ca va fi la momentul potrivit prezentat ca fiind Iisus revenit va fi acuzat ca ar fi falsul Iisus desi vor exista si vor fi existat ( deja ) mai multi falsi Iisusi care au asociate motive seripade de ingrijorare.

Situatia e mai complicata pt ca si textul Apicalipsei nu mai este conf originalului si e intentionat incompket chiar ca original.



#157
Eduard

Eduard

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 175
  • Înscris: 21.07.2005
Ca si concluzie AVIZATA (deci NU PROPAGANDISTICA) vizavi de caracterul masonic sau masonizat al tuturor structurilor politice si administrative cunoscute, interne si internationale, se remarca urmatorul aspect relevant si revelator: incepand cu revolutia franceza din 1790, Europa a fost scena unui joc de inlocuire a oranduirii monarhice cu altceva, iar acest joc a fost puternic influentat de ideile si doctrinele masonice cu privire la noile forme de control centralizat (si generalizat) dorite si urmarite. Cum traim azi? Intr-un mai mare confort material (de care abia daca mai avem timp sa ne bucuram), cu mai multe legi (generatoare in principal de blocaj birocratic, nu de dreptate), cu o cantitate a coruptiei mai ceva ca in Evul Mediu (acel gen de coruptie care produce distrugere si anihilare la scala globala datorita saltului tehnologic al actualei societati), o coruptie protejata atat de legile existente (pline de sincope, lacune si abuzuri), cat si de cei care aplica legea (de multe ori adevarate armate de criminali actionind sub acoperirea de functionari).

Constitutia? Un compromis politic intre masele oprimate si opresorii lor. Conform Constitutiei noastre, Romania functioneaza de facto in regim de monarhie parlamentara absoluta, in care nici un parlamentar nu poate fi tras la raspundere pentru ce legifereaza, nici in timpul mandatului, nici dupa, oricat de neconstitutional ar fi ceea ce face. Nu exista raspunderea parlamentarului, cum nu exista nici o frana in calea orisicarui abuz legislativ savarsit in regim de recidiva. Mai mult, daca un parlamentar se dovedeste un criminal notoriu (in sensul cel mai propriu), el nu poate fi anchetat penal decat daca un coleg de-al lui, pus sef de comisie parlamentara speciala, declara ca e de acord ca procurorii si judecatorii sa-l ancheteze si mai apoi sa-l judece pe colegul criminal. De cand crima este incriminabila doar daca se pune de-acord cu incriminarea ei un individ obscur dintr-o comisie obscura? In loc sa se aplice prevederea constitutionala conform careia nimeni nu este mai presus de lege, se aplica si azi ceea ce decreta in Evul Mediu auto-intitulatul rege-soare (Ludovic al 14-lea) cu privire la puterea dictatoriala de care dispunea dupa bunul plac: “statul sunt eu”. Unde e Constitutia, unde sunt drepturile omului? Nici macar pe hartie, caci toate sunt pline de contradictii si compromisuri, iar in practica nici atat nu se regasesc. Iata ce inseamna constitutie masonica, revolutie masonica, administratie masonica!

Desigur, se vor gasi voci care sa spuna ca au existat si masoni cu bun renume in istoria mai mult sau mai putin recenta a Romaniei: A. I. Cuza, Kogalniceanu, Alecsandri, Balcescu. Faptul ca toti au fost masoni, devoaleaza cat de infiltrata a fost si este aceasta organizatie subversiva in toate treburile acestei lumi: in educatie, justitie, administratie, peste tot. Cum controleaza, influenteaza si saboteaza pe toti cei care aparent decid ei si fac ei. Faptul ca azi 90% din judecatori sunt masoni, politicienii asisderea, oamenii de afaceri ce sa mai zic, nu poate fi decat dovada ultima cum mult trambitata independenta a justitiei nu exista, constiinta politicianului nu exista, reusita pe forte proprii a omului de afaceri nu exista, totul reducandu-se la un urias compromis si conflict de interese intre societate si falsii ei lideri, in fapt niste marionete masoane.

Mult mai multe informatii se gasesc in lucrarea despre masonerie disponibila aici: http://www.fortasigratie.ro/masoneria

#158
BUDAIbeer

BUDAIbeer

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 10.04.2020

View Postsolan, on 16 mai 2009 - 22:46, said:

Scopul lor:

-de a reduce numarul populatiei la nivel planetar la 2 miliarde

vai ce oameni tristi
schizofrenii, nu masonii

View Postcristirg, on 05 februarie 2015 - 01:19, said:

Masonii se închină lui Lucifer.


nu se inchina la lucifer, se inchina la niste entitati dualiste pagane care iau si forma binelui, dar si raului. toate reunite acceptand toate religiile sub un singur zeu 'arhitect universal'
nu am stat sa citesc 10 pagini, dar pentru necunoscatori, ar trebui sa stiti ca masoneria in 2020 in Romania integreaza in principiu o comunitate de intelectuali, profesionisti, in mare parte de politicieni de doi lei pentru ca ei s-au potrivit cel mai bine dupa 89 cu iesirile romantice de team building pe care loja le cere, contracost(cotizatie ce include masa,vin,tuica,bere)
este o organizatie care indruma adeptii spre imbunatatirea umana din toate punctele de vedere, indruma la atingerea maxima a potentialului omului, a indumnezeirii lui(doctrina de baza) si cam atat
nu au absolut nimic de ascuns, cartile lor sunt publice pe internet, este o organizatie discreta, nu secreta
si cam atat

ca sunt 2-3 pasionati de ocultism la mie, aia este exceptie
topicul asta se va sterge oricum, ca multe altele, pentru ca promoveaza schizofrenia
eu nu ii apar pe masoni, dar ii cunosc din interior
ei nici macar nu considera secta lor ca fiind o religie, nici macar dupa ce intra prima data la ritualul de lumina
aia e singura lor problema, in rest sunt deosebiti
ei nu realizeaza ca orice forma de ritual defineste in mod direct cuvantul religie
iar ei tot ce fac e sa se invarta astronomic in jurul ritualului

in ultima vreme problema a devenit extrem de politica, multi au fost nevoiti in orasele mari sa se multe la alte loje pentru ca nu au mai avut loc de politicieni. promovarea gradului scotian a devenit strict politica
astfel au aparut loje de gameri
loje de programatori
loje de sportivi
loje de cantareti
loje de manelisti
loje de culturisti
etc
asa cum si inainte erau loje de ocultisti, loje de scriitori, loje de academicieni si renumitele loje de afaceristi constructori ai lui solomon

oricum majoritatea sunt de loja albastra, pampalai cu grad maxim 3, nu 33 asa cum cred schizofrenii
la revedere

Edited by BUDAIbeer, 15 November 2020 - 16:27.


#159
BUDAIbeer

BUDAIbeer

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 10.04.2020
vai ce trist de ce mi-a aparut mizeria asta la categoria subiecte noi?
acum am vazut 2009
de atunci pana acum au mai murit schizofrenii de covrig

#160
gammadark81

gammadark81

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 655
  • Înscris: 29.05.2020

View PostBUDAIbeer, on 15 noiembrie 2020 - 16:18, said:

nu se inchina la lucifer, se inchina la niste entitati dualiste pagane care iau si forma binelui, dar si raului. toate reunite acceptand toate religiile sub un singur zeu 'arhitect universal'
nu am stat sa citesc 10 pagini, dar pentru necunoscatori, ar trebui sa stiti ca masoneria in 2020 in Romania integreaza in principiu o comunitate de intelectuali, profesionisti, in mare parte de politicieni de doi lei pentru ca ei s-au potrivit cel mai bine dupa 89 cu iesirile romantice de team building pe care loja le cere, contracost(cotizatie ce include masa,vin,tuica,bere)
este o organizatie care indruma adeptii spre imbunatatirea umana din toate punctele de vedere, indruma la atingerea maxima a potentialului omului, a indumnezeirii lui(doctrina de baza) si cam atat
nu au absolut nimic de ascuns, cartile lor sunt publice pe internet, este o organizatie discreta, nu secreta
si cam atat

Masoneria din Romania e condusa de rusi si recruteaza prosti utili pe care sa-i foloseasca.

Masoneria adevarata care protejeaza potentialul omului nu mai exista cam de cand romanii au ars biblioteca din Alexandria si au ascuns si distrus milioane de scrieri antice despre omenire. De exemplu, faptul ca Pamantul nu e plat se cunoaste cam de 8000 de ani, insa biserica catolica o ardea aiurea si tinea oamenii in prostie crunta cum se face si azi de altfel, dar la o scara mai de bun simt.  Grecul Eratostene, care este atribuit ca primul care a calculat circumferinta Pamantului foarte precis, era mare boss in bibiloteca din Alexandria si acolo a descifrat el circumferinta. Teorema lui Pitagora exista de vreo 6000 de ani, nu a fost inventata de el, ci tot furata din acele scrieri.

Edited by gammadark81, 15 November 2020 - 17:47.


#161
BUDAIbeer

BUDAIbeer

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 10.04.2020
Nu intru in discutie cu ce ai scris acolo, dar o clarificare, teorema lui pitagora este furata dupa initierea sa intr-o secta egipteana, una din primele scoli de mistere destinate publicului. A fost initiat in mai multe scoli, dar de acolo a pornit cu matematica. Masoneria il mentioneaza in carti sub denumirea 'fratele pitagora' chiar din principiul asta, ca a fost unul din primii adepti la astfel de secte si ulterior a dezvoltat scoala sa personala care intr-un final s-a integrat cu alte scoli de mistere si secte pagane intr-o 'fratie unita'.

https://www.galactic...hools-of-egypt/
http://www.unexplain...-520-b-c-e.html
https://www.sacred-t...o/sta/sta15.htm
https://en.wikipedia.../Pythagoreanism

View Postgammadark81, on 15 noiembrie 2020 - 17:46, said:

Masoneria adevarata care protejeaza potentialul omului nu mai exista cam de cand romanii au ars biblioteca din Alexandria si au ascuns si distrus milioane de scrieri antice despre omenire.
vorbesti prostii, masoneria speculativa a luat nastere destul de recent si reprezinta exact ce am descris eu cu potentialul omului

tu probabil te-ai gandit la precursorii masoneriei operative, doctrina simbolica care s-a 'pierdut' pentru o mare majoritate in favoarea stabilirii ritualului speculativ integrat la 1717 in anglia
s-a pierdut odata cu constructorii de catedrale care au uitat sa ii invete pe altii cum sa gaseasca 'cuvantul pierdut'

https://www.masonryt...0&new_year=2019

gata cu alegoria ca oricum 99% oricum nu 'inteleg' ce scriu pe aici
ai nevoie de niste carti in spate, si mason sa fii si nu 'intelegi' tot

Edited by BUDAIbeer, 15 November 2020 - 21:52.


#162
gammadark81

gammadark81

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 655
  • Înscris: 29.05.2020
Tu pari genul de fan care urmareste cu admiratie aceste animale care isi zic astazi masoni si se joaca cu mintile oamenilor....
Ai ignorat faptul ca masoneria din Romania este condusa de la Moscova. Orice prost poate ajunge astazi mason in Romania daca are influenta.Posted Image

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate